Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Понедельник, 29.04.2024, 12:42

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
ПРАВО на ІСТИНУ
11 листопада 2010 року на першій сесії Прилуцької міської ради шостого скликання міський голова Юрій Беркут запропонував мою кандидатуру на посаду секретаря міської ради і її підтримали 28 із 49 присутніх на сесії депутатів. І тепер опонентам, котрі самі мріяли про крісло секретаря ради, не залишається нічого іншого, як зводити брудні наклепи й вишукувати факти, які, на їхню думку, можуть дискредитувати мене. 
Щодо закидів стосовно мого членства в Республіканській партії України, то я офіційно заявляю, що не вступав у цю партію, підтвердженням чого є заява колишнього голови Прилуцького міського осередку РПУ Миколи Калюжного:
«…Правосуд О.М. за період з 2006 по 2011 рік не був членом Республіканської партії України. Я звертався до Правосуда О.М. з проханням організувати осередок Республіканської партії України у зв'язку з тим, що на виборах 2006 року вона входила до опозиційного блоку "НЕ ТАК" та ідеологічно була близькою з позицією Партії регіонів. Зважаючи на спільну позицію блоку "НЕ ТАК" та Партії регіонів, Правосуд О.М. організував осередок та зареєстрував його, але від подальшої співпраці відмовився у зв'язку з тим, що Партія регіонів відмовилася від будь-якого блокування. Після виборів Республіканська партія практично припинила функціонування, і я не бачив потреби в ліквідації осередків. Таким чином, я стверджую, що Правосуд О.М. у Прилуцькому міському осередку Республіканської партії України не перебував».
Зайшовши в Інтернет і зробивши в пошуковій системі запит на Республіканську партію України, можна легко пересвідчитися, що вона припинила своє існування ще в далекому 2006 році, а її засновник Юрій Анатолійович Бойко зараз депутат Верховної Ради від Партії регіонів і входить до Президії Політради ПР.
Якщо вже торкатися подій п’ятирічної давнини, то віднайдіть у бібліотеках міста газету "Град Прилуки" від 15 лютого 2006 року, де надруковані списки кандидатів у депутати міської ради від різних партій, і побачите, що ті, хто замовив статтю "ПРАВОнаСУД", ішли на вибори не від Партії регіонів, а від зовсім інших партій, а тепер, коли політична ситуація змінилася, стали палкими регіоналами. Тільки я їх чомусь не бачив у штабі Партії регіонів на виборах 2004-2005 років. Панове, треба було доводити свою відданість тоді, а не зараз, в останній момент перебігши під блакитні прапори і помінявши при цьому по три партії.
Особисто моя діяльність у Партії регіонів така:
2004 рік - збір підписів та агітація за кандидата на пост Президента України Віктора Федоровича Януковича, за що отримав лист-подяку від Центрального штабу Партії регіонів; 
листопад 2005 року - вступив до лав Партії регіонів;
2004-2005 роки - на виборах Президента України всі три тури був спостерігачем на виборчій дільниці від кандидата на пост Президента Віктора Януковича;
2006 рік - під час виборчої кампанії працював головою дільничної комісії від Партії регіонів, був нагороджений грамотою Центральної виборчої комісії;
2007 рік - агітатор від Партії регіонів на виборах до Верховної Ради;
лютий 2010 року - член окружної виборчої комісії на другому турі виборів Президента України;
31 жовтня 2010 року - обраний депутатом міськради від Партії регіонів у одномандатному мажоритарному окрузі;
листопад 2010 року - обраний секретарем Прилуцької міськради і увійшов до коаліційної більшості депутатів "За нові Прилуки", яка діє в інтересах територіальної громади міста і на підтримку Президента Віктора Януковича.
Щодо участі в окружній виборчій комісії у першому турі виборів 2010 року від "Сильної України", то, по-перше, метою ОВК є організація і проведення виборів на місцевому рівні, і ця робота не передбачає обов’язкового членства в партії, яка подає кандидатуру члена ОВК. По-друге, щодо моєї участі в роботі ОВК в першому турі я радився особисто з головою Прилуцького осередку Партії регіонів Світланою Велігурською, вона ж зробила подання моєї кандидатури до складу ОВК на другий тур президентських виборів-2010. Інформацію про моє подання від Партії регіонів можна знайти на сайті Центральної виборчої комісії.
Не перестаю дивуватися, дізнавшись зі статті «ПРАВОнаСУД», що я вже мав якесь партійне стягнення. Упевнений, що його "зліпили" й оформили заднім числом.
Отже, тепер у читачів виникає питання: з якою метою майстри чорного піару шукають і вигадують будь-які зачіпки, щоб скомпрометувати секретаря міськради та виставити його на загал у негативному світлі? А все тому, що одна частина (більшість) депутатів, у тому числі і я, увійшла до депутатської групи "За нові Прилуки", яка створена з метою діяти в інтересах територіальної громади і на підтримку Президента Віктора Януковича, а інша частина (меншість) - чомусь ні. І тепер меншість намагається всіляко перешкоджати роботі більшості.
Пригадаймо роботу міської ради минулої каденції. Тоді деяким депутатам був не такий секретар ради Володимир Папазов, оскільки між ним і міським головою Юрієм Беркутом налагодилася конструктивна співпраця. Нібито й добросовісно виконував Володимир Володимирович свої обов’язки, але його кандидатура все одно не влаштовувала окрему категорію депутатів.
У новій каденції представників даної категорії народних обранців уже менше - в основному це не мажоритарщики, а ті, хто пройшов до ради за партійними списками. Та історія повторюється: секретар ради знову не такий, бо теж співпрацює з депутатським корпусом і міським головою.
На мою адресу ще лунатимуть провокаційні закиди та звинувачення, проте це жодним чином не вплине на мою принциповість. Я з 2004 року підтримую і надалі підтримуватиму нашого Президента Віктора Федоровича Януковича і працюватиму виключно в інтересах територіальної громади Прилук.
Олександр Правосуд
Просмотров: 496 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Турнір на честь 60-річчя «Колоса» (0)
Увага! Нова Книга обліку доходів і витрат (4)
Разговор будет коротким (0)
Прилуцька міська рада повідомляє (1)
Перевірять усіх (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz