Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 02:04

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Скільки доріг пройдено, скільки вершин ще треба підкорити!
Скільки доріг пройдено, скільки вершин ще треба підкорити!
Прилуцькому гуманітарно-педагогічному коледжу виповнилося 95

22 жовтня близько першої дня жителі Прилук спостерігали неймовірне явище: у залі МБК зібралася ледь не вся педагогічна еліта області. У пишних строях, із оберемками квітів…
Не дивуйтесь. Просто цього дня Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я. Франка зустрів своє 95-річчя! 
Ювілей педколеджу – свято не лише для його студентів, викладачів, випускників. Це подія місцевого масштабу. Адже успіхи і рейтинг цього навчального закладу підносять Прилуки на високий освітній рівень. 
Розпочався урочистий вечір із виступу нашого директора, кандидата філологічних наук Ольги Попенко. Для неї особисто 2010-й теж ювілейний, адже виповнюється п’ять років, як Ольга Михайлівна на посаді керівника педколеджу.
Далі учасники вечора переглянули документальний фільм про минуле й сьогодення навчального закладу. Справжнім сюрпризом для присутніх стало музичне вітання від викладацького колективу коледжу на чолі з Ольгою Попенко.
А затим – яскравий потік поздоровлень від почесних гостей. Слово мали начальник обласного управління освіти Анатолій Заліський, міський голова Юрій Беркут, директори Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка Людмила Кірдіщева та Чернігівського радіомеханічного технікуму Віктор Радченко. Приїздили вони не з пустими руками, а з гарними подарунками, у тому числі й музичними. 
Приємно, коли діти пам’ятають отчий дім, коли випускники далеких років повертаються на поріг своєї альма-матер. Щирі слова на адресу коледжу прозвучали від його іменитих вихованців - заслуженого тренера України Миколи Зоць, заслуженого майстра спорту Ніни Леміш, голова райради Галини Кузьменко. А ще свій музичний дарунок приготували випускники 2008 року, перші учасники найулюбленішого колективу коледжу гурту «Шанс». 
Від імені ветеранської родини до присутніх звернулася Почесний голова ради ветеранів педагогічних працівників коледжу Лідія Лук’яниця.
Досягнення, якими сьогодні пишається коледж, стали можливими лише завдяки згуртованій праці всіх педагогів установи. У номінаціях «Колектив-новатор», «Гордість коледжу», «Науковий потенціал», «Золоті руки», «Творчий запал», «Трудовий неспокій» нагороди за сумлінність і старанність отримали члени циклових комісій закладу, кращі наукові працівники й ті, хто турбується про затишок та красу коледжу. 

Дев’яносто п’ять... Це багато чи мало для навчального закладу? Скільки доріг пройдено, скільки вершин ще треба підкорити! 
Зичу своїй альма-матер, щоб збулися найкращі побажання, що прозвучали у день ювілею. Многая літа!

Вікторія Ляльченко, студентка гуманітарно-педагогічного коледжу
Имитация бруса из ангарской сосны-имитация бруса москваДоска половая,вагонка,рейка,брус.
Просмотров: 4099 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Дитяча міська бібліотека відома прилуцьким читачам (0)
Об’єдналися в об’єднання (3)
ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ (0)
Вісник місцевої влади (0)
Коммунисты протестовали около Шевченка (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz