Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 29.03.2024, 17:53

Календарь новостей

«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Вісник місцевої влади
Про рішення, ухвалені на 9-й сесії міської ради 2 червня 2011 року

Перелік спеціально відведених місць для паркування транспортних засобів
Ураховуючи проведення інвентаризації та розроблення паспортів спеціально відведених місць для паркування транспортних засобів на території міста, в інтересах територіальної громади міська рада внесла зміни до рішення "Про збір за місця для паркування транспортних засобів", виклавши в новій редакції перелік спеціально відведених місць для паркування транспортних засобів на території м. Прилуки. Спеціально відведеними для паркування місцями вважаються вул. Бособрода (від вул. Незалежності до вул. Земської); вул. Соборна (біля Стрітенської церкви); майданчик біля Спасо-Преображенського собору; вул. Незалежності (від автобусної зупинки "Універмаг" до ТОВ "Прилуцький ринок 1"; вул. Вокзальна (біля гастроному "Юність"); привокзальна площа; вул. Київська (від вул. Переяславської до вул. Вокзальної, біля ВАТ "Укртелеком", біля ЗАТ "Аптека №65 "Панацея", біля відділення ВАТ "Ощадбанк"). 

Міська рада виділила кошти
на придбання медичного обладнання для дитячої лікарні, дитячого ігрового майданчика для ДНЗ №25, на придбання двох кущорізів для КП "Прилукижитлобуд".
Крім того, ухвалене рішення про направлення коштів зі спеціального фонду міського бюджету управлінню житлово-комунального господарства на розробку проектно-кошторисної документації по реконструкції даху нежитлової будівлі неврологічного корпусу та даху двоповерхової будівлі переходу в нежитловій будівлі корпусу "А" центральної міської лікарні, даху двоповерхової будівлі переходу адмінприміщення. Виділено кошти на отримання експертних висновків щодо охорони праці, кошторисної документації та захисту металоконструкцій по робочій документації будівництва другого корпусу школи-гімназії №1.

Встановлено ліміти споживання енергоносіїв
Виходячи з обсягів бюджетних призначень, затверджених відповідним рішенням, міська рада встановила ліміти споживання енергоносіїв на 2011 рік по бюджетних установах, які фінансуються з міського бюджету.

Міська рада затвердила Орієнтовний план консультацій з громадськістю на 2011 рік по проектах рішень міської ради
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" та з метою ефективної реалізації регуляторної політики в м. Прилуки міська рада затвердила Орієнтовний план консультацій з громадськістю на 2011 рік по проектах рішень міської ради, що стосуються затвердження положень про порядок розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки або її частини; про порядок надання земельних ділянок, на яких розміщені об’єкти нерухомості, у користування; про порядок вибору земельних ділянок для розміщення об’єктів; про порядок продажу земельних ділянок комунальної форми власності; по проектах, що стосуються порядку отримання дозвільних документів на реконструкцію житлових квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках під розміщення об’єктів різного функціонального призначення; затвердження Тимчасового положення про порядок передачі земельних ділянок під об’єктами нерухомості (без реального виділення на місцевості); надання дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами; встановлення збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності; встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів та ін.
Організація та проведення консультацій з громадськістю покладається на розробників проектів рішень відповідно до Орієнтовного плану.

Затверджено список народних засідателів Прилуцького міськрайонного суду
Розглянувши Подання голови Прилуцького міськрайонного суду, міська рада затвердила список народних засідателів Прилуцького міськрайонного суду в кількості 25 осіб.

Про внесення змін до організаційної структури та чисельності міської ради
Депутатський корпус відповідним рішенням уніс зміни до структури і чисельності самостійних управлінь та служб міської ради, вивівши зі складу управління освіти відділ у справах дітей, перейменувавши його в службу в справах дітей міської ради та ввівши до організаційної структури та чисельності міської ради. У зв’язку зі змінами в структурі затверджено положення про управління освіти та службу в справах дітей міської ради.

Затверджено міські цільові програми
З метою забезпечення реалізації права кожної дитини на доступність і безоплатність дошкільної освіти, повноцінний фізичний, інтелектуальний, духовний, естетичний і соціальний її розвиток, формування передумов навчальної діяльності та формування єдиного інформаційно-навчального середовища міста, використання в навчальному процесі високоякісних, доступних ліцензованих електронних навчальних матеріалів, міська рада затвердила міські цільові Програми "Розвиток дошкільної освіти міста на 2011-2017 роки" та "Забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів області ліцензійними системами Windows та Office, навчальними комп’ютерними комплексами, електронними засобами навчального призначення та мультимедійним обладнанням на 2011-2016 роки".

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Державної цільової соціальної програми "Молодь України" на 2009-2015 роки та з метою створення системи всебічної підтримки громадянської активності молоді, спрямованої на самовизначення і самореалізацію, формування необхідних для цього правових, гуманітарних та економічних передумов, надання соціальних гарантій, міська рада затвердила міську Програму "Молодь" на 2011-2015 роки.

Міська рада затвердила цільову Програму "Пільги місцевої влади на компенсацію оплати послуг зв’язку ТО УТОГ", метою якої є підтримка інвалідів, що потребують допомоги, шляхом компенсації оплати послуг зв’язку в установленому порядку.

Депутати затвердили на ІІ півріччя План роботи Прилуцької міської ради, тематику навчання депутатів та тематику Єдиного дня депутата.

Міський голова провів зустріч із представниками місцевих засобів масової інформації

6 червня з нагоди Дня журналіста в сесійній залі міської ради міський голова Юрій Беркут провів зустріч з представниками місцевих засобів масової інформації.
Звертаючись із вітальним словом до журналістів, міський голова зазначив, що журналістика - надзвичайно відповідальна професія, яка має доносити до читача, глядача чи слухача різні точки зору на одну й ту ж подію.
Юрій Беркут, вручив кращим журналістам Подяки міського голови, побажав об’єктивного висвітлення подій, адже мас-медійний простір Прилук тісно вплетений в життя територіальної громади міста.

Міський голова Юрій Беркут опікується своєчасною підготовкою навчальних закладів міста до роботи в новому 2011-2012 навчальному році

З метою своєчасного виконання рішення виконавчого комітету №276 від 24 травня поточного року "Про підготовку навчальних закладів міста до роботи в новому 2011-2012 навчальному році" міський голова провів нараду з керівниками загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
В. о. заступника міського голови Григорій Мисан детально проінформував про затверджені заходи, виконання яких буде профінансовано з міського бюджету, або ж заклади виконають їх власними силами.
У свою чергу Юрій Беркут наголосив на координації спільних зусиль міської влади та навчальних закладів, спрямованих на якісну і своєчасну підготовку до нового навчального року. Міський голова запевнив, що всі взяті владою зобов’язання будуть виконані за рахунок наявних коштів та вишукування додаткових джерел фінансування.
На сьогодні за кошти міського бюджету вже виконано реконструкцію дахів ДНЗ №2 та №19. Найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт центрального входу приміщення ЗОШ №9, внутрішній ремонт приміщення ЗОШ №2, будівництво шатрового даху над спортивним залом і їдальнею гімназії №5.

На засіданні виконавчого комітету

7 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд якого вносилося 7 питань.
Члени виконкому розглянули заяви підприємств, організацій, установ та громадян міста стосовно будівництва; прийняли в комунальну власність територіальної громади спадщину, визнану відумерлою; дали дозвіл комунальному підприємству "Прилукижитлобуд" на зняття з балансу та з обслуговування одноповерхового житлового будинку №16-В по вул. Комсомольській, квартири в якому приватизовані.
Виконком розглянув й інші питання, зокрема про нагородження Почесними грамотами міської ради медичних працівників з нагоди їх професійного свята та працівників культури за значний внесок у розвиток культури міста.
Також виконком ухвалив рішення нагородити Почесними грамотами міської ради голову КСН №4 Світлану Задорожню - за сумлінне виконання обов’язків голови комітету та з нагоди ювілею і голову міської єврейської общини Павла Ліпіна - за активну громадянську позицію, формування гуманістичних цінностей різних груп населення та з нагоди 70-річчя.

На особистому прийомі міського голови

8 червня міський голова Юрій Беркут провів особистий прийом громадян, на якому були присутні депутат міської ради Світлана Яременко, начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач та спеціалісти управлінь і відділів міської ради, до повноважень яких відноситься розгляд питань, порушених у зверненнях.
На прийомі побувало 14 мешканців міста. Зареєстровано 12 усних звернень та одне письмове.
Мешканці міста звернулися до міського голови з питань землекористування, ремонту житлового фонду міста, ремонту доріг, поліпшення житлових умов, соціального захисту та ін.
На 10 звернень міський голова надав роз’яснення під час особистого прийому, на 3 дані доручення щодо їх виконання в управліннях та відділах міської ради.

Заступник міського голови зустрічався з представниками громадських організацій "Співпраця" та "Прилуцька спілка підприємців центрального ринку"

На виконання доручення голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, з метою залучення суб'єктів господарювання, громадських організацій підприємців до формування державної політики у сфері підприємництва 8 червня відбулася зустріч заступника міського голови Олександра Сивенка з представниками громадських організацій "Співпраця" та "Прилуцька спілка підприємців центрального ринку" Людмилою Івановою і Григорієм Буслом.
На зустрічі обговорено питання щодо впровадження економічних реформ і формування законодавчої бази в частині оподаткування, які проводяться на загальнодержавному рівні, також ішла мова про участь підприємців міста у громадських акціях.
Учасники зустрічі відмітили, що спостерігається загальна тенденція у сфері розвитку малого та середнього бізнесу, пов’язана зі зниженням ділової активності суб'єктів господарської діяльності, різким зменшенням прибутків та соціальним напруженням.
Представники громадських організацій підприємців міста зазначили, що останнім часом у місті простежуються негативні прояви щодо перевищення правоохоронними органами повноважень, що стосуються перевірок суб'єктів господарювання, відсутності на ринку праці робітничих спеціальностей. Учасники зустрічі внесли пропозиції стосовно налагодження ефективної співпраці з метою попередження негативних корупційних проявів шляхом організації публічних заходів із залученням представників органів влади, бізнесу та громадськості.

На позачерговій сесії міської ради

Міський голова Юрій Беркут розпорядженням № 168-р від 08 червня поточного року скликав позачергову сесію міської ради, яка відбулася 9 червня. На розгляд сесії вносилися питання "Про виділення коштів" та "Про зміни бюджетних призначень, у результаті прийнятих рішень виділено кошти на придбання медичного обладнання для міської лікарні в сумі 152 тис. грн., на придбання автомобіля УАЗ для станції швидкої медичної допомоги в сумі 140 тис. грн.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради


П Р И Л У Ц Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Ч Е Р Н І Г І В С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
(дев’ята сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я


від " 02 " червня 2011 року №17

місто Прилуки

Про затвердження списку
народних засідателів Прилуцького
міськрайонного суду

Відповідно до ст. 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 58 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та розглянувши Подання голови Прилуцького міськрайонного суду, міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити список народних засідателів Прилуцького міськрайонного суду в кількості 26 (двадцять шість) осіб (додається).
2. Оприлюднити список народних засідателів Прилуцького міськрайонного суду на шпальтах газети "Град Прилуки" та на офіційному сайті міста, вилучивши конфіденційну інформацію.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян (КІЧА В.В.).

Міський голова Ю.В. БЕРКУТ


ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення міської ради
(9 сесія 6 скликання)
№17 від 02 червня 2011 року
Секретар міської ради
__________О.М. Правосуд


Список народних засідателів Прилуцького міськрайонного суду
1. НАУМЕНКО Ніна Миколаївна
2. ДЕРКАЧ Наталія Олександрівна
3. КАРПЕНКО Олена Сергіївна
4. ГОЛІК Олена Федорівна
5. МИХАЙЛОВА Лариса Іванівна
6. АРТЕМЕНКО Людмила Іванівна
7. ЖОВАНИК Лариса Михайлівна
8. ЧОРНОМОРЕЦЬ Яна Анатоліївна
9. ШЕВЧЕНКО Лідія Павлівна
10. ТАРАСЕНКО Юрій Петрович
11. КАЛЬЯН Людмила Олександрівна
12. БОЯРЧЕНКО Валентина Миколаївна
13. ПОГРЕБНЯК Людмила Олексіївна
14. ГАЛИЧ Людмила Вадимівна
15. ТИЩЕНКО Валентина Миколаївна
16. КОРОСТІЙ Надія Адамівна
17. КОЛЯДА Світлана Михайлівна
18. СИНІЛЬНА Світлана Віталіївна
19. ПАРХОМЕНКО Олена Михайлівна
20. БАКАЛІНСЬКА Ольга Іванівна
21. ЛУК’ЯНЧИКОВА Антоніна Володимирівна
22. ЛОТИШ Валентина Іванівна
23. АВРАМЕНКО Жанна Миколаївна
24. ПОСТОВОЙТЕНКО Наталія Іванівна
25. ПОКІДЬКО Павло Михайлович
Просмотров: 657 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Головне – надіятись. і берегти себе (0)
Як платимо за послуги? (0)
28 березня посидимо годину без світла. Добровільно (1)
Вісник місцевої влади (0)
Ради безопасности. Ради жизни (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz