Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Воскресенье, 28.04.2024, 20:08

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Відроджується храм Всіх Святих
Храми Прилук, зруйновані безбожною владою, уже відновлені. Роком відродження останнього з них - храму Всіх Святих, що на території старого цвинтаря по вулиці Гімназичній, став 2010-й.
Одразу після освячення місця під храм (це відбулося 30 травня) єпископом Ніжинським і Прилуцьким Іринеєм прихожани активно взялися до роботи: вивезли сміття, розпочали збір коштів та зробили власні пожертви і молилися.
Улітку богослужіння на освяченому місці проходили щонеділі й кожного церковного свята. Теплі сонячні дні, навкруги розкішна зелень, небесний купол, свічки і Божа благодать… 
У кінці богослужінь батюшка Арсеній веде проповідь. Кожне його слово люди сприймають дуже уважно - здається, слухали б і слухали. Ці проповіді насичені прикладами із сучасного життя, вчать любити ближнього, з терпінням і надією переносити труднощі, а ще батюшка закликає молитися, щоб звести стіни й дах храму.
І от 24 жовтня пройшло перше богослужіння у збудованому приміщенні. З величезною радістю на душі люди переступали поріг нового приміщення, дах і стіни якого звелися отцем Арсенієм, прихожанами, їхніми молитвами та пожертвами.
Поки що - стіни та дах і пісок під ногами. Немає іконостасу, ікон у дорогих кіотах, лампад. Але на кожному богослужінні є люди, і вони кажуть: "Не хочеться йти звідси. Мабуть, тут усе правильно", "Храм наш будується на чесні внески прихожан, і Бог посилає Свою благодать".
Завітавши до храму Всіх Святих один раз, люди йдуть сюди і вдруге, і втретє.
Ми, його прихожани, дякуємо Богу за те, що він дав нам можливість брати участь у відновленні останнього храму Прилук, знищеного безбожною владою.
Шановні прилучани! Допоможіть храму Всіх Святих повністю відновитися - зробіть посильні внески на оформлення приміщення, настилання підлоги, придбання церковного начиння. І приходьте до храму Всіх Святих на молитву!
Прихожани храму Всіх Святих
Просмотров: 4473 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Уроки з якості обслуговування (0)
Вітаємо найкращих! (1)
Подарок от гусударства (1)
Відроджується храм Всіх Святих (0)
[Новости Украины]
Суд завершил стадию судебного следствия в деле Тимошенко и объявил перерыв (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz