Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Воскресенье, 28.04.2024, 17:54

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Январь » 28

Публічне "зцілення"Січень зі своїми гастрономічними надлишками і застільним анабіозом дуже швидко минає. Важкість у шлунку, головний біль, зайві кілограми і збитий ритм. Свята скінчилися. Рік, який тільки вчора почався, відкидає місячний листок календаря. Відрадою стає усвідомлення того, що зима скоротилася. 
Апофеозом усього святкового є Водохреща. Народ переходить від столу до ополонки, ну, й чого гріха таїти, після холодного контрасту - знову за стіл. Але це вже прощально-святковий акорд. 
На окрему увагу заслуговує нещодавно показана місцевим телебаченням програма під рубрикою «Зцілення вірою». Забігаючи наперед, треба сказати, що за своїм змістом і формою подання вона була далека і від зцілення, і тим більше від віри. Доречніше було б, якби автор назвав її просто «Способи загартовування», або «Колективне моржування», або «Зимові розваги жителів міста та району». Майже двадцять хвилин оператор знімав пірнання людей в ополонку. При цьому камера не вимикалася навіть тоді, коли хтось із охочих до загартовування занурювався, м’яко кажучи, не в купальному костюмі. Журналіст одразу після «зцілення» брав бліц-інтерв’ю. Питання приблизно наступні: «Що Ви відчуваєте?» або «Чи вперше наважилися?». Відповіді не були оригінальними. Пірнальний народ з пупиришками на тілі жваво ділився враженнями. Дехто розповідав, що прийшов сюди з кумом, звісно, про продовження дня після купання далі не говорилося. Те, що народ півмісяця займався «чревоугодієм», - факт. Дякуючи майстерності оператора, глядач збагнув, що зайві кілограми турбують усіх без винятку. А отже, для тих, хто дивився дану програму, це стало тривожним нагадуванням. Узагалі програма була схожа на кадри з радянської комедії «День Нептуна», за сюжетом якої все село побігло пірнати в ополонку, точно як і в нашій передачі. А врешті чого хотіти від сюжету про Водохрещу? Як можна це зняти інакше? Та ніяк! Але, скажі ... Читать дальше »
Просмотров: 512 | Добавил: admin | Дата: 28.01.2011 | Комментарии (0)

Державна податкова адміністрація України наказом від 24.12.2010 року №1025, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30.12.2010 року за №1425/18720, затвердила форму Книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи-підприємці (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування) і фізичні особи, котрі провадять незалежну професійну діяльність, та Порядок її ведення.
Книгу прошнуровують, нумерують її сторінки та реєструють у податковому органі за основним місцем обліку.
У книзі щоденно на підставі первинних документів здійснюються записи про операції, що відбулися у звітному (податковому) періоді. Як і раніше, на кожного найманого працівника, що здійснює операції за готівку, необхідно зареєструвати окрему Книгу доходів та витрат.
У Книзі для найманих осіб зазначаються адреса місця здійснення діяльності, прізвище, ім’я, по батькові найманої особи та самозайнятої особи (роботодавця) та їх реєстраційний номер облікової картки платника податків, а у разі його відсутності – серія та номер паспорта (для фізичних осіб-платників податків, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті). Записи у Книзі виконуються кульковою або чорнильною ручкою (виправлення допускаються тільки із завіренням їх самозайнятою особою). 


У графі 1 вказується дата заповнення.
У графах 2 та 11 відображається сума нереалізованих товарних запасів, сировини, матеріалів на початок та на кінець звітного податкового періоду (року), яка виводиться в грошовій формі, виходячи із ціни ... Читать дальше »
Просмотров: 5936 | Добавил: admin | Дата: 28.01.2011 | Комментарии (3)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz