Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 02:47

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Самоврядування - крок до самостійності
Бути дитиною нелегко. Це велика, складна робота – рости, відкривати світ, пізнавати людей, учитися любити. Проте дорослі часто не розуміють, не поважають, не відчувають цієї складності й залишають нас наодинці з великим світом, який ми ще не встигли зрозуміти.
Мені пощастило навчатися в Прилуцькій спеціалізованій школі №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій. Це особлива маленька країна, створена для дітей. Тут немає жодної ділянки шкільного життя, яка б знаходилася поза сферою діяльності учнівського самоврядування, і кожен дорослий вважає розвиток ініціативи й самостійності школярів першорядною справою.
Учнівське самоврядування побудовано у формі Учнівської Республіки, яка допомагає набути досвід державотворення майбутнім представникам міської еліти. Щорічно учні й педагоги школи таємним голосуванням обирають свого Президента, який формує Адміністрацію Президента та Кабінет Міністрів. Цього вересня-жовтня у нашому закладі знову проходила шкільна передвиборча кампанія. Кандидати в Президенти: Тетяна Онопко, Олексій Руденко, Катерина Шмат – розповсюджували серед учнівського та педагогічного колективу листівки з інформацією про себе, виступали в актовій залі з власними програмами розвитку школи. 20 жовтня відбулися вибори. Учні 7-11 класів, учителі та адміністрація школи (всього в голосуванні взяли участь 334 виборці) мали змогу проголосувати за одного з кандидатів. Результати стали відомі вже 22 жовтня – найбільшу кількість (186) отримала Тетяна Онопко. 28 жовтня відбулася інавгурація Президента спеціалізованої школи №6.
У передвиборчій програмі Тетяна Онопко обіцяла, що сприятиме розвитку інтелектуально-творчої особистості учнів, захищатиме їхні права, створюватиме молодіжні клуби, товариства за інтересами. Тож бажаємо новообраному Президентові успішно виконати свою програму, а ми підтримаємо й допоможемо, бо ми – особливі, ми – найкращі!

Крістіна Місюра, член гуртка «Юний журналіст» школи №6
Доска половая 2008. Половая доска вагонка перевернуть..
Просмотров: 577 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Чорнобильці під Пенсійним (0)
Кому отельню, кому – воду відвести. Зі всіма проблемами – на особистий прийом (0)
СЛІДАМИ МУХОВЦЯ (0)
Подорож у минуле для старшокласників школи №7 підготували працівники Прилуцького краєзнавчого музею (0)
Весенняя толока-2009: сделаем Прилуки нарядными (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz