Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Воскресенье, 28.04.2024, 15:51

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2010 » Ноябрь » 03
Шановні колеги!
Прийміть сердечні вітання з Днем працівника соціальної сфери - святом, яке сповнене гуманізму й милосердя, дарує відчуття потрібності людям.
Цей день - данина поваги суспільства та висока оцінка державою вашої благородної праці. На вас покладено відповідальний обов’язок - допомагати тим, хто опинився в складній життєвій ситуації та потребує особливої турботи. Зустрічаючись із чиїмись бідою, болем, стражданнями, ви даруєте тепло своїх сердець і впевненість у завтрашньому дні. І це ще раз переконує: у соціальній сфері трудяться за покликанням. Окрема подяка – ветеранам, для яких соціальний захист став справою життя.
Нехай усіх нас і надалі єднають любов до професії, самовіддана праця на благо людей, хай нашими спільними зусиллями будується щасливе майбутнє України, гідне життя її народу!
Щиро бажаю, щоб зроблене вами добро завжди поверталося до вас сторицею, щоб доля збагачувала вас мудрістю та енергією, а родинна злагода, благополуччя і здоров’я дарували душевний спокій та гарний настрій!

З почуттям глибокої поваги, Ганна Малиш, начальник управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради
Просмотров: 506 | Добавил: admin | Дата: 03.11.2010 | Комментарии (0)

Скільки доріг пройдено, скільки вершин ще треба підкорити!
Прилуцькому гуманітарно-педагогічному коледжу виповнилося 95

22 жовтня близько першої дня жителі Прилук спостерігали неймовірне явище: у залі МБК зібралася ледь не вся педагогічна еліта області. У пишних строях, із оберемками квітів…
Не дивуйтесь. Просто цього дня Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я. Франка зустрів своє 95-річчя! 
Ювілей педколеджу – свято не лише для його студентів, викладачів, випускників. Це подія місцевого масштабу. Адже успіхи і рейтинг цього навчального закладу підносять Прилуки на високий освітній рівень. 
Розпочався урочистий вечір із виступу нашого директора, кандидата філологічних наук Ольги Попенко. Для неї особисто 2010-й теж ювілейний, адже виповнюється п’ять років, як Ольга Михайлівна на посаді керівника педколеджу.
Далі учасники вечора переглянули документальний фільм про минуле й сьогодення навчального закладу. Справжнім сюрпризом для присутніх стало музичне вітання від викладацького колективу коледжу на чолі з Ольгою Попенко.
А затим – яскравий потік поздоровлень від почесних гостей. Слово мали начальник обласного управління освіти Анатолій Заліський, міський голова Юрій Беркут, директори Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка Людмила Кірдіщева та Чернігівського радіомеханічного технікуму Віктор Радченко. Приїздили вони не з пустими руками, а з гарними подарунками, у тому числі й музичними. 
Приємно, коли діти пам’ятають отчий дім, коли випускники далеких років пов ... Читать дальше »
Просмотров: 4099 | Добавил: admin | Дата: 03.11.2010 | Комментарии (0)

Вісник місцевої влади
Відбулася презентація проекту будівництва другого корпусу гімназії №1

27 жовтня — важливий день в історії міста, адже саме цього дня відбулася презентація проекту будівництва другого корпусу гімназії №1. До речі, у Прилуках школи не будувалися вже більше 20-ти років. І сьогодні завдяки спільним зусиллям міського голови Юрія Беркута та голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, який особисто взяв участь у презентації, мрія прилучан стала реальністю.
Виконуючий обов’язки головного спеціаліста з питань капітального будівництва відділу реформування житлово-комунального господарства міської ради Олександр Шумський, презентуючи проект будівництва нового корпусу гімназії, зазначив, що саме приміщення буде триповерховим з одного боку, з іншого - з четвертим мансардним поверхом і, крім класних кімнат, матиме басейн, актову та спортивну зали, майстерні для трудового навчання, їдальню, майданчики для дітей і буде обладнане пандусом. Приміщення розраховане на 470 дітей. Його загальна вартість разом з обладнанням - 22 мільйони гривень. Новий корпус гімназії №1 планується ввести в експлуатацію у 2012 році.
Виступаючи перед учасниками заходу, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко наголосив на тому, що для влади надзвичайно важливо, аби люди вірили їй, адже те, що для прилучан було мрією, сьогодні відбулося. Перший мільйон гривень на будівництво виділила «Укрнафта», решту коштів, як запевнив Прем’єр-міністр України Микола Азаров, буде передбачено в державному бюджеті на 2011 рік. За відчутну допомогу й підтримку учні гімназії посвятили Володимира Хоменка в почесні гімназисти.
Просмотров: 3966 | Добавил: admin | Дата: 03.11.2010 | Комментарии (0)

Бути дитиною нелегко. Це велика, складна робота – рости, відкривати світ, пізнавати людей, учитися любити. Проте дорослі часто не розуміють, не поважають, не відчувають цієї складності й залишають нас наодинці з великим світом, який ми ще не встигли зрозуміти.
Мені пощастило навчатися в Прилуцькій спеціалізованій школі №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій. Це особлива маленька країна, створена для дітей. Тут немає жодної ділянки шкільного життя, яка б знаходилася поза сферою діяльності учнівського самоврядування, і кожен дорослий вважає розвиток ініціативи й самостійності школярів першорядною справою.
Учнівське самоврядування побудовано у формі Учнівської Республіки, яка допомагає набути досвід державотворення майбутнім представникам міської еліти. Щорічно учні й педагоги школи таємним голосуванням обирають свого Президента, який формує Адміністрацію Президента та Кабінет Міністрів. Цього вересня-жовтня у нашому закладі знову проходила шкільна передвиборча кампанія. Кандидати в Президенти: Тетяна Онопко, Олексій Руденко, Катерина Шмат – розповсюджували серед учнівського та педагогічного колективу листівки з інформацією про себе, виступали в актовій залі з власними програмами розвитку школи. 20 жовтня відбулися вибори. Учні 7-11 класів, учителі та адміністрація школи (всього в голосуванні взяли участь 334 виборці) мали змогу проголосувати за одного з кандидатів. Результати стали відомі вже 22 жовтня – найбільшу кількість (186) отримала Тетяна Онопко. 28 жовтня відбулася інавгурація Президента спеціалізованої школи №6.
У передвиборчій програмі Тетяна Онопко обіцяла, що сприятиме розвитку інтелектуально-творчої особистості учнів, захищатиме їхні права, створюватиме молодіжні клуби, товариства за інтересами. Тож бажаємо новообраному Президентові успішно виконати свою програму, а ми підтримаємо й допоможемо, бо ми – особливі, ми – найкращі!

Крістіна Місюра, ч ... Читать дальше »
Просмотров: 577 | Добавил: admin | Дата: 03.11.2010 | Комментарии (0)

Срібло і бронза всеукраїнських змагань
23-24 жовтня в Харкові проходив відкритий Чемпіонат України з кемпо-карате. У ньому взяли участь 450 спортсменів.
Вдало на цих змаганнях виступив вихованець Прилуцького СК "Витязь" Максим Дзюбенко (тренер Олександр Дорошенко). У ваговій категорії до 60 кг у розділі фул-контакт Максим посів друге, а в розділі лайт-контакт – третє місце.
Обслуговував змагання суддя ІІ категорії Геннадій Дзюбенко.
Міська організація ФСТ "Спартак" і КДЮСШ "Спартак" щиро вітають юного спортсмена і його тренера з успішним виступом!
Просмотров: 482 | Добавил: admin | Дата: 03.11.2010 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz