Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 04.05.2024, 03:54

Календарь новостей

«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 65 66 »
Вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю вам достатку в домі, щастя і радості в сім’ї, міцного здоров’я, миру й любові!

Нехай ніколи не полишає вас надія на краще майбутнє! Адже багато в цьому житті залежить від нас самих, від віри у власні сили. Об’єднаймо зусилля в ім’я високої мети розквіту нашого рідного міста Прилуки! Будьмо разом!

З повагою
Почесний громадянин міста
Юрій Коптєв



Просмотров: 870 | Добавил: admin | Дата: 27.12.2007 | Комментарии (0)

рийміть найщиріші вітання з Новорічними та Різдвяними святами.

Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. Нехай в наступному році кожен буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрашньому дні.

Проводжаючи ще один рік третього тисячоліття, хочемо висловити сердечну подяку всім платникам податків, які невтомно працювали в непростих умовах сьогодення, своєчасно та в повному обсязі сплачували податки заради добробуту наших співвітчизників.

Бажаємо, щоб неповторна чарівність і радість Новорічних та Різдвяних свят подарувала вам в наступаючому році міцне здоров’я, невичерпну енергію та впевненість у власних можливостях.

Нехай Господь благословить вас на добрі справи і дарує сили для втілення їх у життя. Всіх вам гараздів в Новому році!

Віктор Пахарина, начальник Прилуцької ОДПІ


Просмотров: 810 | Добавил: admin | Дата: 27.12.2007 | Комментарии (0)

Підвищити якість пасажирських перевезень у місті покликаний конкурс серед перевізників, проведення якого міською владою заплановане на початок січня. Вперше за бальною системою будуть оцінюватися претенденти на право обслуговування міських маршрутів.

Звичайно ж, хто з них набере більшу кількість балів (тобто матиме автотранспорт, який відповідає вимогам конкурсу, виробничу базу або ж можливість для підтримання належного технічного та санітарного стану автобусів, стаж роботи на перевезенні пасажирів, а також відсутність скарг пасажирів та приписів виконкому), той стане переможцем і отримає можливість працювати на нових маршрутах.

Виконком міської ради не тільки затвердив Умови його проведення, але і склад конкурсного комітету по визначенню пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування та з питань безпеки дорож-нього руху. До його складу увійшли посадовці міської ради, представники податкової інспекції, правоохоронних органів, громадськості та депутати міськради.

Затверджений також і перелік міських маршрутів (№№ 3, 4, 9а, 14а, 15а, 19, 21, 30, 31, 33), які виносяться на конкурс. До речі, маршрути № 30 «273 квартал –ЦТДЮ - в/м 12» та № 31 «Промзона - 1 школа» - нові, відкриті на прохання жителів міста.


«В двух словах» №52 (718) від 27 грудня 2007

Просмотров: 819 | Добавил: admin | Дата: 27.12.2007 | Комментарии (0)

Наскільки прилуцька молодь усвідомлює загрозу СНІДу? Відповідь на це питання мав надати диспут між старшокласниками міських шкіл та студентами медичного училища, який відбувся у Центральній міській бібліотеці ім. Л. Забашти. У проблемах ВІЛ/СНІДу хлопцям та дівчатам допомагали розібратися фахівці – лікар наркологічного диспансеру Микола Бульба та психолог гімназії №1 Галина Глушак.

Бібліотекар Ніна Горбань запропонувала присутнім запитання, що стосувалися різних аспектів теми. Старшокласники і студенти активно демонстрували свої знання щодо хвороби та її профілактики, відповідальності за розповсюдження ВІЛ/СНІДу, можливості перевіритися на наявність захворювання.


«В двух словах» №50 (716)
від 13 грудня 2007 року







Просмотров: 795 | Добавил: admin | Дата: 19.12.2007 | Комментарии (0)

Про це минулого тижня на прес-конференції журналістам місцевих ЗМІ впевнено заявив міський голова Юрій Беркут. Справа в тім, що віднедавна державна нотаріальна контора «втратила» дах над головою. Ті кімнати, де вона розташовувалася (у приміщенні Прилуцької податкової інспекції) необхідно терміново звільнити для потреб податківців.

А натомість запропоновані міською владою (комунальна власність територіальної громади по вулиці Незалежності, 78 і до того ж єдино можливий варіант!) зайняті приватною структурою, якій не дуже хочеться втрачати ласий кусочок у центрі міста.

Але міський голова наголосив, що не допустить у Прилуках помилки сусідів-ніжинців, які, не маючи у місті державної нотаріальної контори, за оформленням спадщини (ця послуга надається лише державним нотаріусом) їздять до Чернігова. Врахуємо й той факт, що з обласним центром у нас відсутнє пряме сполучення, а послугами державного нотаріуса, як правило, користуються люди похилого віку.

У цьому приміщенні відводяться кабінети і для новоствореної державної структури – державного реєстру виборців, яка займається веденням персоніфікованого обліку виборців (внесення запису про виборця до бази даних реєстру, внесення змін до персональних даних реєстру, знищення запису про виборця), складання списків виборців на виборчих дільницях. Відділ працює з 1 жовтня і тимчасово знаходиться у приміщенні міської ради (кімната 18).

Окрім цих питань, які потребують негайного вирішення, на прес-конференції порушувалися й інші, не менш важливі у життєдіяльності міста. Журналістів деяких друкованих видань цікавило і приватне життя міського голови. На усі запитання, навіть і не зовсім коректні, Юрій Володимирович дав вичерпні відповіді.

«В двух словах» №50 (716)
від 13 грудня 2007 року






Просмотров: 879 | Добавил: admin | Дата: 19.12.2007 | Комментарии (0)

З 5 грудня проїзд у міських автобусах, що працюють у звичайному режимі, подорожчав на 30 копійок. Таке рішення нещодавно погодив виконком міськради.

Причиною зростання тарифу, за словами директора ВАТ «Прилуцьке АТП-17407», стало, в першу чергу, зростання цін на паливно-мастильні матеріали. Декілька раз упродовж останнього часу піднімалася мінімальна заробітна плата, неймовірно високої вартості досягли й автозапчастини.

Усі ці чинники (складові тарифу) негативно вплинули на роботу підприємства, змусивши його керівництво вдатися до крайніх заходів – підвищення ціни квитка на 30 копійок. Відтепер городянам за проїзд у міському транспорті до 19.00 (рішення не стосується перевізників, працюючих в таксомоторному режимі) доведеться сплачувати по одній гривні. Проїзд же у вечірній час після 19.00 коштуватиме уже півтори гривні.


«В двух словах» №50 (716)
від 13 грудня 2007 року





Просмотров: 745 | Добавил: admin | Дата: 19.12.2007 | Комментарии (0)

7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування у міському Будинку культури відбулося урочисте свято. Зі словами вітань до прилучан звернувся міський голова Юрій Беркут, Подяками міського голови були відзначені депутати міської ради, кращі працівники її відділів та управлінь.
На фото: Юрій Коптєв - Почесний громадянин м.Прилуки





На початку зібрання Юрій Беркут оголосив рішення виконкому про присвоєння звання Почесного громадянина Прилук земляку-меценату Юрію Коптєву. Під гучні аплодисменти залу Юрій Вікторович піднявся на сцену й запросив іншого Почесного громадянина Прилук - Валерія Дубіля, який отримав відзнаку кількома днями раніше, 29 листопада. Десятками розмаїтих букетів квітів прилучани висловили свою вдячність Почесним громадянам. По завершенні зіб-рання Юрій Коптєв зустрівся з журналістами у книгарні при арт-кафе «За двома зайцями». Пропонуємо читачам відповіді земляка на запитання газети «В двух словах»:

- Юрію Вікторовичу, що для Вас значить звання Почесного громадянина Прилук?

- Насамперед - це мій обов’язок зробити для міста в сотні разів більше, ніж зроблено. Тому що тут переплелося все: рідні, знайомі, друзі й рідна земля, на якій народився. А коли бачимо, що земля засихає, її потрібно зрошувати, аби вона давала плоди. Думаю, я можу зробити так, щоб засохла земля ожила.

- Які проекти плануєте втілити у місті найближчим часом?

- Крім запланованих на наступний рік (реконструкція театральної та центральної площ, реанімаційного відділення лі-карні), вже до кінця року має запрацювати комерційний проект - завод з переробки молока. Я знаю, з якою гордістю прилучани ставляться до всього, що пов’язане з їхнім містом. Тому на невеликому компактному підприємстві випускатимуться йогурт «Прилуцький», молоко, масло, сир, згодом буде налагоджено виробництво твердих сирів. Крім того, це - нові робочі місця.

Зараз проробляємо питання щодо залучення кадрів до Прилук. Щоб тут працювали фахівці, треба створити умови. На першому етапі можна викупити кілька квартир, які надавати молодим спеціалістам. На другому - будувати житло. Ми плануємо через 2 роки збудувати два будинки (120 квартир) і віддати місту, аби воно могло розпоряджатися цим житлом, залучати до Прилук кваліфіковані кадри. Таким чином вирішаться чимало проблем.
- Якими будуть нові будівлі?

- Я не бачу Прилуки в бага ... Читать дальше »
Просмотров: 902 | Добавил: admin | Дата: 19.12.2007 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz