Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Понедельник, 06.05.2024, 07:41

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
СРІБНИЙ РЕЗУЛЬТАТ НАШОГО "ОЛІМПУ"
З 8 по 10 жовтня на базі Центру творчості дітей та юнацтва м. Прилуки проходив відкритий кубок Чернігівської області з пішохідного туризму. Змагання проводилися з ініціативи Чернігівської обласної федерації спортивного туризму під керівництвом обласного відділу по фізичній культурі та спорту спільно з управлінням освіти та сектором по фізичній культурі і спорту Прилуцької міської ради. 

За спортивний трофей боролися 65 учасників (12 команд із дев’яти регіонів Чернігівської та Київської областей), із них – 11 кандидатів у майстри спорту та 14 спортсменів-першорозрядників, серед яких переможці всеукраїнських змагань з Броварського району та призери й учасники чемпіонату України і Кубку України з Чернігова та Прилук. 

Змагання проводилися у трьох видах: особисто-командні, змагання зв'язок та командні змагання на дистанціях 2-3-го класу, які давали можливість виконати норматив першого спортивного розряду. 

В особистому заліку серед чоловіків перемогу виборов представник Чернігівського обласного центру туризму Максим Лисенко, другим став вихованець Прилуцького ЦТДЮ Сергій Левчук, третім - Сергій Зубок з команди Броварського районного центру туризму. Серед жінок перше та друге місця у представниць турклубу "Бригантина" Варвинської школи Ірини Кудінової та Дар'ї Билім, відповідно, а третю сходинку п’єдесталу зайняла Ольга Ворона із Прилуцького ЦТДЮ. 

У змаганнях зв'язок відзначилися прилучани Дмитро Олексенко та Микола Шинкаренко – вони були першими, друге місце посіли чернігівці Сергій Соломенник та Микола Поляниця, третє – новгород-сіверські туристи Богдан Сєдов та Станіслав Школоберда. Серед змішаних зв'язок лідерами стали Максим Лисенко і Пінчук Марія із Чернігова, другий і третій результат, відповідно, у пар Сергій Онищенко - Наталія Герасько із Переяслав-Хмельницького та Денис Василевський - Ольга Ворона з Прилук. 

У командних змаганнях кращою була команда "Олімп" Прилуцького ЦТДЮ, а на п’яти їй наступали "Екстрім" із Переяслав-Хмельницького (друге місце) і команда обласного центру туризму м. Чернігів (третє місце). 

У загальному заліку перемогу виборола команда Чернігівського обласного Центру дитячо-юнацького туризму (тренер Д. Сидько), другою стала команда "Олімп" Прилуцького ЦТДЮ (тренер С. Ігнатенко), третє місце посіла команда Броварського районного центру туризму учнівської молоді (тренер В. Зінченко). 

У складі нашого "Олімпу" виступали кандидат у майстри спорту, студент гуманітарно-педагогічного коледжу Денис Василевський, учні спеціалізованої ЗОШ №6 Ольга Ворона та Дмитро Олексенко, учень гімназії №1 Микола Шинкаренко. 

Чернігівська обласна федерація спортивного туризму, учасники змагань та головна суддівська колегія дякують за підтримку змагань відділу по фізичній культурі та спорту Чернігівської ОДА, управлінню освіти та сектору по фізичній культурі і спорту Прилуцької міської ради, комбінату шкільного харчування "Шкільний", адміністраціям школи №14 і Центру творчості дітей та юнацтва м. Прилуки. 
Просмотров: 603 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
МІСТО ПРОКИНУЛОСЯ ВІД СИРЕНИ - АВАРІЯ, ПОЖЕЖА, ВИБУХ… (0)
Козацький хрест нашим землякам на Рівненщині (0)
До уваги випускників шкіл та їх батьків! (0)
[Новости Украины]
Суд завершил стадию судебного следствия в деле Тимошенко и объявил перерыв (0)
Депутати підтримали міського голову (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz