Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Воскресенье, 28.04.2024, 13:55

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2010 » Октябрь » 15
З 8 по 10 жовтня на базі Центру творчості дітей та юнацтва м. Прилуки проходив відкритий кубок Чернігівської області з пішохідного туризму. Змагання проводилися з ініціативи Чернігівської обласної федерації спортивного туризму під керівництвом обласного відділу по фізичній культурі та спорту спільно з управлінням освіти та сектором по фізичній культурі і спорту Прилуцької міської ради. 

За спортивний трофей боролися 65 учасників (12 команд із дев’яти регіонів Чернігівської та Київської областей), із них – 11 кандидатів у майстри спорту та 14 спортсменів-першорозрядників, серед яких переможці всеукраїнських змагань з Броварського району та призери й учасники чемпіонату України і Кубку України з Чернігова та Прилук. 

Змагання проводилися у трьох видах: особисто-командні, змагання зв'язок та командні змагання на дистанціях 2-3-го класу, які давали можливість виконати норматив першого спортивного розряду. 

В особистому заліку серед чоловіків перемогу виборов представник Чернігівського обласного центру туризму Максим Лисенко, другим став вихованець Прилуцького ЦТДЮ Сергій Левчук, третім - Сергій Зубок з команди Броварського районного центру туризму. Серед жінок перше та друге місця у представниць турклубу "Бригантина" Варвинської школи Ірини Кудінової та Дар'ї Билім, відповідно, а третю сходинку п’єдесталу зайняла Ольга Ворона із Прилуцького ЦТДЮ. 
Просмотров: 599 | Добавил: admin | Дата: 15.10.2010 | Комментарии (0)

До Прилук надійшла радісна звістка: заявка, подана міською владою на участь у Проекті Ради Європи «Реабілітація культурної спадщини історичних міст», пройшла конкурсний відбір і Прилуки потрапили до числа пріоритетних міст Проекту. А це означає, що ми отримаємо кошти на реконструкцію і відновлення будівлі колишньої школи №4 по вулиці Садовій.

Відтак, вирішиться проблема порятунку унікальної споруди, побудованої на початку ХХ століття статським радником і просвітителем Володимиром Шкуратовим. 
Після того, як була ліквідована школа №4, будинок Шкуратова, у якій вона розміщувалася, пустує. Через те, що в місцевому бюджеті відсутні кошти на реставрацію цієї пам’ятки архітектури, вже найближчим часом їй могла б загрожувати повна руйнація. 

Консалтингові дослідження довели найефективніше використання будинку Шкуратова в галузі культури та туризму. Після того, як споруда буде відреставрована, на її базі планується відкрити культурно-мистецький центр «ІсторіЯ через мистецтво», де проводитимуться майстер-класи з лозоплетіння, гончарства і вишивання, працюватимуть омріяна прилучанами картинна галерея (зараз у фондах краєзнавчого музею налічується понад 3 тисячі експонатів образотворчого мистецтва, в місті діє близько 10 мистецьких майстерень), стилізов ... Читать дальше »
Просмотров: 480 | Добавил: admin | Дата: 15.10.2010 | Комментарии (0)

У рамках святкування 925-річчя міста підведено підсумки й нагороджено переможців акції "Сім історико-архітектурних чудес Прилук". Ця акція проходила у кілька етапів: з 1 лютого по 10 березня поточного року оргкомітет провів відбір об’єктів на участь в акції, 18 березня були оголошені 28 претендентів на звання "Сім історико-архітектурних чудес Прилук", після чого до 10 вересня тривало Інтернет- і телефонне анкетування, паралельне опитування жителів міста, за результатами яких і було визначено сім історико-архітектурних чудес Прилук. 
В Інтернет-голосуванні, що проводилося на сайтах акції www.prylukyart.com.ua та www.priluki.info, за претендентів було віддано більше 100 голосів. До десятки лідерів за версією Інтернет-аудиторії увійшли: 
1. Стрітенський собор. 
2. Міський театр. 
3. Собор Різдва Пресвятої Богородиці. 
4. Спасо-Преображенський собор. 
5. Будинок Золотарьова. 
6. Будинок міського голови М.І. Кисловського. ... Читать дальше »
Просмотров: 665 | Добавил: admin | Дата: 15.10.2010 | Комментарии (0)

11 жовтня представники місцевих ЗМІ знайомилися з новим начальником Прилуцької міліції. Його брифінг відбувся в приміщенні райдержадміністрації. Підполковник міліції Руслан Рішатович Курамшин в органах внутрішніх справ з 1997 року. Почав свою службу зі Сватівського районного відділу УМВС України в Луганській області, де обіймав посади інспектора по роботі з населенням та громадськими формуваннями (1997-1998 рр.) та оперуповноваженого відділення Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю (1998-2002 рр.). У 2002-2005 роках працював оперуповноваженим Краснодонського відділення по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Луганській області.

У період з 2005 по 2009 рік продовжував службу в управлінні внутрішньої безпеки в Луганській області - спочатку оперуповноваженим, потім старшим оперуповноваженим. 
З березня 2009 року - заступник начальника відділу по боротьбі з організованими групами і злочинними організаціями економічної спрямованості управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області. 
З жовтня 2009-го по вересень 2010 року обіймав посаду начальника відділу боротьби з легалізацією доходів організованих злочинних груп управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області. 
Одружений.
Просмотров: 560 | Добавил: admin | Дата: 15.10.2010 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz