Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Понедельник, 29.04.2024, 02:19

Календарь новостей

«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Повір у себе
Вже півроку діє у Прилуках Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Одне з його головних завдань - допомогти дітям з обмеженими фізичними можливостями реабілітуватися у суспільстві. Цей соціальний заклад постійно знаходиться у полі зору влади. Так, відбулася зустріч батьків вихованців з міським головою Прилук Юрієм Беркутом, під час якої порушувалися питання оздоровлення дітей-інвалідів та їхнього пільгового проїзду у міському транспорті. На вирішення цих проблем розроблено міську Програму реабілітації дітей-інвалідів, яка була одноголосно затверджена на 46-й сесії міської ради 5 скликання. Членами реабілітаційної комісії проведено обстеження житлово-побутових умов дітей, поза увагою Центру не залишився жоден вихованець. 
Реабілітації дітей у суспільстві також сприяє спілкування з громадськими організаціями та навчальними закладами міста. Ось і нещодавно в гості до установи завітали учні школи №2. Візиту волонтерів передувала акція, у ході якої вони зібрали іграшки для маленьких відвідувачів Центру соці-альної реабілітації. Школярі вручили дітям подарунки та продемонстрували гарний концерт. А, прощаючись, запросили їх з концертом до своєї школи, адже серед вихованців цієї соціальної установи немало талантів. Це підтвердила виставка «Наші ручки золоті будуть вміти все в житті», експонати якої виготовлені відвідувачами закладу. 

3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, фестиваль «Повір у себе» об’єднав у дискоклубі «Європа» дітей з Центру соціальної реабілітації та членів громадської організації молодих інвалідів «Фенікс». Діти виступали з піснями, танцями, читали вірші та грали на музичних інструментах. Велику допомогу надали працівники міського Будинку культури, котрі займалися з дітьми, готуючи їхні творчі номери. 
Важливо, що Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів не оминають своєю увагою й спонсори, небайдужі до чужої біди люди. Так, з нагоди Міжнародного дня інвалідів (3 грудня) закладу надали допомогу ВАТ «Прилуцький хлібозавод», Управління бурових робіт, НГВУ «Чернігівнафтогаз», «Ощадбанк» Чернігова, Прилуцьке відділення «Приватбанку», МПБП «Стимул», гастрономи «Центральний» та «Юність», приватний підприємець Ірина Правдивець, ФОП Коваль Т. В. 

Олеся ШОВКУН,
газета „В двух словах”

Просмотров: 692 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Відзнаки, дороги, вандали... (0)
Завдячуючи Олегу Ляшку «Пожспецмаш» працюватиме (0)
Скільки гарних справ залишила вона по собі! (0)
Я щасливий, бо маю прекрасну винагороду за власну працю (0)
Если есть счетчики (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz