Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Среда, 01.05.2024, 00:35

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2010 » Февраль » 03

Вдало розпочала цьогорічний сезон майстер спорту міжнародного класу, член Національної збірної України з легкої атлетики прилучанка Ольга Завгородня.
На першому офіційному старті в сезоні 2010 року - Кубку України з легкої атлетики серед дорослих, що традиційно проходив у Запоріжжі, Ольга впевнено перемогла у бігу на 800 метрів, виборовши золоту медаль і звання володарки Кубка України.
Змагання проходили в два кола. Уже в перший день під час попередніх забігів прилучанка показала кращий час, прийшовши до фіналу лідером. У фінальному забігу Ольга Завгородня випередила найближчу суперницю на 2 секунди і здобула перше місце.
Попереду в Олі насичений спортивний сезон. Тож побажаймо їй міцного здоров’я, вдалих стартів та переможних фінішів. Так тримати!!!
Просмотров: 1060 | Добавил: admin | Дата: 03.02.2010 | Комментарии (0)

22-24 січня в Славутичі відбувся заключний етап відкритого Кубка Чернігівської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях. У змаганнях взяли участь: серед команд молодшої вікової групи – 46 спортсменів, котрі представили 8 команд, у старшій – 60 спортсменів – 11 команд із 8 регіонів Чернігівської та Київської областей.
У молодшій віковій групі команда Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва у загальному заліку змагань виборола друге місце. У складі команди виступали Ярослав Четиркін, Олександр Павлоцький, Сергій Колесніков (усі - учні школи №14) і Наталія Падалко (школа №6).
За результатами трьох змагань, що проводились у рамках відкритого Кубка Чернігівщини з пішохідного туризму, команда ЦТДЮ молодшої вікової групи стала переможцем і володарем Кубка області 2009-2010 років. Команду до змагань готували керівники гуртків Дмитро Дурас і Сергій Ігнатенко.


Команда старшої вікової групи, виборовши перше місце в командних змаганнях у Славутичі, посіла четверте місце в загальному заліку змагань. За підсумками п’яти етапів Кубка області наші спортсмени стали четвертими, поступившись двом командам з Чернігова й команді Броварського району. Тренер прилуцької команди – Сергій Ігнатенко.


Ураховуючи те, що спортивний туризм - технічний вид спорту, матеріальна база профільних гуртків ЦТДЮ потребує постійного поповнення інвентарем. Вихованці гуртків спортивного туризму ЦТДЮ (понад 100 дітей), їхні батьки й тренери звертаються до меценатів з проханням звернути на них увагу й надати кошти на придбання вкрай необхідного дітям спорядження.

Тел. (04637) 3-41-77.
03.02.2010 Газета "Град Прилуки"
Просмотров: 739 | Добавил: admin | Дата: 03.02.2010 | Комментарии (0)

30 січня на хокейному майданчику мікрорайону Рокитне після 25-річної перерви з ініціативи президента Хокейного клубу "Прилуки" Володимира Костюка та засновників клубу Володимира Тінюкова й Олександра Масленнікова, під загальним керівництвом ФСТ "Спартак" відбулася товариська матчева зустріч з хокею з шайбою серед дорослих. Наші хокеїсти приймали гостей з Ніжина.
З вітальним словом до спортсменів звернулися міський голова Юрій Беркут і голова Прилуцької міської організації ФСТ "Спартак", Почесний працівник фізичної культури та спорту України Петро Дяченко.


Гра проходила в дуже напруженій боротьбі з перемінним успіхом: 2:3 (1-й період), 1:1 (2-й період), 3:0 (3-й період) - і закінчилася з рахунком 7:4 на користь господарів.
За прилуцьку команду виступали: воротар Віктор Домбровський, гравці Володимир Тінюков, Олександр Матузка, Олександр Масленніков, Сергій Дуденок, Олександр Дуденок, Віктор Власенко, Володимир Губарь, Олександр Лисенко, Володимир Костюк, Олександр Кузнєцов, Олександр Мінін, Олександр Мотрич, Сергій Чересельський. Обслуговував матч арбітр Віктор Сибірський.
Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак" щиро вдячне за підтримку й допомогу у відродженні в Прилуках хокейних традицій директору КП "Прилукитепловодопостачання" Володимиру Назіму, начальнику СДПЧ-14 Володимиру Солов’ю, директору ТОВ "Каїр" Олександру Гмирянському, магазину "Спортмайстер", голові комітету самоорганізації населення №3 Ганні Чумаченко.

03.02.2010 Газета "Град Прилуки"
Просмотров: 850 | Добавил: admin | Дата: 03.02.2010 | Комментарии (1)

Під час пленарного засідання 78 /позачергової/ сесії міської ради народний депутат Верховної Ради Олег Ляшко вручив, як зазначив депутат, за дорученням Прем'єр-міністра головному лікарю Центральної міської лікарні Петру Святенку сертифікати на два автомобілі (цитуємо слова депутата відповідно до стенограми сесії: «сучасні, повністю укомплектовані обладнанням медичні автомобілі для невідкладної допомоги мешканцям міста Прилуки»).

Яким же було розчарування головного лікаря, коли 28 січня на Центральній площі міста замість обіцяних повністю укомплектованих медичним обладнанням автомобілів народний депутат Олег Ляшко передав два звичайні автомобілі OРЕL, які не мають абсолютно ніякого устаткування, навіть звичайнісінької аптечки.

Цього ж дня надійшов лист обласної державної адміністрації за підписом заступника голови ОДА Наталії Білоус щодо розподілу 41 автомобіля OРЕL по медичних закладах області. Аналогічний лист зі списком медичних закладів, яким виділяється автомобіль OРЕL, надійшов і від обласного управління охорони здоров'я за підписом начальника управління Володимира Ященка.

Отже, шановні прилучани, міська лікарня, як і районна, та всі інші лікарні області отримали вищезазначені автомобілі відповідно до розподілу і за державний кошт. А сучасних, обладнаних медичним устаткуванням реанімаційних автомобілів, призначених для транспортування тяжкохворих
до обласного центру, напевно, міській лікарні доведеться чекати ще довго.


Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради
Просмотров: 554 | Добавил: admin | Дата: 03.02.2010 | Комментарии (0)

26 січня відбулося пленарне засідання 78 (позачергової) сесії міської ради, яка була особливою, адже в її роботі вперше за депутатську каденцію 5 скликання взяли участь два депутати Верховної Ради України від партії «Батьківщина» - Валерій Дубіль і Олег Ляшко та п’ять депутатів обласної ради від різних політичних партій.

Завчасно, ще до 19 січня, секретарем міської ради та відповідальними працівниками був сформований порядок денний 78 /позачергової/ сесії, у який серед інших були внесені важливі питання, зокрема й ті, що стосувалися надання мешканцям міста дозволів на безкоштовну приватизацію земельних ділянок (адже Постанова Кабінету Міністрів передбачає розгляд заяв громадян на безкоштовну приватизацію у двотижневий термін).

При формуванні порядку денного (до речі, депутати витратили півтори години на його впорядкування) уже безпосередньо на сесії голова фракції «Батьківщина» запропонувала інший порядок денний, погоджений на засіданні фракції, який суттєво відрізнявся від уже сформованого.

Світлана Яременко, надавши відповідне обґрунтування, зняла з порядку денного внесене нею напередодні сесії питання «Про недовіру міському голові» та озвучила 7 питань, які, за пропозицією фракції «Батьківщина», були поставлені на розгляд першими й унесені напередодні й безпосередньо перед початком сесії, а саме: «Про напрямок використання вільного залишку», про ситуацію на КП «Телекомпанія «Прилуки», «Про роботу КП «Комунальні послуги в зимовий період», «Про перерахунок тарифів КП «Прилукижитлобуд» в зимовий період 2009-2010 років», «Про розгляд запиту депутата Карпенка В.К.», «Про розгляд запиту депутата Дурбалова О.Д.», про сушарний комплекс. Але варто зазначити, що проекти рішень по всіх сімох питаннях не пройшли юридичну експертизу, тобто не були погоджені в установленому чинним законодавством порядку.

До вищезазначених депутати від фракції «Батьківщина» запропонували додати ще кілька питань із попереднього порядку денного, що й викликало обурення в депутатів від фракцій «Партія регіонів», «Соціалістична партія України», частини депутатів від фракцій «Комуністична партія України» та «Наша Україна-Народний Рух».

Депутат міської ради Олександр Прозур запропонував розглядати першочергово ті питання, які стосуються забезпечення життєдіяльності територіальної громади, а не ті, що мають політичне забарвлення.

Гарячу суперечку в сесійній залі викликало зняте з розгляду депутатами від фракції «Батьківщина ... Читать дальше »
Просмотров: 622 | Добавил: admin | Дата: 03.02.2010 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz