Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 18:00

Календарь новостей

«  Январь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Майбутнє Прилуччини
Останнього четверга кожного місяця в клубі цікавих зустрічей «Особистість», який декілька років поспіль діє при центральній міській бібліотеці ім. Л. Забашти, проходять зустрічі з талановитими й обдарованими юнаками і дівчатами Прилук. Збираються в клубі майбутні поети й прозаїки, художники й дизайнери, архітектори й флористи, розповідають про свої захоплення, про чудовий світ мистецтва, у якому вони роблять свої перші несміливі кроки. Напередодні Нового року у клубі була представлена наймолодша творча молодь Прилук, учениці шкіл №12 та №13 Юля Сіренко, Альона Лисенко та Вікторія Піддубна.

Потяг до написання віршів Юлія Сіренко відчула у ранньому дитинстві. Звичайно, це були недосконалі поетичні рядки. Але вже тоді дівчинка уміла помічати у сірій буденності осіннього дня чарівну мелодійність дощу і загадковість падаючого листя. Її дитячі враження лягали рівненькими рядочками на папір, щораз оживляючи у пам’яті неповторну красу дня минулого.

Поетичні здібності Юлі помітили вчителі-мовники. І згодом дівчинка стала членом шкільної літературної студії «Соняшник». Нині ж про талановиту прилучанку знають і в області – Юля заявила про себе з першої сторінки обласної дитячої газети «Ліхтарик». Вона також є активною учасницею всеукраїнського конкурсу «Читач року», міського - «Податки очима дітей», на якому представила байку «Лев і олігарх». І хоча у дівчинки активне творче життя, та майбутнього не пов’язує з поезією - мріє стати міліціонером.

Альона Лисенко бачить себе заступницею усього живого, а екологічну компетентність вважає проблемою сучасності. У своєму досить юному віці займається науковим розробками і дослідженнями (Альона є членом Малої академії наук). Торік її напрацювання в області радіопротекторних рослин (тих, які виводять радіонукліди з людського організму) високо оцінило журі екологічного конкурсу. Нині ж дівчина поринула у загадковий і довершений світ бджіл. Окрім наукових досліджень захоплюється й живописом, вважаючи, що кожна людина має вміти висловлювати себе.

Восьмикласниця школи №13 Віка Піддубна – не по роках доросла дівчинка. Уже з 6-го класу почала вивчати періодичну таблицю Менделєєва, бо переконана, що хімія – основа усього. Захоплення юнки також незвичні – хоче лікувати природу, особливо дерева, які потребують нашої допомоги, і полюбляє вишивати. Останнє вона перейняла від своєї бабусі, яка вишиває рушники і серветки, зберігаючи народні звичаї й традиції.
Олена ВАСЮК



Просмотров: 809 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Побитая старость (1)
Міліцейська хроніка (0)
СКАЗАЛИ РІШУЧЕ "НІ" (1)
Слідство в резонансній кримінальній справі — на стадії завершення (1)
Прилуки й Бєлгород стали побратимами (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz