Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 01:55

Календарь новостей

«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Прилуки й Бєлгород стали побратимами
Прилуки2011-й - особливий рік для російського Бєлгорода та українських Прилук: наші міста відзначають сторіччя канонізації Святителя Іоасафа, єпископа Бєлгородського, Прилуцького чудотворця.
У рамках святкових заходів 2-3 липня численна делегація Прилук на чолі з міським головою Юрієм Беркутом відвідала Бєлгород. Програма візиту була дуже насиченою, а головним його підсумком став Договір про побратимство та співробітництво між двома містами. Цей важливий документ, згідно з яким Прилуки і Бєлгород отримали статус міст-побратимів, підписали Юрій Беркут та мер Бєлгорода Сергій Боженов.
Договір передбачає всебічний обмін у галузі духовності, культури і мистецтва; обмін досвідом у сфері управління містом, благоустрою території та захисту навколишнього середовища; встановлення і розвиток прямих зв’язків між освітніми установами, співробітництво між молоддю і молодіжними організаціями.
У галузі духовності Прилуки й Бєлгород співпрацюватимуть шляхом проведення спільних Громадянських форумів та Днів духовності. У галузі культури і мистецтва плануються Дні культури, фестивалі, різноманітні виставки. Особливу увагу буде приділено розвитку туризму. У сфері освіти і молодіжної політики на міста-побратими чекають взаємні візити вчителів та учнів, профорієнтаційна робота по виявленню обдарованої молоді Прилук, яка бажає вступити до вищих навчальних закладів Росії, і обдарованої молоді Бєлгорода, котра хоче поповнити лави студентів провідних вузів України.
На церемонії підписання Договору, у якій узяли участь керівники адміністрації Бєлгорода та члени прилуцької делегації, неодноразово наголошувалося, що партнерство і співпраця між народами сприяють ефективному розв’язанню проблем сучасного суспільства.
Текст Лариси Кулик
Фото Олени Канавець

Урочистий момент: Юрій Беркут і Сергій Боженов підписують Договір про побратимство та співробітництво
Просмотров: 1862 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
[Новости Прилук]
«Три минуты дураки. Бессовестные депутаты ... »- 2 (1)
На двох вандалів поменшало (0)
LEAP-2010 (0)
ГРОШІ ОТРИМАЮТЬ ВСІ! (0)
Обласний конкурс акторської майстерності ім. М. Яковченка (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz