Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 29.03.2024, 17:59

Календарь новостей

«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Июль » 20
Обіцяної прес-конференції, на якій би начальник місцевої міліції розповів про вандалів, що нищать реконструйовану історичну зону Прилук, не відбулося. Натомість «Град» отримав прес-реліз, що подається нижче.

На двох вандалів поменшало
У наш час доволі часто, особливо в молодіжному середовищі, трапляються випадки, коли злочини й правопорушення люди скоюють через надлишок енергії. А потім гірко розкаюються... на лаві підсудних. Одним із таких «нецільових» застосувань сили є хуліганські дії відносно державного та комунального майна.
25 червня 2011 року, близько другої години ночі, до чергової частини Прилуцького міськвідділу УМВС телефоном надійшло повідомлення, що в Прилуках, на Театральній площі, невідомі особи б'ють рекламні тумби і своїм галасом порушують громадський порядок. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу, котра з'ясувала, що 19-річний прилучанин після вживання спиртних напоїв просто із цікавості вирішив перевірити на міцність матеріал, з якого виготовлено тумбу, де розміщується анонс культурних заходів міста, та афіші кінотеатру. Він щосили почав гамселити по тумбі анонсів руками й ногами. Працівники міліції затримали нетверезого «кікбоксера» і доставили його до міськвідділу УМВС, де він зізнався у скоєному й розкаявся. Але, згідно з довідкою ТОВ "ПМБК", збитки, які цей громадянин завдав своїми хуліганськими діями, склали не багато не мало - 6000 гривень. Тож тепер йому доведеться думати, як їх відшкодувати.
Просмотров: 576 | Добавил: admin | Дата: 20.07.2011 | Комментарии (0)

караокеПід патронатом міського голови Юрія Беркута та за фінансової підтримки Почесного громадянина м. Прилуки Юрія Коптєва, в рамках літнього туру містами України 7-го серпня, о 13.00, на Центральній площі відбудеться телевізійна зйомка програми "Караоке на Майдані" з Ігорем Кондратюком! Шановні мешканці Прилук! Ви маєте можливість довести всій Україні, що i наше гарне місто багате на співочі таланти!!!
Отже, 7-го серпня, о 13.00, на Центральній площі.
Відділ культури і туризму Прилуцької міської ради
Просмотров: 659 | Добавил: admin | Дата: 20.07.2011 | Комментарии (0)

Дитяча неврологія - це така спеціальність, де потрібно не тільки знайти найтонший індивідуальний підхід до кожної дитини, а й налагодити контакт з батьками. 
Мабуть, жодна спеціальність не має справи з такою кількістю дітей-інвалідів, як дитяча неврологія. «Особливі діти» - так називають своїх малюків батьки, котрим випала нелегка доля виховувати інвалідів. У таких батьків непросте життя: вони більше за інших радіють дитячим перемогам і досягненням, хоча зустрічають при цьому багато труднощів, несправедливості, горя. Соціум не завжди охоче приймає інвалідів, і це ранить почуття їхніх близьких. Тому так важливо, щоб кабінет лікаря, куди йдуть батьки і діти із сумнівами та тривогами, вірою і надіями був по-домашньому затишним та красивим! 
Не секрет, що на гроші, які сьогодні виділяються на медицину, не можна зробити повноцінний ремонт кабінетів та будівель. І кабінет дитячого невролога Прилуцької міської дитячої лікарні в цьому плані не був винятком. Усе частіше українському лікарю доводиться ходити з протягнутою рукою або покладатися на спонсорську підтримку. Я неодноразово зверталася з проханням про допомогу в ремонті кабінету дитячого невролога до наших відомих меценатів, депутатів від різних партій і різних рівнів. І щоразу перед черговими виборами мене свято запевняли, що неодмінно допоможуть, виділять необхідну суму грошей. А після того, як вибори закінчувалися, говорили, що грошей, на жаль, немає. І коли я звернулася з проханням до депутата Верховної Ради Валерія Олександровича Дубіля та почула, що він готовий допомогти, спершу не дуже повірила в його обіцянки. Він не висував жодних умов, не просив його «пропіарити», просто дав слово, що ремонт у нашому кабінеті обов'язково буде. Довелося трохи почекати. Та Валерій Олександрович виявився людиною слова, і його участь стала не просто спонсорською допомогою напоказ, а справжньою благодійністю. Можливо, тому, що Валерій Олександрович є членом Партії реабілітації тяжкохворих України. А може, тому, що він живе за принципом американського філантропа і мультимільйонера Ендр ... Читать дальше »
Просмотров: 3544 | Добавил: admin | Дата: 20.07.2011 | Комментарии (0)

Відбулося пленарне засідання одинадцятої сесії міської ради


Міська рада підтримала рішення зборів мешканців вулиць Костянтинівської, Польової, Дачної, Білецького-Носенка, І та ІІ в’їздів Вишневих про заборону встановлення вежі мобільного зв’язку на території магазину-складу «Стимул»

11 липня відбулося пленарне засідання одинадцятої сесії міської ради, участь у якій узяли 40 депутатів із 50-ти.
Порядок денний сесії налічував 23 питання. Спочатку депутатський корпус розглянув ті з них, що не містять інформації з обмеженим доступом, а після того, як сесійну залу залишили представники засобів масової інформації та запрошені, депутати розглянули проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом, тобто ті, де зазначені домашні адреси громадян чи юридичних осіб.
На адресу сесії надійшла заява від мешканців вулиць Костянтинівської, Польової, Дачної, Білецького-Носенка, І та ІІ в’їздів Вишневих щодо їх присутності на пленарному засіданні з правом виступу стосовно заборони встановлення вежі мобільного зв’язку на території магазину-складу «Стимул» (район колишньої хімчистки) по вул. Костянтинівській, 269.
Як зазначив секретар міської ради Олександр Правосуд, міська рада дозволу на встановленн ... Читать дальше »
Просмотров: 455 | Добавил: admin | Дата: 20.07.2011 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz