Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Воскресенье, 28.04.2024, 21:47

Календарь новостей

«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
На двох вандалів поменшало
Обіцяної прес-конференції, на якій би начальник місцевої міліції розповів про вандалів, що нищать реконструйовану історичну зону Прилук, не відбулося. Натомість «Град» отримав прес-реліз, що подається нижче.

На двох вандалів поменшало
У наш час доволі часто, особливо в молодіжному середовищі, трапляються випадки, коли злочини й правопорушення люди скоюють через надлишок енергії. А потім гірко розкаюються... на лаві підсудних. Одним із таких «нецільових» застосувань сили є хуліганські дії відносно державного та комунального майна.
25 червня 2011 року, близько другої години ночі, до чергової частини Прилуцького міськвідділу УМВС телефоном надійшло повідомлення, що в Прилуках, на Театральній площі, невідомі особи б'ють рекламні тумби і своїм галасом порушують громадський порядок. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу, котра з'ясувала, що 19-річний прилучанин після вживання спиртних напоїв просто із цікавості вирішив перевірити на міцність матеріал, з якого виготовлено тумбу, де розміщується анонс культурних заходів міста, та афіші кінотеатру. Він щосили почав гамселити по тумбі анонсів руками й ногами. Працівники міліції затримали нетверезого «кікбоксера» і доставили його до міськвідділу УМВС, де він зізнався у скоєному й розкаявся. Але, згідно з довідкою ТОВ "ПМБК", збитки, які цей громадянин завдав своїми хуліганськими діями, склали не багато не мало - 6000 гривень. Тож тепер йому доведеться думати, як їх відшкодувати.
5 липня 2011 року до чергової частини Прилуцького МВ від невідомого надійшла інформація про те, що в парку ім. Олега Кошового пошкоджено нічний ліхтар. Слідчо-оперативна група одразу ж виїхала на місце пригоди, де виявила й зафіксувала факт пошкодження стовпового ліхтаря з гранітною вазою. У ході перевірки співробітники міліції встановили особу причетного до пошкодження ліхтаря. Ним виявився 43-річний мешканець Прилук Д., який є інвалідом 2-ї групи у зв'язку з психічними захворюваннями.
За обома вищезгаданими фактами проводиться перевірка і вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція даної статті передбачає покарання в діапазоні від штрафу (від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) або арешту на строк до 6 місяців аж до обмеження волі на строк до 7 років. Тож чи варта така «фізкультрозминка» ціни, яку можна заплатити за неї? Думайте самі.
Щовечора співробітники патрульної служби здійснюють патрулювання вулиць Прилук, аби громадяни й гості міста безпечно почувалися в громадських місцях і могли спокійно відпочивати. Зі свого боку міліція звертається до всіх жителів і гостей Прилук: «Бережіть майно нашого міста: не ламайте та не псуйте ліхтарі, урни, рекламні тумби, лавки, всю його красу». Попереджаємо, що в разі вчинення протиправних дій винні особи понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Руслан Курамшин, начальник Прилуцького МВ УМВС, підполковник міліції
Просмотров: 579 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
СЛІДАМИ МУХОВЦЯ (0)
Знайди свідка (1)
Состояние дел с погашением задолженности по заработной плате на предприятиях и в организациях города (0)
[Мировые новости]
Днепропетровский священник вернулся из странствий по Папуа Новой Гвинеи (1)
ГОЛОСУЙТЕ ЗА НАС 9-10 ЖОВТНЯ – І МИ ПЕРЕМОЖЕМО (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz