Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 19:39

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хто бажає жити для інших, не нехтує власним життям
Хто бажає жити для інших, не нехтує власним життямСаме такою була тематика виступів науковців на міжрегіональному науково-практичному семінарі "Впровадження здоров'язбережувальних технологій у навчально-виховний процес загальноосвітніх закладів освіти України", що проходив 19 жовтня у Прилуцькій школі №14. Учасниками семінару були методисти позашкілля і дитячих установ, учителі, представники управління освіти міської ради, члени учнівського самоврядування.
Науково-практичний семінар відкрила директор школи Людмила Ященко. Про методологічні основи впровадження здоров'язбережувальних технологій у шкільні дисципліни розповіла Лариса Горяна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри філософії та освіти дорослих Університету менеджменту освіти Національної Академії педагогічних наук України, Президент Міжнародної Академії культури безпеки, екології та здоров'я (МАКБЕЗ). Нову навчальну програму курсу "Основи християнської етики" для 1-11класів представила Ірина Сіданіч, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики початкової освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка. Директор оздоровчого центру ТРЕМАКС, віце-президент з питань фізичної культури та спорту МАКБЕЗ Костянтин Розумовський презентував аудиторії свою наукову працю "Синтез мудрості. Таємниці аури. Тренування здоров’я", що базується на поєднанні філософії світогляду із філософією здорового способу життя, і подарував школі екотренажер для самомасажу хребта.
В обговоренні актуальних проблем впровадження основ здоров'я у шкільні навчальні дисципліни взяв участь і лікар-нутриціолог, голова Білоцерківського осередку МАКБЕЗ Петро Лазаренко. На семінарі також піднімалося питання створення на базі школи регіонального клубу культури здоров'я в рамках діяльності МАКБЕЗ. Міжрегіональний семінар став однією зі складових реалізації шкільної цільової комплексної програми "Крок за кроком до здоров'я".
Просмотров: 585 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Прилуцький Олімп 2007 (3)
Состояние дел с погашением задолженности по заработной плате на предприятиях и в организациях города (0)
Перші кроки (1)
У квітні 2009-го газета «В двух словах» святкуватиме своє 15-річчя (0)
Круглий стіл з питань поводження з твердими побутовими відходами у м.Прилуки (2)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz