Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 27.04.2024, 14:32

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
"СУЗІР’Я" – КРАЩА ШКІЛЬНА ГАЗЕТА В УКРАЇНІ
Як добре, коли у школі є своя газета! Вона про нас, про наші шкільні й позашкільні будні, захоплення, перемоги та здобутки. 
Ми любимо своє "Сузір’я", бо воно висвітлює всі сторони життя: успіхи і недоліки, наші вчорашні мрії і сьогодення. Цю газету читають не лише учні та вчителі, а й ще багато інших зацікавлених людей. Адже вона крокує в ногу з часом і своїми матеріалами поповнює яскраві сторінки літопису рідного краю. 
Недарма компетентне журі визнало "Сузір’я", газету Прилуцької гімназії №5, переможцем у номінації "Краща шкільна газета" на ХІІІ Національному конкурсі шкільних газет у місті Миколаєві. 
Нагороду "Золоте журналістське перо", диплом переможця, DVD-караоке та інші цінні подарунки вручив доктор педагогічних наук, професор Ілля Стариков. А один з організаторів конкурсу - директор Коледжу преси та телебачення, секретар Національної спілки журналістів Гліб Головченко - вручив грамоту редактору нашої газети пані Лілії Черненко за особистий внесок у розвиток юнкорівського руху. 
Адже це завдяки їй, її журналістській майстерності, сумлінній праці та згуртованій команді юнкорів-справжніх професіоналів (бо ж досягають таких висот) "Сузір’я" здобуло перемогу. 
Ми вітаємо весь колектив газети з Днем журналіста. Бажаємо невтомного творчого пошуку, постійного вдосконалення, сміливих проектів, цікавих тем, захоплюючих сюжетів, вірних друзів і надійних партнерів! 


На фото: представники "Сузір’я" Олеся Жукова та Галина Іщенко з одним з організаторів конкурсу Глібом Головченком на врученні нагород

09.06.2010Газета "Град Прилуки"
Просмотров: 564 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
НОВИЙ ГОЛОВНИЙ МІЛІЦІЯНТ (0)
СРІБНИЙ РЕЗУЛЬТАТ НАШОГО "ОЛІМПУ" (0)
Мрія здійснилася (1)
МИ Й НАШІ ДІТИ НЕ САМІ (5)
Планується зустріч депутатів міської ради з дільничними інспекторами міліції (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz