Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 27.04.2024, 21:57

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2009 » Ноябрь » 29
Відбулося пленарне засідання чергової 73 сесії міської ради.Одними з перших депутати розглянули бюджетні й земельні питання та прийняли по них відповідні рішення.
 
Міська рада затвердила Положення про адміністратора та порядок його взаємодії з місцевими дозвільними органами, суб’єктами господарювання та територіальним органом спеціально уповноваженого органу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності та внесла зміни до складу постійно діючої узгоджувальної комісії з питань вибору земельних ділянок під розміщення об’єктів та надання документів дозвільного характеру за принципом організаційної єдності.

Рішенням міської ради встановлено
нові Правила благоустрою території міста
З метою дотримання громадського порядку в місті, забезпечення в ньому чистоти й належного санітарного стану та у зв’язку із закінченням процедури оприлюднення проекту регуляторного акта міська рада відповідним рішенням установила «Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Прилуки».

Правила, що розроблені відповідно до вимог чинного законодавства України, регулюють права та обов'язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території міста, визначають комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти та порядку в місті.

Правила благоустрою містять загальнообов'язкові норми, що регулюють належне утримання та раціональне використання території міста.

На об'єктах благоустрою юридичним особам (їхнім філіям, відділенням), фізичним особам-підприємцям, а також громадянам забороняється: захаращувати територію міста, власні та прилеглі території будівельними, у тому числі сипучими матеріалами, конструкціями, тарою, сільськогосподарською сировиною, сміттям, побутовими відходами, відходами виробництва, накопиченням снігу та криги, влаштовувати звалища; розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки тощо в не визна ... Читать дальше »
Просмотров: 682 | Добавил: admin | Дата: 29.11.2009 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz