Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 29.03.2024, 04:26

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
На сесії міської ради
Відбулося пленарне засідання чергової 73 сесії міської ради.Одними з перших депутати розглянули бюджетні й земельні питання та прийняли по них відповідні рішення.
 
Міська рада затвердила Положення про адміністратора та порядок його взаємодії з місцевими дозвільними органами, суб’єктами господарювання та територіальним органом спеціально уповноваженого органу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності та внесла зміни до складу постійно діючої узгоджувальної комісії з питань вибору земельних ділянок під розміщення об’єктів та надання документів дозвільного характеру за принципом організаційної єдності.

Рішенням міської ради встановлено
нові Правила благоустрою території міста
З метою дотримання громадського порядку в місті, забезпечення в ньому чистоти й належного санітарного стану та у зв’язку із закінченням процедури оприлюднення проекту регуляторного акта міська рада відповідним рішенням установила «Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Прилуки».

Правила, що розроблені відповідно до вимог чинного законодавства України, регулюють права та обов'язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території міста, визначають комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти та порядку в місті.

Правила благоустрою містять загальнообов'язкові норми, що регулюють належне утримання та раціональне використання території міста.

На об'єктах благоустрою юридичним особам (їхнім філіям, відділенням), фізичним особам-підприємцям, а також громадянам забороняється: захаращувати територію міста, власні та прилеглі території будівельними, у тому числі сипучими матеріалами, конструкціями, тарою, сільськогосподарською сировиною, сміттям, побутовими відходами, відходами виробництва, накопиченням снігу та криги, влаштовувати звалища; розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки тощо в не визначених спеціально для цього місцях; розпалювати багаття в не відведених для цього місцях; здійснювати миття транспортних засобів, прання білизни, купання тварин у санітарній зоні річок та водойм; захаращувати пожежні проїзди на територіях, прилеглих до житлових будинків; кидати сміття, недопалки, папір, тару, ганчір'я тощо на вулицях, площах, парках, в інших громадських місцях, а також спалювати сміття в контейнерах і урнах та складати на вулицях, газонах, інших територіях загального користування будівельні матеріали, цеглу, труби, пісок, ґрунт, щебінь, будівельне сміття, паливо; вигулювати та дресирувати домашніх тварин у не відведених для цього місцях; витрушувати одяг, килими, інші речі в під'їздах, парадних входах до будинків, мити балкони шляхом зливання води; розклеювати оголошення, афіші на будинках, стовпах, парканах, деревах та інших, не визначених для цього місцях.

Також забороняється спалювати опале листя, побутові, промислові та інші відходи на території юридичних осіб, домоволодінь, парків, скверів, садів, рекреаційних зон та майданчиків, пам'яток культурної та історичної спадщини, пляжів, кладовищ, інших територіях загального користування, на прибудинкових територіях.

Забороняється торгувати з рук, машин, землі або іншим чином у невстановлених місцях; ходити по газонах, зривати квіти, гілки дерев та кущів на вулицях, у парках, скверах та інших територіях загального користування; заправляти, мити, ремонтувати автомобілі та інші транспортні засоби на прибудинкових територіях, берегах річок, озер та інших водоймищ, вулицях, тротуарах, у парках і скверах, інших територіях загального користування, біля криниць та водорозбірних колонок. Також заборонено проїзд у забрудненому одязі в транспорті загального користування.

Крім вищезазначених, Правила передбачають ряд й інших заборон.Відповідно до «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Прилуки» рішенням міської ради закріплено вулиці й прилеглі території за підприємствами, установами, організаціями та суб’єктами підприємницької діяльності.
 
Шановні мешканці міста!
Відділ санітарно-екологічного контролю міської ради попереджає, якщо ви не приберете захаращену вами територію, то за вас це зроблять комунальні служби. Але ж вам, шановні мешканці міста, за новими Правилами відповідно до калькуляції буде виставлено рахунок, за яким доведеться оплатити за виконану комунальним підприємством роботу. Отже, шановні прилучани! Поважайте в першу чергу себе і не смітіть там, де живете ви і ваші діти.

Реабілітаційний центр працюватиме за новим Положенням
Керуючись наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 26 травня 2009 року "Про затвердження Типового положення про реабілітаційну установу змішаного типу для інвалідів і дітей-інвалідів”, з метою організації діяльності реабілітаційного центру змішаного типу для дітей-інвалідів міська рада затвердила в новій редакції Положення про реабілітаційний центр змішаного типу для дітей-інвалідів.

Задля повернення до повноцінного життя
Депутати розглянули та затвердили на 2010-2012 роки міську цільову Програму «Соціальний супровід неповнолітніх та молоді, які перебувають в місцях позбавлення волі, чи повернулися з них».
Метою Програми є визначення та проведення заходів щодо повернення молодої людини, яка перебуває в місцях позбавлення волі чи повернулася з них, до повноцінного життя в суспільстві шляхом зміни її поведінки, профілактика рецидивної злочинності серед неповнолітніх та молоді нашого міста.
Реалізація вищезазначеної Програми передбачає корекцію поведінки, ресоціалізацію, соціальну адаптацію, психологічну та соціально-педагогічну допомогу неповнолітнім та молоді, що перебувають у місцях позбавлення волі чи повернулися з них.

Координація та контроль за ходом виконання Програми буде здійснюватись керівництвом Прилуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради
Просмотров: 679 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Дороги будут ремонтироваться, даже при отсутствии денег (1)
РЕКОНСТРУКЦІЯ ІСТОРИЧНОЇ ЗОНИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ (0)
МІСТО ПРОКИНУЛОСЯ ВІД СИРЕНИ - АВАРІЯ, ПОЖЕЖА, ВИБУХ… (0)
ПОСЛАННЯ МАЙБУТНІМ ПОКОЛІННЯМ ВІД ПРИЛУЧАН ХХІ СТОЛІТТЯ (0)
Є автобуси - будуть маршрути! (1)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz