Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Воскресенье, 28.04.2024, 21:00

Календарь новостей

«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2008 » Февраль » 10
З 1 по 3 лютого на сцені міського Будинку культури проходив VII Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Мистецькі барви». На фестиваль зібрались близько 500 конкурсантів з Чернігівської, Полтавської, Сумської, Волинської, Миколаївської, Черкаської, Київської, Тернопільської областей.

Кращих виконавців пісні й танцю визначали у 11 номінаціях високоповажне журі.
До складу журі ввійшли:
- директор Всеукраїнського фестивалю «Мистецькі барви» - Олександр Дубовик
- директор Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні «Зоряний дощ», композитор, продюсер, м. Черкаси – Віктор Гайдук
- директор Міжнародного фестивалю «Морський коник» м. Судак – Юрій Діденко
- старший викладач кафедри естрадного співу Чернігівського факультету державної академії керівних кадрів культури і мистецтв - Анна Музиченко
- переможниця ІІ Всеукраїнського фестивалю «Мистецькі барви, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, співачка Lukee
- заслужений артист України, доцент Київської державної академії керівних кадрів культури і мистецтв – Валерій Кирилюк
- почесний член журі, поет, композитор, співак, народний артист України - Анатолій Матвійчук
- заслужений діяч мистецтв України, завідувач кафедри хореографії Рівненського державного гуманітарного університету, кандидат педагогічних наук, професор, голова журі – Володимир Годовський

Переможці Всеукраїнського молодіжного фестивалю "Мистецькі барви" 9кБ
Скачати




Нагородження ГРАН-ПРІ ансамблю народного танцю "Первоцвіт" м. Копичиці Тернопільської області
05.02.2008 Міський Будинок культури



Просмотров: 905 | Добавил: admin | Дата: 09.02.2008 | Комментарии (1)

Згідно з розпорядженням міського голови Юрія Беркута з 22 січня на посаду директора комунального підприємства «Берізка» призначено Володимира Осипова. До цього призначення Володимир Андрійович півроку працював першим заступником директора Голосіївського парку культури та відпочинку ім. М. Рильського у Києві. Прилучани ж пам’ятають його завідувачем клубу станції Прилуки, художнім керівником, а пізніше й директором міського Будинку культури.


Просмотров: 834 | Добавил: admin | Дата: 09.02.2008 | Комментарии (0)

«Захист прав споживачів у сфері житлово-комунальних послуг» - такою була тема консультаційного семінару, влаштованого 30 січня для представників міської і районної рад, районної адміністрації, комунальних підприємств, установ, які надають соціальні послуги, а також інших зацікавлених осіб.

Організаторами семінару стали старший експерт з питань захисту прав споживачів Проекту ТАСІS «Спільнота споживачів та громадські об’єднання» Наталія Бородачева й експерт з питань місцевого й регіонального розвитку Проекту ТАСІS «Сталий територіальний розвиток в Україні» Тетяна Корнєєва. Мета заходу полягала у розширенні доступу громадян до інформації про безпеку і результати незалежного тестування товарів та послуг, про права споживачів та механізми їх захисту.

Під час семінару учасники ознайомилися із законодавчою базою України в сфері житлово-комунальних послуг для споживачів, керівними принципами ООН щодо захисту прав споживачів, впливом місцевої влади на захист прав споживачів в житлово-комунальній сфері.


Просмотров: 776 | Добавил: admin | Дата: 09.02.2008 | Комментарии (0)

За останніми спостереженнями міської санепідемстанції, у Прилуках масової захворюваності на грип, на щастя, поки що немає. Але поряд з цим загальний показник захворювання на ГРВІ та грип за минулі два тижні дещо зріс. Так, до 17 січня він коливався в межах 109-130 випадків на тиждень, а вже з 24 січня підвищився до 179, з яких 108 дитячих.

У зв’язку з цим Прилуцька СЕС направила листа на ім’я міського голови Юрія Беркута з проханням розглянути питання про стан захворюваності на ГРВІ та грип на засіданні надзвичайної протиепідемічної комісії та затвердити комплексний план заходів з профілактики грипу та ГРВІ на 2008-2012 роки.

План включає протиепідемічні профілактичні заходи в передепідемічний період і в період епідемії (нагадаємо, епідемією у місті вважається час, коли епідемічний поріг за тиждень перевищує 980 випадків захворювання).

Просмотров: 826 | Добавил: admin | Дата: 09.02.2008 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz