Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 07:04

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Посвята пройшла весело
Центр творчості
10 та 12 листопада в "Академії дошкільних наук" ЦТДЮ відбулася урочиста «Посвята в гуртківці». Двісті юних академіків стали повноправними мешканцями «Країни дитячих мрій», отримавши свідоцтво гуртківця і значок академіка.
У ході концертної програми вихованці АДН показали себе в якості акторів у виставах «Бігла білка» і «Муха-цокотуха» (керівник спеціалізованого класу театрального мистецтва Тетяна Ляховець). Вихованці спеціалізованого класу хорового співу «Сходинки» (керівник Тетяна Власенко) виконували пісні. У співочому мистецтві проявили себе й вихованці спеціалізованого класу образотворчого мистецтва (куратор Юлія Бойко). Вкотре радували виступом малюки із ансамблю «Віночок» (керівник Лариса Корячко). Аплодисменти залу зірвали й дітки зі спеціалізованого класу англійської мови «Lat’s play» (керівник Наталія Тищенко).
Прикрасили свято своїми виступами і старші вихованці ЦТДЮ, котрі раніш займалися в «Академії». Це ансамбль «Промінець» (керівник Світлана Вовк), танцювальні колективи «Ритм» (керівник Валентина Тищенко) та «Імпульс» (керівник Наталія Ткаченко). Крім того, спеціалізовані класи образотворчого мистецтва підготували гарні вірші про ЦТДЮ, про осінь, англійською мовою - про іграшки (куратори груп Юлія Бойко, Світлана Дорошенко).
Ведучі заходу – герої казки «Колосок» мишенята Круть та Верть і Півник Голосисте горлечко (Ваня Мамед, Яна Драчук та Наталія Государенко) – запропонували академікам цікаві ігри й задачі. А на кінець свята його винуватці отримали в подарунок смачні торти у вигляді книг.

Пухнасті й смугасті

Центр творчості
Для молодших гуртківців ЦТДЮ пройшла пізнавально-розважальна програма «Смугасто-пухнасті перегони». Три команди дітей постали перед глядачами в ролі тваринок та комашок. І, беручи участь у конкурсах, намагалися продемонструвати, наскільки знають братів своїх менших і піклуються про них.
У перегонах змагалися команда «Травоїдні», яка була представлена вихованцями ансамблю «Промінець» (керівник Світлана Вовк), команда «Хижаки» - танцювальний колектив «Імпульс» (керівник Наталія Ткаченко) і команда «Комахи» від англомовного клубу «Друга мова» (керівник Ірина Кисляк). У цікавій, жвавій, захоплюючій грі команди старалися заробити якомога більше трофеїв. Найкраще із цим упоралися «Хижаки». І хоча дві інші команди удачу не спіймали, вони теж залишилися задоволені. Учасники «Смугасто-пухнастих перегонів» одержали грамоти й подарунки, а глядачі – відмінний настрій.

Світлана Шинкаренко, методист ЦТДЮ
Просмотров: 688 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Слідство в резонансній кримінальній справі — на стадії завершення (1)
Головне – надіятись. і берегти себе (0)
Взаєморозуміння - шлях до успіху (0)
Покращуємо якість товарів та послуг (1)
Техосмотр без очередей - уже реальность! (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz