Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 28.03.2024, 20:02

Календарь новостей

«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Август » 03
ПОЧАТОК ПОШУКУ КІНЦІВ

Критика комунальної сфери завжди вважалася безпрограшним електорально-схвальним варіантом. Наприклад, карту тарифів на житлово-комунальні послуги дуже зручно розіграти напередодні виборів. Та хіба тільки тарифів? Підходиш до будь-якого будинку для зустрічі з виборцями і ставиш питання: «Вас влаштовує таке обслуговування ваших помешкань?» І тут же отримуєш у відповідь потік нарікань, обурень та стурбованості. Щоб підсилити ефект, можна трохи заглибитися у подробиці: залізти до підвалу чи просто пройтися по під’їздах. Резюмувати такий похід у маси можна наступним: перше - повторити критику і нарікання вже озвучені, але систематизувавши їх; друге – сказати, що вартість послуг є завищеною і її треба зменшувати у рази; третє – радикальний шлях: повідомити жильцям, що з подібною практикою буде покінчено, директора звільнено, а підприємство повністю переформатовано. 
Як показала практика, все вище озвучене працює. Люди скаржаться, їм обіцяють, і так продовжується постійний циклічний похід по колу, без вирішення проблем, з пошарпаними сходовими клітинами, порепаною відмосткою, дірявим дахом і мокрими стінами. 
ЖЕКоподібна система давно себе вичерпала. Рудимент совкового домоуправління ніколи вже не реінкарнується. Добитий старістю і якістю обслуговування житловий фонд є причиною того, що співвласники не стоять у черзі для реєстрації ОСББ. Громадяни прекрасно розуміють, що у випадку перед ... Читать дальше »
Просмотров: 641 | Добавил: admin | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)

На підтримку підприємців

Розпорядженням голови Чернігівської облдержадміністрації від 19 липня 2011 року №248 «Про відзначення Дня підприємця» затверджено План заходів щодо проведення із 8 серпня по 8 вересня місячника підтримки підприємництва в області. Він передбачає зустріч керівництва області з кращими підприємцями та їх нагородження, тематичні семінари, конкурс на кращий бізнес-план, проведення за участю громадських об'єднань підприємців виїзних засідань за «круглим столом» з метою вирішення актуальних питань, що виникають у підприємницькому середовищі, створення на обласному радіо і телебаченні циклу тематичних передач, присвячених проблемам та досягненням підприємців.
У рамках місячника підтримки підприємництва у Прилуках також плануються: визначення серед суб’єктів господарської діяльності переможців у галузевому розрізі за номінаціями конкурсу «Лідери місцевого економічного розвитку Прилук», надання головному управлінню економіки облдержадміністрації пропозицій щодо відзначення кращих суб'єктів підприємництва міста, тематичні семінари, розробка макету календаря-помічника приватного підприємця, анкетування серед суб'єктів господарювання щодо проблемних питань підприємницької діяльності, «гаряча лінія» з актуальних питань підприємницької діяльності, підготовка у місцевих ЗМІ циклу тематичних публікацій та передач.

Управління економічного розвитку Прилуцької міської ради
Просмотров: 406 | Добавил: admin | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)

З нашими дітьми нарешті працюють фахівці

22 липня Прилуцька громадська організація молодих інвалідів «Фенікс» виїжджала на ставок у село Дідівці, аби провести там театралізоване «Свято Нептуна». Транспортом нас забезпечив В’ячеслав Кудлай. Він, до речі, щороку надає «Феніксу» таку благодійну допомогу.
Молодь охоче готувалася до свята, яким керував цар Нептун. Ігор Овадюк вдало впорався із цією роллю. Він грав на гітарі, співав пісні, проводив ігри-атракціони. На святі не було сторонніх спостерігачів, усі присутні брали активну участь у дійстві. Емоційний стан молоді був на висоті. Навіть колясочник Андрій Жежеря пройшов водні процедури. Його покатав у воді на власних руках Нептун.
Організував захід Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради (директор - Світлана Власенко), зокрема відділення соціально-побутової адаптації. Саме його завідуюча Ірина Грачова влаштувала феніксівцям такий відпочинок. 
Про Ірину Володимирівну можна розповісти дуже багато хорошого. Скільки заходів провела вона для «Фенікса»! Це і свято закоханих, і свято квітів, і свято матері, і свято молоді.
Просмотров: 513 | Добавил: admin | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)

Такий результат у Прилук уперше

Команда гуртків пішохідного туризму Прилуцького ЦТДЮ стала призером Чемпіонату України з пішохідного туризму серед юніорів, виборовши друге місце у змаганнях «Смуга перешкод». У загальному заліку наші спортсмени посіли п’яте місце серед 27 команд-учасниць Чемпіонату.
Змагання проходили на скельних берегах Південного Бугу, що в Немирівському районі Вінницької області, з 13 по 18 липня, їх проводило Міністерство освіти спільно з Державним Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді.
Такий результат на змаганнях четвертого рангу команда ЦТДЮ, вдало представивши Чернігівщину на всеукраїнському рівні, показала вперше. Досягти цих висот вдалося завдяки систематичній підтримці з боку міського голови і управління освіти міської ради, значній роботі зі спортивного туризму, яку проводить у Прилуках й області методист та керівник гуртків ЦТДЮ, голова комісії з пішохідного туризму обласної федерації спортивного туризму Сергій Ігнатенко, і вдало побудованій методиці підготовки спортсменів.
У складі прилуцької команди виступали: кандидати в майстри спорту України Денис Василевський (студент гуманітарно-педагогічного коледжу) та Микола Шинкаренко (учень гімназії №1), а також Дмитро Олексенко і Ольга Ворона (учні школи №6), Сергій Левчук (учень школи №2), Олександр Павлоцький (учень школи №14), Інна Косько (ст ... Читать дальше »
Просмотров: 439 | Добавил: admin | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)

Головне обласне фінансове управління вимагає від органів виконавчої влади та місцевого самоврядування повної концентрації зусиль, спрямованих на активізацію роботи щодо пошуку власних внутрішніх резервів
Питання дефіциту бюджету, зокрема в частині фінансового ресурсу, необхідного для виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, в останні роки є проблемним як для міста, так і для області в цілому.
З метою виділення з обласного бюджету додаткових асигнувань для забезпечення бюджетних установ міста видатками з оплати праці за підписом міського голови Юрія Беркута було направлено відповідний лист, на який надійшла відповідь начальника Головного фінансового управління обласної державної адміністрації Валерія Дудка. У листі зазначено, що питання виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ для області надто проблемне. У 2011 році нестача призначень на оплату праці в бюджетах районів і міст обласного значення складає понад 252 млн. грн. (1,8 місячного фонду заробітної плати), зокрема в місті Прилуки – 28,1 млн. грн. (це 3,6 місячного фонду).
Обласна державна адміністрація звернулася до Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України щодо виділення області додаткових коштів із державного бюджету.
Головне обласне фінансове управління, звертаючи увагу на необхідність проведення оптимізації мережі бюджетних установ міста, вимагає від органів виконавчої влади та місцевого самоврядування повної концентрації зусиль, спрямованих на зменшення нестачі бюджетних асигнувань з оп ... Читать дальше »
Просмотров: 494 | Добавил: admin | Дата: 03.08.2011 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz