Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 03:27

Календарь новостей

«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Вісник місцевої влади
Прилуки включені до Переліку пріоритетних міст спільного проекту Ради Європи та Міністерства культури України "Реабілітація культурної спадщини історичних міст"

Місцеве самоврядування докладає максимум зусиль для якісної розробки техніко-економічних обґрунтувань і бізнес-планів з метою залучення інвестицій для збереження та примноження культурної спадщини міста.
На сьогодні до Прилук надійшла приємна новина: місто включене до Переліку пріоритетних міст спільного проекту Ради Європи та Міністерства культури України "Реабілітація культурної спадщини історичних міст".
Розпорядженням міського голови №146-р від 19 травня поточного року утворено робочу (технічну) групу для розробки супровідної технічної документації та техніко-економічних обґрунтувань розвитку об’єктів культурної спадщини міста відповідно до методики, запропонованої Міністерством культури України.
Координатором робочої групи призначено в. о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Мисана, який візьме участь у презентаційному семінарі щодо роз’яснення діагностичної методики, що відбудеться на початку червня в Луцьку.

Міська влада турбується про відпочинок та оздоровлення дітей улітку

Міська влада приділяє велику увагу відпочинку та оздоровленню дітей улітку. На сьогодні вже відбулося засідання міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей, визначені конкретні завдання та дані доручення щодо виконання запланованих заходів.
На черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 24 травня, одним із перших слухалося питання про хід виконання рішення виконкому №170 від 28 березня поточного року "Про організаційне і фінансове забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей улітку 2011 року", про що інформував в. о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Мисан.
Згідно з наказом управління освіти у 2011 році в місті функціонуватиме 15 таборів з денним перебуванням та 11 таборів праці і відпочинку на базі всіх загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів. Планується оздоровити 3 тис. 592 дітей, з них - 758 дітей соціально незахищених категорій.
Проводиться робота з батьками, керівниками підприємств, установ та організацій міста з питань підготовки оздоровчої кампанії.
Управління освіти міської ради проводить підбір дітей соціально незахищених категорій для їх направлення в оздоровчі заклади за межі області (відповідно до розподілу управління у справах сім’ї та молоді Чернігівської обласної державної адміністрації).
Управління праці та соціального захисту населення міської ради проводить роботу по організації оздоровлення дітей, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Як зауважив в. о. заступника міського голови Григорій Мисан, не активізована належним чином робота більшості голів комісій із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та голів профспілкових комітетів підприємств, установ, організацій міста по укладанню прямих угод з оздоровчими закладами щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей.
На проведення оздоровчої кампанії планується використати з міського бюджету понад 690 тис. грн.; з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності - понад 200 тис. грн.
З метою забезпечення ефективного оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей виконавчий комітет рекомендує керівникам підприємств, установ та організацій міста активізувати роботу щодо організації підготовки та проведення відпочинку і оздоровлення дітей улітку 2011 року.

Затверджено вартість денного раціону на одну дитину в таборах відпочинку

Відповідним рішенням виконком затвердив вартість денного раціону на одну дитину при триразовому харчуванні в розмірі 20 грн. в таборах з денним перебуванням на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
Затверджено вартість денного раціону на одну дитину при дворазовому харчуванні в розмірі 10 грн. у таборах праці та відпочинку.
Установлено батьківську плату в розмірі 20% за відпочинок дітей у дитячих закладах відпочинку на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
Рішенням виконкому звільнено батьків від оплати вартості путівки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей-інвалідів; дітей, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи; дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей; талановитих та обдарованих дітей (переможців міжнародних, всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад усіх рівнів, відмінників навчання); лідерів дитячих громадських організацій; дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; бездоглядних та безпритульних дітей; дітей працівників агропромислового комплексу; дітей, які перебувають на диспансерному обліку.
Забезпечення виконання даного рішення покладено на начальника управління освіти міської ради Тетяну Клименко.

З метою підготовки до нового навчального року

Виконавчий комітет затвердив заходи по підготовці навчальних закладів міста до роботи в новому 2011-2012 навчальному році.
Забезпечення організації виконання заходів покладено на управління освіти, управління житлово-комунального господарства та фінансове управління міської ради.

Затверджено Орієнтовний план консультацій з громадськістю на 2011 рік

Рішенням виконкому затверджено Орієнтовний план консультацій з громадськістю на 2011 рік по проектах рішень виконавчого комітету міської ради, що стосуються встановлення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, на послуги централізованого опалення і постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та інших споживачів; щодо Методики нарахування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян міським автотранспортом за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Затверджено Тимчасовий порядок надання будівельного паспорта

З метою врегулювання питань забудови присадибних земельних ділянок виконавчий комітет затвердив Тимчасовий порядок надання будівельного паспорта забудови земельної ділянки. 

Зареєстровано громадську організацію

Виконком відповідним рішенням зареєстрував Прилуцьку міську громадську організацію по охороні навколишнього природного середовища "ЕКО-КОНТРОЛЬ".

Про організацію пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах

Останнім часом особлива увага приділяється питанням організації перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.
Міський голова дав доручення своєму заступнику з питань діяльності виконавчих органів ради Олександру Сивенку та головному спеціалісту з транспортних питань міської ради Михайлу Кубраку щоденно інформувати його про ситуацію на ринку транспортних перевезень у місті.
Посилився контроль за дотриманням графіків руху на автобусних маршрутах та перевезенням пільгової категорії громадян. У цьому питанні будуть допомагати посадовцям громадські контролери.
На сьогодні рішеннями виконавчого комітету затверджено паспорти міських автобусних маршрутів загального користування №14 "Дослідна - Івушка", №9 "Тваринмаш - селище Будмаш" та №21 "273 квартал - Дослідна" та укладено відповідні договори з СПД, що займаються пасажирськими перевезеннями.
Між виконавчим комітетом міської ради та СПД Володимиром Скрипченком укладено тимчасовий договір терміном на три місяці на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, що йшли в лоті, №21 "273 квартал - Дослідна" (дві одиниці) та №8 "Новий Побут - Горова Білещина".

Адмінкомісія карає та попереджає порушників

На останніх двох засіданнях адміністративної комісії, що функціонує при виконавчому комітеті міської ради, було розглянуто 37 адмінпротоколів, складених відповідно до статей Кодексу України про адміністративні правопорушення.
За порушення правил благоустрою міста (стаття 152) комісія розглянула 6 протоколів, відповідно до яких винесла постанови щодо накладення штрафу на порушників на загальну суму 2 тис. 550 грн.
За статтею 175-1 (за куріння в заборонених місцях) комісія розглянула 20 адмінпротоколів, відповідно до яких шістнадцятьом порушникам винесла попередження, чотирьом - постанови щодо накладення штрафу на загальну суму 323 грн. За самочинне переобладнання квартири (стаття 150) винесено шість постанов щодо накладення штрафу на порушників на загальну суму 102 грн. За порушення правил торгівлі (стаття 155) на продавця кіоску накладено штраф на суму 170 грн. За статтею 159 (порушення правил торгівлі на ринку) винесено одне попередження. За зайняття проституцією (стаття 181-1) двом громадянкам винесено попередження. За статтею 212-1 (порушення терміну реєстрації дитини) зроблено усне зауваження батькам.

Депутати навчалися та готувалися до сесії

26 травня з метою підготовки до чергової сесії міської ради народні обранці зібралися на спільне засідання постійних депутатських комісій, під час якого обговорили порядок денний сесії та поставили розробникам проектів рішень ряд питань, які цікавили депутатів.
Цього дня начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Прилуцької ОДПІ Наталія Струк провела для депутатів навчання на тему "Податкове законодавство України".
Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради
Просмотров: 514 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
З метою захисту прав дитини комісія провела позачергове засідання (0)
Глас народа (0)
СТУДЕНТИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ ДВА "БАКАЛАВРА" ОДНОЧАСНО (0)
Завдання: вижити? (0)
У боржниках – два підприємства (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz