Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 11:41

Календарь новостей

«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Июнь » 29
Побудинково. І крапкаМіська влада підтримує бажання прилучан встановлювати індивідуальне опалення. Але за умови, що вони робитимуть це побудинково. Подробиці – в інтерв’ю із заступником мера Володимиром Назімом.
- Володимире Івановичу, Ви очолюєте комісію, яка надає дозволи на відключення від централізованого і встановлення індивідуального опалення. Зараз для комісії гаряча пора, адже лише влітку, в перерві між опалювальними сезонами, можна перейти на автономку. Чи багато людей звертаються за дозволами?
- Дуже багато. На останньому засіданні ми розглянули 77 заяв. Задовольнили лише одну – власника квартири в будинку, де вже всі, окрім нього, на індивідуальному опаленні. Решті заявників відмовили, оскільки вони просили про поквартирне відключення від централізованого теплопостачання. А такі дозволи комісія надає тільки побудинково. Дійсно, індивідуальне опалення значно дешевше і комфортніше, ніж централізоване. Однак міська влада повинна думати і про тих, хто залишається без автономки, і про комунальне підприємство «Прилукитепловодопостачання».
- Що Ви маєте на увазі? І як, не надавши дозволу одним, реально допомогти іншим?
- У серпні-вересні цього року в Прилуках знову подорожчає централізоване опалення. Абонплата зросте більш ніж удвічі – з 1,15 до 2,55 гривні, плата в опалювальний період – з 4,73 до 5,38 гривні за один квадратний метр. Національна комісія регулювання електроенергетики України (НКРЕ), яка тепер сама перевіряє правильність розрахунків тарифів на тепло, гарячу воду й інші житлово-комунальні послуги, підтвердила, що нові тарифи, розроблені «Прилукитепловодопостачанням», економічно обґрунтовані, а отже, їх можна вводити в дію. Тому готуймося до подорожчання. Тільки за централізоване опалення замість, наприклад, 350 доведеться платити 620-650 гривень на місяць. Такий стрибок цін – певною мірою результат хаотичного встановлення індивідуального о ... Читать дальше »
Просмотров: 782 | Добавил: admin | Дата: 29.06.2011 | Комментарии (0)

Добровільна сплата податків – правило життя
2 липня відзначатимуть професійне свято податківці України. Це ще одна нагода поцікавитися їхніми трудовими буднями та перспективами розвитку. Тож пропонуємо увазі читачів інтерв’ю з начальником Прилуцької ОДПІ Віктором Пахариною.
- Без податкової не може існувати держава - це аксіома. У податкової служби незалежної України були складні роки становлення. Вікторе Трохимовичу, чи можна стверджувати, що на сьогодні вона вже остаточно визначилась організаційно?
- Податкова служба України, як і в усі роки з моменту свого створення, вдосконалюється. На даний час Державна податкова адміністрація України розпочала реорганізацію діяльності податкової служби з тим, щоб насамперед підтримати вітчизняний бізнес, створити умови для повноправного партнерства та злагодженої роботи, спрямованої на позитивний результат.
Досягнення цієї мети передбачає покращення сервісу для платників податків.
- Платники вже користуються послугами Інформаційно-довідкового департаменту, який надає відповіді на всі питання, пов’язані з оподаткуванням. Звітування в електронному ... Читать дальше »
Просмотров: 535 | Добавил: admin | Дата: 29.06.2011 | Комментарии (0)

Занедбану пустку хочуть перетворити на відпочинкову зону

Задумайтесь: які недоліки має наше з вами місто? Навіть при безмежній любові до Прилук не можна не помічати на їхній карті того, що потребує покращення. Право вдатися в подробиці залишимо всім охочим, натомість спробуймо розділити міські проблеми на дві умовні категорії. Перша – це вади, котрі виникають незалежно від волі городян і не можуть бути нівельовані їхніми ж зусиллями. До другої групи віднесемо проблеми, які ми самі собі й створюємо. Мало того, ще й не надто поспішаємо з ними боротися.
Любителі безумовно корисних для здоров’я піших прогулянок прокладають свої маршрути подалі від шуму автотранспорту і якомога ближче до природної тиші – у парки та до водойм. Прикро, але в Прилуках відчувається дефіцит і одного, й іншого.
А як же тихоплинний Удай, скаже хтось із читачів? А вишуканий центральний парк і парк ЦТДЮ з його дитячими ... Читать дальше »
Просмотров: 824 | Добавил: admin | Дата: 29.06.2011 | Комментарии (0)

Про увічнення пам’яті про події Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та її учасників

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України "Про заходи з увічнення пам’яті про події Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та її учасників на 2011-2015 роки", розпорядження голови обласної державної адміністрації та з метою популяризації знань з історії, виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму виконавчий комітет затвердив відповідний План заходів, яким передбачено проведення зустрічей, тематичних виставок, фотовиставок, науково-практичних конференцій, літературно-мистецьких заходів, змагань, екскурсій, годин пам’яті, фестивалів, святкових вогників тощо. Планується проведення волонтерськими загонами, що діють при загальноосвітніх навчальних закладах, благодійних акцій "Милосердя", "Ветеран живе поруч", "Турбота", "Діти, молодь - пенсіонерам".
Виконання частини заходів покладено на управління праці та соціального захисту населення, зокрема, обстеження матеріально-побутових умов проживання ветеранів війни, які перебувають на обліку в територіальному центрі; надання за рахунок спонсорських коштів натуральної та грошової допомоги ветеранам війни та інше.

Про взаємодію виконавчих органів міської ради і правоохоронних органів

Виконавчий комітет розглянув питання про хід виконання рішення виконкому "Про взаємодію виконавчих органів міської ради т ... Читать дальше »
Просмотров: 416 | Добавил: admin | Дата: 29.06.2011 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz