Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 23:37

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Легалізуйте наші зарплати!
Легалізуйте наші зарплати!Роботодавець не поспішає офіційно вас реєструвати? Продовжуєте отримувати зароблені гроші «в конверті»? Не впадайте у відчай. Ваш керівник і оком не змигне, як у дверях його кабінету з’явиться робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
На вимогу Чернігівської облдержадміністрації влада Прилук активізує діяльність у сфері контролю за ринком праці. Рішенням виконкому міської ради утворено робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яку очолив заступник міського голови Олександр СИВЕНКО. До її складу увійшли представники управління економічного розвитку, територіальної інспекції праці, управління праці та соцзахисту, управління статистики, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, центру зайнятості, податкової інспекції, Пенсійного фонду, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
Оскільки з 1 січня цього року закінчився мораторій на перевірку суб’єктів господарської діяльності – фізичних осіб стосовно легалізації робочих місць, відтепер перевіркою юридичних і фізичних осіб займатиметься єдина група. Минулої п’ятниці відбулося її перше планове засідання, на якому складено графік діяльності на перший квартал. До наступного зібрання, котре пройде в березні, буде перевірено чотири підприємства. Значно активніше інспектуватимуть фізичних осіб. Великий шмат роботи група матиме на міському ринку, з якого й розпочне свою роботу. 
Перевірки, які на момент виходу цього номера «ГП» уже почалися, проводяться відповідно до повноважень контролюючих органів. За результатами складаються акти й довідки. При відсутності у роботодавця документів, що підлягають перевірці, він повинен протягом двох робочих днів надати їх до управління економічного розвитку та європейської інтеграції міської ради. Про виявлені порушення робоча група інформує органи прокуратури.
Олександр Бойко
Просмотров: 525 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Прилуки антитютюнові (0)
Куди переїде палата №2? (0)
Омріяні десять кілометрів (0)
Їхні гроші – наше масло (0)
Добровільна сплата податків – правило життя (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz