Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 13:42

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Безрозмірна жіноча душа
Безрозмірна жіноча душа
Мистецтво в Прилуках не перестає вирувати. 22 жовтня в районній бібліотеці відбувся поетичний вечір Світлани Коробової-Пивоварової.
Потрапивши в читальний зал на свято поезії та музики, відчула себе наче в осінньому парку: мелодійні звуки осені передавав дует «Гармонія», із вуст запрошених і самої авторки лунали замріяні вірші.
«Хотіла стати актрисою. Якщо не актрисою, то вчителькою. Учитель - теж артист»,- так розповіла про свою молодість поетеса. Почала було навчатися на акторському, але велике кохання повернуло пані Світлану назад у Прилуки. Актрисою так і не судилося стати. І здобувши освіту тут, у своєму рідному місті, поетеса пропрацювала 25 років у гімназії №1. І тільки поезію Світлана Владиславівна ніколи не полишала. Найперші свої вірші вона не пам'ятає, оскільки написала їх ще маленькою. Та шкільну поезію нам з радістю прочитала. Авторка розказала, що вірші писалися і вдень, і вночі. Навіть ручку шукала таку, щоб світилася, бо вмикання світла будило дітей.
Нещодавно у світ вийшла перша збірка Світлани Коробової-Пивоварової «Моя душа жива и безразмерна – Весь мир в неё могла бы я вложить…» Поезія пані Світлани дуже ніжна і жіночна. Головною у її віршах простежується тема кохання. І тому важко було стримати сльози на очах. 
Світлана Владиславівна - мати чотирьох хлопчиків. І саме вони є найбільшим натхненням для написання віршів. На вечорі вірші читала як сама поетеса, так і її колеги по роботі в гімназії. Серед запрошених була й відома прилуцька поетеса Валентина Грибенко, котра приєдналася до привітань та висловила і своє велике захоплення поезією пані Світлани. 
Вечір закінчився музикою. Гості розходилися, бажаючи поетесі якнайшвидшого виходу в світ її наступних збірок.
Анна Білаш
Просмотров: 3355 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Вісник місцевої влади (0)
Коммунисты протестовали около Шевченка (0)
Запрошуємо до меценатства (0)
А що на «Білкозині»? (0)
Хто бажає жити для інших, не нехтує власним життям (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz