Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Понедельник, 29.04.2024, 18:46

Календарь новостей

«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
А у нас, во дворе
Територіальні межі комітету самоорганізації населення №4 займають досить велику площу – від початку міста з північної його сторони і до вулиці Іванівської, яка знаходиться у центрі міста. Тож і проблеми кожного куточка мікрорайону дещо різняться. Поблизу центру їх менше. А от на околицях немає ні театрів, ні кінотеатрів, ні спортзалів, ні шкіл, ні клубів. 

Серед першочергових проблем, якими переймається комітет з першого дня його створення – дозвілля дітей. Адже ми розуміємо, що не у всіх є можливості возити дітей у центр міста у парк відпочинку чи на стадіон. Питання про встановлення дитячих та спортивних майданчиків у дворах багатоповерхівок та реконструкції стадіону по вулиці Чернігівській не раз порушувалося мешканцями на засіданнях комітету. 

Приємно, що деякі питання вже вдалося розв’язати. Зокрема, на стадіоні вже виготовлено та встановлено футбольні ворота, турніки, спортивні бруси, лавочки. У дворах багатоповер-хівок, що по вулиці Вавілова, встановлено дитячий спортивний майданчик, обладнання якого комітет виграв у Всеукраїнському конкурсі, що проводився благодійною організацією братів Кличків та компанією “Кока-Кола-Україна”. Там же за кошти мешканців додатково було придбано та встановлено дві гойдалки, пісочниці, лавочки, ворота для гри у футбол, зроблено розмітку футбольного поля для дітей молодшого віку. 

За підтримки міської влади, депутатського корпусу, директорів КП “Прилукижитлобуд” О.Мозгова та КП “Прилукитеплопостачання” В.Назіма вдалося завезти 50 тонн піску, заасфальтувати майданчик для гри у баскетбол, майданчик огородити декоративним парканом, відновити освітлення двору. Тепер малеча та підлітки із задоволенням та користю проводять тут свій вільний час. 

На стадіоні по вулиці Чернігівській постійно проводяться футбольні турніри між дворовими командами підлітків та молоді із свого та інших мікрорайонів міста. 

Та у планах комітету – не зупинятися на досягнутому. Адже і стадіон, і дитячий майданчик ще потребують розширення та дооблаштування, дитячі майданчики необхідно встановити і біля інших багатоповерхових будинків. 

Слід зазначити, що громада мікрорайону теж не стоїть осторонь проблем. У їх розв’язанні активну допомогу надають В.Гнатієнко, В.Костюк, А.Задорожній, В.Жаров, М.Пашук, Н.Білич та інші. 

ЗА ЧИСТЕ МІСТО 

У рамках місячника з благоустрою території міста на суботник по прибиранню віддалених і незаселених вулиць, які через людську байдужість і недбалість поступово перетворюються на смітники, активно вийшли мешканці мікрорайону «М’ятно-Дослідний». І вже через кілька годин злагодженої праці вулиці сяяли чистотою. А вивезти зібране сміття громаді допоміг директор КП “Прилукижитлобуд” Олександр Мозгов. Випадки такої співпраці непоодинокі, від чого і результат помітний. 
Світлана ЗАДОРОЖНЯ, голова комітету самоорганізації населення №4. 

Газета «Прилуччина», №34 від 22 травня 2009 року

Просмотров: 1703 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Скільки гарних справ залишила вона по собі! (0)
Вісник місцевої влади (0)
Пасажиры у нас не живут (0)
Стадіон уже освітлюється (0)
З усвідомленням усіх невирішених проблем (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz