Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 27.04.2024, 09:59

Календарь новостей

«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2007 » Ноябрь » 21
Чотири новеньких автобуси «Еталон» класу «Турист-люкс» отримало ВАТ «АТП-17407» на початку листопада. Після узгодження технічних та документальних питань цей транспорт вийде на лінію. «Еталони» обслуговуватимуть пасажирів на маршрутах «Прилуки-Київ»(кожен автобус має 30 місць).

Директор ВАТ «АТП-17407» Анатолій Хоружий зауважує: «Зараз автобуси нашого підприємства до Києва практично не курсують, людей перевозять приватники власними маршрутками. Ми паралельно відкриватимемо нові маршрути у департаменті автомобільного транспорту, тож автобуси АТП незабаром ходитимуть з прилуцької автостанції».

Як повідомив Анатолій Володимирович, ці чотири «Еталони» придбані за спонсорські кошти. А вже у кінці грудня, теж за кошти спонсорів, очікується поповнення автопарку ще 10-ма новими автобусами, які курсуватимуть на міських маршрутах. Ось такий новорічний подарунок готується автопідприємству і міським пасажирам!


«В двух словах» №46 (712)
від 15 листопада 2007 року


Просмотров: 917 | Добавил: admin | Дата: 21.11.2007 | Комментарии (1)

Експедиційний загін юних краєзнавців Прилуцької гімназії №1 (керівник Тетяна Бабенко) став переможцем обласного та республіканського етапів конкурсу “Історія міст і сіл України”. У липні поточного року юні дослідники презентували дводенний туристичний маршрут “Прилуки-Яблунівка-Дубовий Гай-Богданівка-Прилуки” у Чернігові.




А в листопаді ця робота прилучан була представлена на великому туристичному форумі у Києві, де, крім земляків, брали участь експедиційні загони ще п’яти міст нашої держави. Прилуцькі гімназисти вибороли першість у номінації “Дводенний туристичний маршрут”. Протягом тижня, проведеного у столиці, учні побували у Києво-Печерській Лаврі, церквах та соборах древнього міста, ознайомилися з його архітектурними пам’ятками.


РГ «В двух словах» №46 (712) від 15 листопада 2007 року


Просмотров: 866 | Добавил: admin | Дата: 21.11.2007 | Комментарии (0)

Цікаві й неординарні гості завітали до Центральної міської бібліотеки на перше у цьому навчальному році засідання клубу «Особистість», який відвідують школярі та студенти міста. Пройшло воно 8 листопада, напередодні Дня української писемності та мови.

З неприхованою цікавістю молодь познайомилася з представником літературного форуму, київським поетом і прозаїком Андрієм Волошиним, дізналася про діяльність цієї організації, що вже чотири роки об’єднує українських письменників. Андрій Волошин подарував бібліотеці портрет Тараса Шевченка та книги, що вийшли у видавництві «Український клуб».

З інтересом та увагою слухали присутні виступи представниці прилуцької української книгарні, поетеси Орисі Григоренко, переможниці конкурсу «Вчитель року» Наталії Ліпіної, своїх талановитих однолітків.


РГ «В двух словах» №46 (712)
від 15 листопада 2007 року


Просмотров: 842 | Добавил: admin | Дата: 21.11.2007 | Комментарии (0)

Телекомпанія «Прилуки» була заснована у 1995 році і вже 12 років здійснює мовлення в інформаційному просторі регіону. Кількість її потенційних глядачів сягає 400 тисяч. Це – мешканці Прилук і Прилуцького району, а також навколишніх районів: Ічнянського, Варвинського, Згурівського, Яготинського, Пирятинського і навіть Гребінківського (жителі цих районів надсилають листи-замовлення у програму «Музична мозаїка»).


А для прилучан, які щовечора о 19 годині перемикають свої телевізори на 41 канал і чекають міських новин чи авторської програми улюбленого журналіста, місцеве телебачення стало просто життєвою необхідністю. І все це тому, що в телекомпанії працюють закохані у свою справу люди, творчий потенціал яких невичерпний. З камерою і мікрофоном в руках їх можна побачити скрізь, незважаючи на негоду, вихідний чи святковий день. Навіть у своє професійне свято вони не відпочиватимуть, бо знають – передач ТК “Прилуки” з нетерпінням чекають глядачі.

- Сьогодні на підприємстві трудиться 9 творчих працівників, 6 чоловік технічного персоналу та 4 обслуговуючого, - розповідає Вікторія Сак, директор телекомпанії. – Колектив невеликий, але здібний, сповнений ідей і бажання творити. Без сумніву, це відчуває кожен прилучанин, який хоча б один раз переглядав програми телекомпанії. Наш ефір – різноплановий, з урахуванням інтересів глядацької аудиторії. Зауважу, що кожен журналіст має свою авторську програму: Лариса Павленко розповідає глядачам про «Прилуки в часі», Марина Даніч є автором «Зцілення вірою», Вікторія Мрічко – «Наше здоров’я», Тамара Висоцька знайомить з талановитими дітками Прилук у програмі «Талант з дитячими очима», комунальними проблемами переймається Людмила Горбач у програмі «Комуналка». Рейтинговою програмою були і залишаються прилуцькі «Новини». Нині неабиякою популярністю у людей з активною життєвою позицією користуються «Запитай у влади» та наймолодша програма каналу «Слово депутата», яку веде головний редактор телекомпанії Ірина Павлютіна. Схвалення у глядачів отримали й «Вісник місцевої влади», «Депутатська трибуна», «Сучасне виробництво», «Жінка на тлі сучасності», «Казкова скринька» та рубрики «Актуальне інтерв’ю» і «Прилуцька думка». Популярністю упродовж 12 років користується розважальна програма «Музична мозаїка».

- Колектив невеликий, а така кількість цікавих програм! Як вам це вдається, коли встигаєте монтувати їх, адже для телебачення основний принцип роботи – оперативність?

- Наш секрет в універсальності жур ... Читать дальше »
Просмотров: 1315 | Добавил: admin | Дата: 21.11.2007 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz