Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 26.04.2024, 21:41

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Стадіон уже освітлюється
Стадіон уже освітлюєтьсяЄвгеній Яценко, депутат Прилуцької міської ради по виборчому округу №18:
- Хочу поділитися з мешканцями виборчого округу №18 і усіма прилучанами доброю новиною, котра стосується одного з пунктів моєї передвиборної програми – освітлення міського стадіону «Супутник». З великою приємністю повідомляю, що комунальне підприємство «Міськсвітло» завершило роботи з монтажу зовнішнього освітлення території стадіону. Цієї події прилучани чекали довгі роки. Було багато скарг, справедливих претензій та нарікань. І от нарешті справу зроблено – «Супутник» перестав бути темною плямою на мапі нашого міста, у спортсменів та прихильників здорового способу життя з’явилася можливість повноцінно тренуватися на стадіоні й у вечірні години. Гадаю, звістку про те, що територія стадіону тепер освітлюється, з радістю сприймуть і сусідня з ним ДЮСШ, і жителі прилеглих будинків.
Донедавна на «Супутнику» був лише один ліхтар з лампою розжарювання. На сьогодні ж там одинадцять новітніх світильників потужністю 250 Вт кожен.
У перспективі – освітлення футбольного поля зі штучним покриттям, що за трибунами стадіону. Якщо на самому стадіоні світильники монтувалися на вже готові опори, то тут опор немає, і, зрозуміло, взимку їх ніхто не встановлюватиме. Але як тільки прийде весна й розмерзнеться ґрунт, ми обов’язково займемося цим питанням.
Потребує додаткового зовнішнього освітлення та реконструкції і територія навколо «Супутника». Образно кажучи, шлях спортсмена й глядача до стадіону ще недосконалий. Над усуненням цього недоліку працюватимемо також.
27 січня міська рада ухвалила рішення про реконструкцію освітлення спортзалу ДЮСШ. Старі світильники замінять на дванадцять сучасних, на що депутати виділили 20 тисяч 500 гривень. Роботи будуть виконані найближчим часом. Зал Прилуцької ДЮСШ матиме якісне освітлення, і це стане черговим кроком до того, щоб школі було не соромно приймати у себе обласні та всеукраїнські змагання.
На зовнішнє освітлення стадіону «Супутник» міська рада виділила 27 тисяч гривень. Велике спасибі КП «Міськсвітло», що не зволікало і в стислі терміни виконало всі роботи. Наприкінці грудня депутати виділили кошти, а вже 24 січня на стадіоні горіли нові світильники. Я вдячний міському голові Юрію Беркуту, котрий з розумінням поставився до проблеми освітлення стадіону, і депутатському корпусу, який підтримав цю ініціативу. Наше бачення перспектив «Супутника» та розвитку фізкультури і спорту в Прилуках співпало – і маємо гарний результат: не минуло ще й ста днів каденції нової міської ради, а територія стадіону вже освітлюється.
Просмотров: 566 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Є автобуси - будуть маршрути! (1)
29 апреля проводился личный прием граждан городским председателем Юрием Беркутом (0)
[Новости Прилук]
«Три минуты дураки. Бессовестные депутаты ... »- 2 (1)
ПЕРШИЙ ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН ПРИЛУК (6)
ІЗ СІЧНЯ - НОВІ ПЕНСІЇ (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz