Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Понедельник, 29.04.2024, 01:54

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2010 » Октябрь » 29
Право дитини на сім’ю прописане всіма законами – природними, людськими, Божими. Тільки в родині дитина почувається щасливою, вчиться будувати власну сім’ю, адже батьки не просто дарують їй життя, а й виховують, діляться досвідом, прищеплюють моральні цінності.
Однак іноді стається так, що батьки не в змозі дати дітям навіть частку цього. І тоді альтернативою родині виступають інтернатні заклади. Та чи варто когось переконувати у перевагах сімейного виховання?
Останнім часом усе більше сімей наважуються взяти на виховання чужу дитину. Така форма влаштування має назву «прийомна сім’я» і вже стала нормою для нашої країни, області та району. Зокрема, 7 прилуцьких сімей зігріли своєю любов’ю 12 дітей, обділених увагою власних батьків.
У такий спосіб діти стають щасливими: вони дізнаються, що таке справжня родина. А держава не тільки усіляко підтримує та фінансує такі сім’ї, а й контролює утримання і виховання дітей у них, надає допомогу в розвитку та соціалізації.
Можливо, і ви наважитеся подарувати дитині затишок своєї оселі, турботу своїх сердець?
Якщо так, звертайтеся за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 78, корп. 2, тел. 4-42-36. Кваліфіковані фахівці підкажуть вам, як стати прийомними батьками.
Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
Доска половая 2008. Половая доска вагонка перевернуть.. Отпраздновать День рождения ребёнка в детском центре - оптимальное решение. купить китайский телефон
Просмотров: 538 | Добавил: admin | Дата: 29.10.2010 | Комментарии (0)

Хто бажає жити для інших, не нехтує власним життямСаме такою була тематика виступів науковців на міжрегіональному науково-практичному семінарі "Впровадження здоров'язбережувальних технологій у навчально-виховний процес загальноосвітніх закладів освіти України", що проходив 19 жовтня у Прилуцькій школі №14. Учасниками семінару були методисти позашкілля і дитячих установ, учителі, представники управління освіти міської ради, члени учнівського самоврядування.
Науково-практичний семінар відкрила директор школи Людмила Ященко. Про методологічні основи впровадження здоров'язбережувальних технологій у шкільні дисципліни розповіла Лариса Горяна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри філософії та освіти дорослих Університету менеджменту освіти Національної Академії педагогічних наук України, Президент Міжнародної Академії культури безпеки, екології та здоров'я (МАКБЕЗ). Нову навчальну програму курсу "Основи християнської етики" для 1-11класів представила Ірина Сіданіч, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики початкової освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка. Директор оздоровчого центру ТРЕМАКС, віце-президент з питань фізичної культури та спорту МАКБЕЗ Костянтин Розумовський презентував аудиторії свою наукову працю "Синтез мудрості. Таємниці аури. Тренування здоров’я", що базується на поєднанні філософії світогляду із філософією здорового способу життя, і подарував школі екотренажер для самомасажу хребта.
В обговоренні актуальних проблем впровадження основ здоров'я у шкільні навчальні дисципліни взяв участь і лікар-нутриціолог, голова Білоцерківського осередку МАКБЕЗ Петро Лазаренко. На семінарі також піднімалося питання створення на базі школи регіонального клубу культури здоров'я в рамках діяльності МАКБЕЗ. Міжрегіональний семінар с ... Читать дальше »
Просмотров: 585 | Добавил: admin | Дата: 29.10.2010 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz