Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Воскресенье, 28.04.2024, 22:44

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 3
Гостей: 1
Пользователей: 2
Levchenko, romanekimov704

Главная » 2010 » Май » 26
З 14 по 16 травня в Донецьку проходив ІХ Всеукраїнський фестиваль екологічної просвіти. Туди з’їхалися 29 команд, від Чернігівщини - екологічна агітбригада Прилуцької школи №9. Думаю, область ми представили гідно: вибороли почесне ІІ місце. 

Ми вперше брали участь у конкурсі такого масштабу, тому усвідомлювали всю відповідальність. Високим був рівень підготовки агітбригад, хороші костюми, декорації. Потрібно було презентувати свою роботу і виступити з пропагандою. 

Прилучани розпочали презентацію із запрошення всіх глядачів до свого міста на гостину, вручили красень-коровай, виготовлений золотими руками працівників комбінату "Шкільний". Розповіли, що Прилуки – одне із чотирьох міст України, яке живе і працює в рамках проекту Євросоюзу TACIS "Сталий місцевий розвиток в Україні", тож питання екологічної турботи про свою малу Батьківщину стоїть у нас щоденно і стосується абсолютно всіх жителів міста. А ми – шкільна громада – знаходимо постійну підтримку у роботі з боку управління освіти, міської влади. 

Неповторні враження справила на нас екскурсія Донецьком, у Парк кованих скульптур і на знамениту 
Донбас-арену. Від поїздки залишилися хороші спогади, вона подарувала нам нових друзів. Та головне, що ми зрозуміли, - немає меж людській турботі і є ще багато справ, які нам під силу . 


Галина Степаненко, 
заступник директора з виховної роботи, керівник команди 
За матеріалами газети "Град Прилуки" № 21 від 26.05.2010р. 
Просмотров: 564 | Добавил: admin | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

Протягом десяти років Всеукраїнська Асоціація "Нова Доба" згуртовує свідомих українців. Цієї весни суспільна акція школярів "Громадянин-2010" зібрала 50 кращих вітчизняних команд. 


Експертна комісія "Нової Доби" високо оцінила роботу учнівського колективу Прилуцької школи №7 "Відродимо спадщину Павла Павловича Білецького-Носенка", проведену в рамках акції. 
Учениці школи Катерина Дегтяр, Каріна Петренко, Катерина Залужна разом із педагогом-консультантом Оленою Миколенко мали нагоду презентувати результати свого дослідження перед провідними спеціалістами Міністерства освіти і науки України, гостями з американського штату Алабама, студентською та учнівською молоддю, громадськістю Києва. Проектом Прилуцької школи №7 зацікавилися, зокрема, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Раїса Євтушенко та журналісти "Українського радіо". 

14 травня у конференц-залі столичного Будинку вчителя відбувся заключний етап акції "Громадянин-2010" - нагородження команд-переможниць, до числа яких увійшла і наша. Всеукраїнська асоціація викладачів історії та суспільних дисциплін "Нова Доба-Перспектива" запросила прилучанок до Літньої школи "Молодь-школа-громада", що працюватиме у Львові в липні. 


Олена Миколенко, 
Просмотров: 551 | Добавил: admin | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)


21 травня 2010 року на підприємстві ВАТ "Прилуцький завод "Білкозин” розпочато страйк. О 07.30 ранку обладнання всіх виробничих цехів було зупинено. Після оголошення страйку перед прохідною заводу відбувся мітинг трудового колективу, в якому взяли участь профспілкові лідери області, депутати Верховної Ради України, Чернігівської обласної ради, Прилуцької міської ради, представники Територіальної інспекції праці та відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернігівській області, висловивши повну підтримку страйкуючим.

У свої виступах звичайні робітники – слюсарі, апартники, нарікали на повне нехтування нормами охорони праці. На заводі не видається спецодяг, інвентар, молоко. Також було сказано, що працівники обурені невиплатою заробітної за умови повного завантаження виробничих потужностей і стабільній реалізації продукції. 
Просмотров: 494 | Добавил: admin | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz