Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Понедельник, 29.04.2024, 17:40

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2009 » Октябрь » 10
З 14 жовтня 2009 року змінюється порядок доступу до послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку

Для виходу на міжміську телефонну мережу потрібно замість міжміського префікса «8» набрати префікс «0». Для виходу на міжнародну телефонну мережу замість міжнародного префікса «8-10» — префікс «0-0». Після набору цифри «0» (зі стаціонарного телефону) слід дочекатися безперервного сигналу і тільки потім здійснювати набір інших цифр.

Звертаємо вашу увагу, що при здійсненні міжміського виклику на початку номера повинна бути лише одна цифра «0». При наборі другої поспіль цифри «0», навіть у разі випадкового набору, відбувається міжнародне з’єднання з відповідною тарифікацією. Просимо бути уважними при наборі потрібного номеру.

Відповідно міжміські коди обласних центрів України та коди операторів мобільного зв’язку будуть двозначними, тобто з існуючого тризначного коду буде вилучено першу цифру «0».

Наприклад,
- на теперішній час код Києва «044», а з 14.10.2009р. буде «44». Для Київської області вводиться новий окремий код «45» замість коду «044».

Порядок набору міжміських викликів та викликів на номери телефонів абонентів операторів мобільного зв’язку. Замість префікса «8» необхідно набирати префікс «0» (дочекатися безперервного сигналу), далі без інтервалу код потрібного міста або мережі оператора мобільного зв’язку (без першої цифри «0» в існуючому коді), номер телефону абонента, якого викликаєте. Наприклад, телефонуючи до м. Харків, замість 8-057 ххххххх слід набрати 0, дочекатися безперервного сигналу, далі код м. Харків 57 та номер телефону абонента (ххххххх);
- для виклику абонента оператора мобільного зв’язку Utel, замість 8-091 ххххххх потрібно набрати 0, дочекатися безперервного сигналу, код мережі оператора мобільного зв’язку 91 та номер телефону абонента (ххххххх).

Для міжміської телефонної розмови з абонентом Київської області слід набирати «0» (дочекатися безперервного сигналу), потім - «45» і останні дві цифри існуючого коду населеного пункту, номер телефону абонента, якому телефонуєте.

Наприклад, щоб зателефонувати до м. Бровари, слід набирати 0, дочекатися безперервного сигналу, код м. Бровари 4594 та номер телефону абонента (ххххххх).

Порядок набору викликів у межах області. Замість префікса «8» необхідно набирати префікс «0» (дочекатися безперервного сигналу), подальший набір номера (крім абонентів Київської області) залишається без змін.

Наприклад, ... Читать дальше »
Просмотров: 740 | Добавил: admin | Дата: 10.10.2009 | Комментарии (0)

Наш прилуцький край здавна славився талановитими музикантами. З нагоди Міжнародного дня музики в сесійній залі виконкому було нагороджено учнів школи мистецтв, музичної школи, міського Будинку культури подарунками та Подяками міського голови за пропаганду музичної культури, активну участь у культурному житті міста, за вагомі здобутки у сфері музики.



Почесні грамоти міської ради за високі творчі досягнення, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління вручені керівнику зразкової студії «Натхнення» Надії Ратинській та викладачу школи мистецтв Олександру Козленку.

Нагороджені Олександр Малько та Дмитро Кисленко – грали на музичних інструментах, а зразкова студія «Натхнення» на завершення зустрічі подарувала пісню «Прилучани».

До Міжнародного дня музики у школі мистецтв і у дитячій музичній школі відбулися концерти.

Відділ культури і туризму міської ради.
Газета «Прилуччина»,
№72, 9 жовтня 2009 року


Просмотров: 625 | Добавил: admin | Дата: 10.10.2009 | Комментарии (0)

За підтримки Акціонерного товариства тютюнова компанія «Бритіш Американ Тобакко Україна», Прилуцької міської ради 8-9 жовтня при Центрі підтримки підприємництва міської ради за участю відділу підприємництва та регуляторної політики проходив тренінг для суб’єктів підприємницької діяльності на тему «Успішні продажі».

Мета тренінгу - навчити підприємців системного підходу до понять «клієнт» і «успішний бізнес», традиційного і маркетингового підходів до продажів на ринку, індивідуального підходу до клієнта, отримання практичних знань по методиці досягнення найкращих результатів та навичок використання ефективних інструментів управління успішними продажами.

Тренінг провела тренер-директор Славутицького фонду підтримки підприємництва Валентина Дарнопих.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення
міської ради

Просмотров: 632 | Добавил: admin | Дата: 10.10.2009 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz