Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Понедельник, 29.04.2024, 12:14

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2009 » Октябрь » 04
ти! Сердечно дякую вам за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість та знання, за любов до дітей і рідного міста.
Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях і студентах. Ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави, виховуючи молоде покоління українців.

Бажаю вам, дорогі вчителі, викладачі, вихователі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. А ще – великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою.
Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

Зі святом вас, і нехай вийде все, що ви задумали!

Юрій БЕРКУТ, міський голова


Газета «Прилуччина»,
№70, 2 жовтня 2009 року


Просмотров: 677 | Добавил: admin | Дата: 04.10.2009 | Комментарии (0)

26 вересня Прилуки ярмаркували. До цього долучились як самі прилучани так і численні гості. В місто завітала золотава осінь, а разом з нею і традиційний ІХ регіональний Воздвиженський ярмарок – один із найяскравіших брендів Прилук, який широко відомий не тільки на Чернігівщині, а й за її межами.

З самого ранку йшла торгівля різноманітними товарами, запропонованими місцевими та регіональними виробниками продуктів промисловості, громадського харчування, продукції бджільництва.

Вперше так яскраво була представлена виставка-продаж «Сад, город». Зачарувала своєю самобутністю та тендітністю виставка голубів членів місцевих клубів та гостей ще з семи міст України. А різнобарв’я виробів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва близько як двохсот майстрів з усієї України та близького зарубіжжя не залишило байдужими жодного ярмаркуючого.













Активними учасниками ярмарку стали дошкільні, загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста. Освітяни брали участь у виставці-продажі виробів декоративно-ужиткового мистецтва «Дивосвіт мистецтва навколо нас».

Учні загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці Центру творчості дітей та юнацтва проводили майстер-класи «Золоті руки».

Дошкільні навчальні заклади готували «Галявину казок» та «Ярмаркові забави».
Відкрився ярмарок яскравим дійством «Прилуцькі гуляння» за участю колективів художньої самодіяльності.

Для прилучан та гостей міста своє мистецтво дарували Черкаський державний академічний заслужений народний хор.

Різнобарв’я костюмів та цікаво підібраний репертуар зібрав на Театральній площі велику кількість глядачів, які не шкодували оплесків дл ... Читать дальше »
Просмотров: 643 | Добавил: admin | Дата: 04.10.2009 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz