Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 03.05.2024, 03:04

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2010 » Июль » 09
Силовики досі не знають, хто гробить очисні й наближає смерть Удаю. Прилуки на межі екологічної катастрофи: невідомі вже протягом місяця "атакують" міські очисні споруди скидами небезпечної хімічної речовини. За припущеннями хіміків, у складі цієї речовини є анілін. Поглинаючи кисень, він губить біологічний мул на очисних спорудах, і вони виходять із ладу, перестають виконувати свої функції. Зберігати заражені аніліном нечистоти вже нема де – резервні накопичувачі заповнені по вінця, там близько 7,5 тисячі кубів такої води.

Коли стався перший аніліновий скид, негайно було скликано засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Міська влада звернулася до всіх правоохоронних органів, у тому числі й до природоохоронної прокуратури. Але ніхто нікого не знайшов. Бо це вам не бабусь з огірками під базаром ганяти. Хоча як шукали і чи шукали взагалі – то хай розбирається вище керівництво силових структур. 
Бачачи бездіяльність правоохоронних органів і розуміючи, до яких наслідків вона може призвести, 5 липня міський голова Юрій Беркут був змушений попросити допомо ... Читать дальше »
Просмотров: 1533 | Добавил: admin | Дата: 09.07.2010 | Комментарии (0)


З 27 по 30 червня у Брянську (Росія) проходив ІІ відкритий Фестиваль патріотичної пісні серед молодіжних самодіяльних колективів і виконавців Центрального федерального округу РФ "Вклонімося великим тим рокам".
Фестиваль проводиться з метою формування у молоді патріотизму, гордості за славне історичне минуле, виявлення і підтримки талантів, а також задля популяризації жанру патріотичної пісні, розширення і зміцнення міжнародних культурних зв’язків. 
У Фестивалі брали участь 22 області Російської Федерації та 5 областей республіки Білорусь. Висока честь представити Україну випала нашим землякам: Чернігівський обласний науково-методичний центр доручив цю місію зразковій вокальній студії "Натхнення" Школи мистецтв м. Прилуки. Так вокальний ансамбль "Ст-Арт" і солістка Ірина Доценко зі своїм керівником - заслуженим працівником культури України Надією Ратинською - потрапили до Брянська. 
Строге журі, до складу якого входили провідні спеціалісти у галузі культури, професійні актори, представники творчих спілок, високо оцінило виконавську майстерність прилучан: вокальний ансамбль "Ст-Арт" - лауреат ІІ ступеня, а Іра Доценко – лауреат ІІІ ст ... Читать дальше »
Просмотров: 3496 | Добавил: admin | Дата: 09.07.2010 | Комментарии (0)

  У ніч з 4 на 5 липня в центральній частині Прилук з’явилася будівельна огорожа – розпочалася третя черга реконструкції історичної зони. Роботи виконує ТОВ "Перша міжнародна будівельна компанія" коштом Почесного громадянина м. Прилуки, мецената Юрія Коптєва.
До Дня міста, який святкується у вересні, заплановано реконструювати парк Олега Кошового і ділянку від площі до Собору Різдва Пресвятої Богородиці. Будівельники мають виконати монтаж і запуск другого фонтану на площі та ввести в експлуатацію фонтан, споруджений там торік. 
Передбачається, що за період третьої черги реконструкції буде укладено понад 10 тисяч квадратних метрів тротуарної плитки, встановлено більше 1,5 кілометра тротуарного бордюру і понад 100 кубічних метрів гранітних виробів. На об’єкти реконструкції чекають озеленення, нові ліхтарі й лавочки. 
"Також трохи відновимо Собор Різдва Пресвятої Богородиці, щоб призупинити процес його руйнування", - повідомив у бліц-інтерв’ю "Граду" директор ТОВ "Перша міжнародна будівельна компанія" Микола Самойленко.
Просмотров: 616 | Добавил: admin | Дата: 09.07.2010 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz