Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 20.04.2024, 07:00

Календарь новостей

«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Август » 10
караоке в прилукахПрилуцькі рекорди передачі Ігоря Кондратюка

Якщо коли й доводилося жалкувати, що Центральна площа нашого міста збудована не в формі амфітеатру, то тільки 7 серпня. Саме цього недільного дня до Прилук завітав популярний телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк зі своїм шоу "Караоке на майдані". Наскільки любить цю передачу народ і, зокрема, прилуцький, автору стало відомо ще до прибуття на місце події. Напередодні в мимоволі почутих розмовах курців на сусідніх балконах або ж молоді під вікнами поряд з іншими питаннями неодноразово звучало: "Підеш на "Караоке"?" І – пішло-поїхало люду в неділю на площу. 
І ось до початку дійства залишається півгодини. Центральна площа повна людьми. Біля пам’ятника вождю світового пролетаріату обладнано кількаметровий у діаметрі "п’ятачок" – знімальний майданчик, навколо якого спостерігається найбільше скупчення дорослих і малих. Протиснутися впритул до кола якщо й реально, то хіба що "другим поверхом" – простіше кажучи, по головах. Максимально вдалося підійти метрів на п’ять і зупинитися в оточенні таких самих, як з’ясувалося, запізнілих глядачів. Щоправда, крізь частокіл людських тіл проглядався вузенький прохід поміж залізних бар’єрів під охороною міліції, неподалік якого на вході на майданчик виблискували проти сонця об’єктиви камер деяких місцевих ЗМІ. Спробувати приєднатися до них завадили не стільки лещата натовпу, що стискали все міцніше, як бажання подивитися шоу очима юрби. 
Найбільше шансів потрапити в "Караоке" мали ті співаки від народу, що прийшли раніше за інших. Забігаючи н ... Читать дальше »
Просмотров: 1072 | Добавил: admin | Дата: 10.08.2011 | Комментарии (0)

газовикиГазовики запевняють: їхні візити в кожну оселю - необхідність

Нещодавно в редакцію "Града" зателефонувала одна із читачок, жителька вулиці Переяславської. Її голос був украй стурбованим. Обурення жінки викликала ситуація з газом, а точніше, його відсутністю: мовляв, на кілька днів перекрили газ по стояку багатоквартирного будинку, причому без попередження. Щоправда, того ж дня по обіді блакитне паливо в помешкання надійшло. Але ми все одно вирішили розібратися, чому ж трапляються подібні перебої та чи насправді про них ніхто не попереджає.
Як пояснив начальник служби експлуатації управління газопостачання та газифікації Віталій Мозговий, схожі ситуації не повинні ставати для споживачів громом серед ясного неба. Щонайменше за 5 днів абонентів повідомляють про перевірки. А газ на будинок перекривають безпосередньо у день перевірки його газопроводів на герметичність. Газопостачання ж відновлюють лише за відсутності витоків газу та після проведення профілактичного обслуговування газових приладів в усіх квартирах будинку.
– Перевірку ... Читать дальше »
Просмотров: 440 | Добавил: admin | Дата: 10.08.2011 | Комментарии (0)

шевченкоПоки будівництво об’їзної дороги виглядає малоймовірним, вулиці міста потерпають під колесами вантажівок, а прилучани продовжують рахувати тріщини на стінах своїх будинків

Украй поганий стан асфальтного покриття на вулицях нашого міста став справжнім більмом на оці. Про актуальність цієї проблеми говорять усі, а от шукати шляхи її вирішення мало хто хоче. Але ж вибоїни самі по собі не зникнуть. Тому варто хоча б спробувати зупинити руйнування покриття на окремих ділянках доріг, якщо загальну картину миттю покращити не виходить. 
Одне з питань засідання виконкому міської ради, що відбулося минулого вівторка, стосувалося встановлення обмежувальних знаків по вулиці Шевченка. Ухвалено відповідне рішення. Заступник міського голови Володимир Назім розповів "Граду" про цю та інші «гарячі» вулиці Прилук і про те, наскільки реальним є будівництво об’їзної дороги.

– Володимире Івановичу, як давно виникла потреба перекрити рух багатотоннажного транспорту по вулиці Шевченка?
– Проблема вулиці Шевченка не нова. Надходять скарги мешканців, будинки яких зазнають пошкоджень від коливань ... Читать дальше »
Просмотров: 4323 | Добавил: admin | Дата: 10.08.2011 | Комментарии (0)

З метою подальшого підвищення ефективності Програми житлових субсидій Кабінетом Міністрів України 6 липня 2011 року прийнято постанови №728 "Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року №1156" та №774 "Про удосконалення порядку призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива".
Постановою №728 підвищено соціальні гарантії в оплаті житлово-комунальних послуг для сімей з дітьми або інвалідами.
З 1 січня 2012 року у разі призначення житлової субсидії сім’ї, до складу яких входять діти або інваліди І-ІІ груп і дохід яких на одну особу не досягає прожиткового мінімуму, сплачуватимуть за житлово-комунальні послуги 10 відсотків середньомісячного сукупного доходу (за існуючих умов такі сім’ї сплачують 10 відсотків, якщо дохід на одну особу не перевищує 50 відсотків прожиткового мінімуму).
Перерахунок розміру субсидій виходячи із зменшених відсотків обов’язкової частки плати для сімей, які отримуватимуть субсидії станом на 1 січня 2012 року, буде проведено автоматично, без додаткових звернень громадян.
Постановою Кабінету Міністрів України від 6 липня 2011 року №774, яка набрала чинності з 23 липня 2011 року (з дня опублікування), запроваджено подальше спрощення умов призначення житлових субсидій та врегульовано деякі найбільш проблемні питання, що впливали на можливість малозабезпече ... Читать дальше »
Просмотров: 418 | Добавил: admin | Дата: 10.08.2011 | Комментарии (0)

Громадяни мають право на безоплатну первинну правову допомогу

У перший день серпня міський голова Юрій Беркут провів розширену нараду з керівним складом виконавчих органів ради, керівниками комунальних підприємств, державних установ та правоохоронних органів.
Про безоплатну первинну правову допомогу з питань, що відносяться до компетенції виконавчих органів, доповідав на апаратній нараді радник міського голови Володимир Папазов.
Відповідно до Закону України "Про безоплатну правову допомогу", безоплатна первинна правова допомога - це вид державної гарантії, що полягає в інформуванні особи про її права і свободи, порядок їх реалізації, відновлення у випадку їх порушення та порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.
Безоплатна правова допомога гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету України, місцевих бюджетів та інших джерел.
Керуючись Законом України «Про безоплатну правову допомогу», з метою забезпечення можливості отримати в повному обсязі безоплатну правову допомогу особам, які перебувають під юрисдикцією України та проживають у місті Прилуки, міський голова Юрій Беркут видав розпорядження №220-р від 26 липня поточного року, яким зат ... Читать дальше »
Просмотров: 485 | Добавил: admin | Дата: 10.08.2011 | Комментарии (0)





www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz