Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 21:46

Календарь новостей

«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
З нашими дітьми нарешті працюють фахівці
З нашими дітьми нарешті працюють фахівці

22 липня Прилуцька громадська організація молодих інвалідів «Фенікс» виїжджала на ставок у село Дідівці, аби провести там театралізоване «Свято Нептуна». Транспортом нас забезпечив В’ячеслав Кудлай. Він, до речі, щороку надає «Феніксу» таку благодійну допомогу.
Молодь охоче готувалася до свята, яким керував цар Нептун. Ігор Овадюк вдало впорався із цією роллю. Він грав на гітарі, співав пісні, проводив ігри-атракціони. На святі не було сторонніх спостерігачів, усі присутні брали активну участь у дійстві. Емоційний стан молоді був на висоті. Навіть колясочник Андрій Жежеря пройшов водні процедури. Його покатав у воді на власних руках Нептун.
Організував захід Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради (директор - Світлана Власенко), зокрема відділення соціально-побутової адаптації. Саме його завідуюча Ірина Грачова влаштувала феніксівцям такий відпочинок. 
Про Ірину Володимирівну можна розповісти дуже багато хорошого. Скільки заходів провела вона для «Фенікса»! Це і свято закоханих, і свято квітів, і свято матері, і свято молоді.
Терцентр ми відвідуємо з 2011 року. Спершу пройшла серія розвивальних занять, потім Ірина Володимирівна зайнялася з дітьми танцями, створила танцювальний ансамбль «Натхнення» і вокально-інструментальний гурт «Зірки континентів». Значна увага приділяється ознайомленню з українським народним гумором. За півроку молоді люди відкрилися не тільки в талантах - вони можуть сміливо розповісти про свої особисті проблеми. 
Ірина Володимирівна – людина з високим рівнем культури, завжди привітна, кожного вислухає і порадить. Ми, матері, дуже вдячні їй за терпіння та індивідуальний підхід до дітей, адже всі вони мають I або II групу інвалідності, тож, повірте, не так і легко знайти спільну мову з ними. Однак Ірині Володимирівні це вдається.
Ми багато років добивалися, аби з нашими дітьми працювали фахівці. І ось нарешті у територіальному центрі створено відділення соціально-побутової адаптації, зустрічі з персоналом якого молодь «Фенікса» чекає з нетерпінням. Крім Ірини Грачової, з юнаками та дівчатами займається Юлія Куценко. 
Дорогі наші помічники і наставники, нехай добро, зроблене вами, повернеться до вас сторицею. Здоров’я, добра і Божої благодаті вам та вашим сім’ям!
З повагою, батьки Ніна Гладенька, Жанна Зима, Любов Кобзар, Надія Шуляк, Тетяна Мащенко, Галина Сорокотяга, Наталія Овадюк, Ольга Бойко, Ніна Жежеря, Ольга Прокопенко, Наталія Сайко
Просмотров: 516 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
ЮНІ ДОСЛІДНИКИ ПОДАЮТЬ НОВІ ІДЕЇ (0)
А у нас, во дворе (0)
ЗНАЙОМСТВО ЗБЛИЗЬКА (0)
День Святого Валентина (0)
На засіданні протиепідемічної комісії (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz