Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 08:18

Календарь новостей

«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
На двох вандалів поменшало
Обіцяної прес-конференції, на якій би начальник місцевої міліції розповів про вандалів, що нищать реконструйовану історичну зону Прилук, не відбулося. Натомість «Град» отримав прес-реліз, що подається нижче.

На двох вандалів поменшало
У наш час доволі часто, особливо в молодіжному середовищі, трапляються випадки, коли злочини й правопорушення люди скоюють через надлишок енергії. А потім гірко розкаюються... на лаві підсудних. Одним із таких «нецільових» застосувань сили є хуліганські дії відносно державного та комунального майна.
25 червня 2011 року, близько другої години ночі, до чергової частини Прилуцького міськвідділу УМВС телефоном надійшло повідомлення, що в Прилуках, на Театральній площі, невідомі особи б'ють рекламні тумби і своїм галасом порушують громадський порядок. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу, котра з'ясувала, що 19-річний прилучанин після вживання спиртних напоїв просто із цікавості вирішив перевірити на міцність матеріал, з якого виготовлено тумбу, де розміщується анонс культурних заходів міста, та афіші кінотеатру. Він щосили почав гамселити по тумбі анонсів руками й ногами. Працівники міліції затримали нетверезого «кікбоксера» і доставили його до міськвідділу УМВС, де він зізнався у скоєному й розкаявся. Але, згідно з довідкою ТОВ "ПМБК", збитки, які цей громадянин завдав своїми хуліганськими діями, склали не багато не мало - 6000 гривень. Тож тепер йому доведеться думати, як їх відшкодувати.
5 липня 2011 року до чергової частини Прилуцького МВ від невідомого надійшла інформація про те, що в парку ім. Олега Кошового пошкоджено нічний ліхтар. Слідчо-оперативна група одразу ж виїхала на місце пригоди, де виявила й зафіксувала факт пошкодження стовпового ліхтаря з гранітною вазою. У ході перевірки співробітники міліції встановили особу причетного до пошкодження ліхтаря. Ним виявився 43-річний мешканець Прилук Д., який є інвалідом 2-ї групи у зв'язку з психічними захворюваннями.
За обома вищезгаданими фактами проводиться перевірка і вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція даної статті передбачає покарання в діапазоні від штрафу (від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) або арешту на строк до 6 місяців аж до обмеження волі на строк до 7 років. Тож чи варта така «фізкультрозминка» ціни, яку можна заплатити за неї? Думайте самі.
Щовечора співробітники патрульної служби здійснюють патрулювання вулиць Прилук, аби громадяни й гості міста безпечно почувалися в громадських місцях і могли спокійно відпочивати. Зі свого боку міліція звертається до всіх жителів і гостей Прилук: «Бережіть майно нашого міста: не ламайте та не псуйте ліхтарі, урни, рекламні тумби, лавки, всю його красу». Попереджаємо, що в разі вчинення протиправних дій винні особи понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Руслан Курамшин, начальник Прилуцького МВ УМВС, підполковник міліції
Просмотров: 577 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Тренінг для підприємців (0)
Вісник місцевої влади (0)
Будемо долати грип! (0)
Ход выполнения Стратегии устойчивого развития Прилуччины до 2011 года (0)
29 апреля проводился личный прием граждан городским председателем Юрием Беркутом (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz