Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 17:08

Календарь новостей

«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Прилукам не соромно за свого тезку
катер ПрилукиПродовжуючи історичні традиції шефства над національним військовим флотом, на виконання Указу Президента "Про питання шефства над Збройними Силами України" та з нагоди святкування 3 липня Дня Військово-Морських Сил України делегація Прилук у складі начальника управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Петра Клима та головного спеціаліста цього управління Віктора Гулевіча передала вантаж шефської допомоги, наданої підприємствами та приватними підприємцями міста, особовому складу ракетного катера "Прилуки", який дислокується в Севастополі.
Командир катера капітан третього рангу Анатолій Хапов розказав про будні військово-морської служби та відповів на запитання, що цікавлять прилучан.
- Анатолію Павловичу, з нагоди професійного свята Ви були нагороджені медаллю "За бездоганну службу", яку вручав особисто Президент України, та Почесною грамотою Верховної Ради. За які заслуги Ви удостоєні таких високих відзнак?
- З усією відповідальністю кажу, що це нагороди не мої, а всієї команди катера. У минулі роки катер брав участь у масштабних навчаннях "Морський вузол" та "Морська артерія", навчаннях з протиповітряної оборони, ракетних стрільбах, ніс бойове чергування за місцем постійної дислокації, виконував інші завдання згідно з планами та наказами командування ВМС України. Завдяки членам екіпажу, справжнім професіоналам своєї справи мічману Максиму Бабенку, помічнику командира капітан-лейтенанту Дмитру Сухарєву, механіку Андрію Нестеренку, рядовому складу, який змінюється, але завжди демонструє високий рівень підготовки, всі накази і завдання виконувались у повному обсязі.
Таким чином, цих нагород удостоєний весь екіпаж катера у складі 28 чоловік.
- Чим живе катер зараз?
- З квітня 2011 року він перебуває на одному із судноремонтних заводів Севастополя.
- Що саме ремонтується?
- Проведені очищення та ультразвукова діагностика корпусу, виконуються зварювальні роботи корпусу, потім його покриють антикорозійною фарбою. Паралельно ремонтується артилерійське озброєння, апаратура розпізнавання, радіолокаційне обладнання. Ці роботи підвищать бойові та ходові якості катера і продовжать термін його експлуатації.
- Анатолію Павловичу, які плани командування щодо використання катера у найближчій перспективі?
- Після ремонту пройдуть ходові випробування у відкритому морі, після чого катер заступить на бойове чергування за місцем дислокації у Стрілецькій бухті. У вересні плануються масштабні навчання "Адекватне реагування 2011". У рамках цих навчань катер візьме участь у бойових стрільбах ракетами "Терміт-Ф" на полігоні Тарханпут, відпрацює виконання завдань в одиночному та груповому плаванні.
- Декілька слів про шефські зв’язки з нашим містом.
- Упродовж багатьох років ми відчуваємо вашу підтримку і дуже цінуємо її. 
- Від імені прилучан бажаю вам бадьорості, наснаги та семи футів під кілем!
Розмову вів Віктор Гулевіч
Просмотров: 428 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Площу Іоасафа Бєлгородського планується відкрити 25 серпня (0)
Головне – надіятись. і берегти себе (0)
Чекаємо «Чайку на ім’я Джонатан» (0)
Кому отельню, кому – воду відвести. Зі всіма проблемами – на особистий прийом (0)
Вітання Юрія Коптєва з Новим роком та Різдвом Христовим! (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz