Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Среда, 24.04.2024, 00:52

Календарь новостей

«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Співпраця Прилуки-Меммінген
сотрудничествоПрилуцький професійний ліцей - один з найстаріших навчальних закладів Чернігівської області - славиться своїми здобутками. За більш як 95 років діяльності він підготував близько 27 тисяч висококваліфікованих спеціалістів!
Завдяки діловим партнерським зв'язкам з освітнім центром ім. Якоба Кюнера з м. Меммінген (Баварія), налагодженим Чернігівським обласним управлінням освіти і науки, педагогічний колектив ліцею освоює нові форми і методи професійного навчання.
З допомогою німецьких колег була започаткована підготовка фахівців з професійної сфери "Агент постачання". Для організації навчальних кабінетів закладу надана гуманітарна допомога: 24 сучасні комп’ютери, 2 ксерокси, 1 факс. Для більш ефективного використання в навчальному процесі німецького обладнання шестеро викладачів Прилуцького професійного ліцею пройшли навчання в освітньому центрі ім. Якоба Кюнера.
У закладі створена і починає функціонувати навчально-тренувальна фірма "Удай", робота якої дозволяє адаптувати учнів до безпосередніх умов комерційної діяльності, підготувати спеціалістів, які орієнтуються в сучасних умовах ринку, володіють основами бізнесу. Навчальний процес проходить у формі ділової гри, під час якої учні співпрацюють у відділах, створених при фірмі. Ці відділи мають робочі місця, які повністю відповідають організації діяльності фірми: прийом на роботу, оформлення ділової документації, купівля й продаж товару, укладання угод, умови зберігання та відпуску товарно-матеріальних цінностей.
Учні розширюють і поглиблюють свої знання під час роботи з комп’ютерними програмами. Використовуючи Інтернет, вони співпрацюють з навчально-тренувальною фірмою "Ива" ВПУ 15 м. Чернігова та навчально-тренувальним банком "Славутич" м. Черкаси. Усе це сприяє підготовці сучасного бізнесмена-початківця.
Також з 2001 року Прилуцький професійний ліцей співпрацює з німецькою сантехнічною фірмою "Алоіз Мюллер", яка для розширення і зміцнення навчальної бази з підготовки сантехніків передала закладу нові зразки сантехнічних агрегатів, вузлів, матеріалів, інструментів.
На регулярних робочих зустрічах із німецькими колегами підбиваються підсумки зробленого, координуються плани на майбутнє.
24 травня пройшла чергова така зустріч. Дев’ятеро гостей із Німеччини побували не лише у ліцеї, а й відвідали підприємства комерційної сфери і сфери сантехніки, де працюють випускники Прилуцького професійного ліцею. Після цього був проведений семінар-навчання для учнів закладу, які здобувають фах спеціаліста у комерційній та сантехнічній сферах.
Просмотров: 621 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
ІЗ СІЧНЯ - НОВІ ПЕНСІЇ (0)
Вони чують серцем (0)
[Новости Украины]
Украину ждет гигантский рывок инфляции (2)
График (0)
Головне – надіятись. і берегти себе (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz