Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 28.03.2024, 12:08

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Модернізації прилуцьких ЗМІ - бути!!!
Модернізації прилуцьких ЗМІ - бути!!!
А починалося все так: голова прилуцької "Просвіти" Орися Григоренко разом із журналісткою Ларисою Лавренчук подали свій проект на конкурс "Розвиток нових медіа та підтримка використання нових комунікаційних технологій у діяльності ЗМІ" до Міжнародного фонду "Відродження" і отримали грант!
Так з'явилася на Прилуччині Школа модернового медійника. Протягом двох тижнів представників місцевих ЗМІ тут учили працювати "по-модньому": користуватися мережею та вести блоги; робити якісну рекламу, креативний матеріал; створювати культурні проекти.
Тренерами у Школі модернового медійника стали менеджер культурних та веб-проектів, спеціаліст із громадянської журналістики Богдан Логвиненко, начальник департаменту розважальних проектів на телеканалі ICTV Сергій Харинович, редактор музичних програм ICTV Юрко Зелений та успішний топ-менеджер видавничої індустрії Олексій Погорєлов. Обмін журналістськими премудростями із медіа-професіоналами часто переростав із "просто лекції" в гарячу полеміку. Заняття були повчальними і цікавими. До того ж, спілкування з освіченими й досвідченими людьми принесло справжнє задоволення!
Отже, освоївши новітні технології для успішної роботи у ЗМІ, випускники Школи модернового медійника вирушили до Києва, у гості до ICTV.
Тут журналістська делегація потрапила у "задзеркалля" сучасного телебачення: бачила, як твориться інформаційний випуск, і в прямому ефірі побувати встигла. Також отримала неоціненну можливість поспілкуватися з головним редактором інформаційної служби телеканалу Оленою Фроляк. Вона поділилася секретами свого успіху:
- Не обов’язково їхати у столицю, щоб зробити успішну журналістську кар'єру. Особисто я починала із регіональної газети на Івано-Франківщині. Золоте правило справжнього журналіста: бути високоосвіченим, всебічно розвиненим, цікавим до того, що відбувається навколо.
Майстер-клас на тему "Як бути зіркою прямого ефіру" провів ведучий "Фактів" Віталій Ковач:
- Перед прямим ефіром хвилююся завжди, адже ти відповідальний за репутацію телеканалу. Але, як і всі, можу робити помилки, бо я - звичайна людина.
Екскурсія тривала недовго, однак прилуцькі журналісти зрозуміли: досконалості немає меж. Завдяки Міжнародному фонду "Відродження" та проектам, подібним до Школи модернового медійника, працівники місцевих ЗМІ мають змогу вдосконалюватися і підкорювати нові вершини.
Вікторія Ляльченко
Просмотров: 538 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 1
0  
1 Daria   (12.09.2012 05:56) [Материал]
That's the best asnewr by far! Thanks for contributing.

Смотрите также:
До різдвяних свят (0)
Вісник місцевої влади (0)
Без ответа не остается никого (0)
Здоровая молодежь - здоровая нация (0)
Спортивна слава педколеджу (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz