Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 04:54

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Міліцейська хроніка
А дитини уже не повернеш

У попередньому номері «Град» писав про те, що ввечері 26 грудня в селі Єгорівка легковий автомобіль збив двох підлітків: 15-річного Андрія та 16-річну Аліну, котрі йшли узбіччям дороги. Дівчина загинула на місці пригоди.
Оскільки винуватець трагедії з місця ДТП втік, співробітники Прилуцького відділення Державтоінспекції та обласного управління ДАІ кинули всі сили на його пошуки. Керував операцією особисто начальник обласного управління Державтоінспекції Олександр Єршов.
Оперативно-пошукові заходи тривали майже дві доби. Встановлювалися причини ДТП, її обставини, свідки та очевидці.
З кожною годиною коло підозрюваних звужувалось, і згодом усі докази зійшлися на 34-річному Сергію, жителю села Ряшки, що за двадцять кілометрів від Єгорівки.
Розуміючи тяжкість скоєного, молодик намагався сховатися від правосуддя, але вже 28 грудня до нього навідалися працівники ДАІ, які й затримали підозрюваного в автодорожній трагедії.
Горе-водій розповів, що того злощасного вечора приїхав на власній автівці в Єгорівку до приятеля. Хильнувши з ним по чарці та попарившись у лазні, Сергій рушив додому. Їдучи селом, захмелілий водій не помітив двох підлітків, котрі йшли узбіччям дороги. На жаль, для 16-річної Аліни той вечір став останнім у житті.
Проти винуватця трагедії порушена кримінальна справа за статтею 286 ч. 2 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Горе-водій поміщений до ізолятора тимчасового тримання Прилуцького міськвідділу міліції. Автомобіль OPEL KADDET як знаряддя злочину та речовий доказ у справі знаходиться на штрафмайданчику Прилуцького відділення ДАІ. Розслідування триває.

До магазину з ножем

31 грудня до правоохоронців звернувся мешканець Прилук В., 1987 року народження. Прямо в приміщенні магазину "Фуршет" невідомий заявникові молодик погрожував фізичною розправою. Оперативники затримали "героя" - прилучанина С., 1988 року народження. Ніж вилучено. Проводиться подальша перевірка.

"Підлатався" за рахунок матері

1 січня до міліції надійшло звернення прилучанки П., 1965 року народження. У перший день нового року її вже дорослий син (близько 25 років), який проживає разом із матір’ю, украв у неї мобільний телефон. Телефон "вдячний" синок устиг продати невідомому чоловікові й витратити гроші на власні потреби.

Невдалий початок року

1 січня, майже опівночі, на 141-му кілометрі автодороги Київ-Суми трапилася ДТП. Водій автомобіля "Додж", громадянин Р., 1980 року народження, не вибравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожньої обстановки, не справився з керуванням, унаслідок чого вилетів на узбіччя і врізався у придорожнє дерево. Його пасажирка, жителька Броварів, 1982 року народження, потрапила в реанімаційне відділення ЦРЛ з травматичною ампутацією правої руки. Транспортний засіб знаходиться на штрафмайданчику Прилуцького ВДАІ. Проводиться подальша перевірка.

За інформацією Прилуцького МВ УМВС України в Чернігівській області
Просмотров: 525 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
ЩЕ ОДИН КРОК ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ПРИМІЩЕННЯ ШКОЛИ №4 (0)
Кришталь музичного таланту (0)
Дякуємо за милосердя (0)
Вісник місцевої влади (0)
Особливості деклараційної кампанії – 2011 (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz