Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 19:00

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
І на обласному, і на республіканському, і на міжнародному
І на обласному, і на республіканському, і на міжнародному
У 2010 році Прилуцький міський Центр науково-технічної творчості молоді (ЦНТТМ) узяв участь в обласному огляді-конкурсі технічної творчості школярів «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», на який було представлено понад 60 експонатів із 17 районів області, а також Ніжина, Прилук і Чернігова.
Експонат «Універсальний очищувач повітря» гуртка радіоелектроніки нашого Центру виборов перемогу, за що гурток був нагороджений дипломом Чернігівського обласного Центру НТТУМ. Таким же дипломом за перше місце відзначений «Електронний стетоскоп» вихованки цього гуртка Альони Степаненко. Експонат учасника судномодельного гуртка Владислава Нагорного «Каракка» посів друге місце і теж приніс його автору диплом Чернігівського обласного Центру НТТУМ. За підготовку переможців виставки-конкурсу керівник гуртка радіоелектроніки Юрій Степаненко удостоївся диплома управління освіти і науки облдержадміністрації.
Гідно виступили прилучани і в республіканському огляді-конкурсі «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»: у гуртка радіоелектроніки ЦНТТМ перше місце в розділі «Побутова техніка», Альона Степаненко показала кращий результат у розділі «Медична техніка».
Очний етап міжнародного конкурсу науково-технічних проектів «Intel–Техно Україна», що проходив на базі Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут», зібрав 100 учасників майже з усіх областей України. Єдина з Чернігівської області, Альона Степаненко представила на цей 
І на обласному, і на республіканському, і на міжнародному
конкурс свою роботу «Прилад для тестування електронних компонентів». За оригінальність розробки талановита дівчина була нагороджена дипломом і цінним подарунком, а керівник наукового проекту Юрій Степаненко отримав Подяку від організаторів конкурсу.
За підсумками обласного конкурсу на кращу методичну розробку серед педагогів позашкільних навчальних закладів Юрій Степаненко, автор методичної розробки «Прилад для тестування електронних компонентів», відзначений дипломом першого ступеня облдержадміністрації та обласного управління освіти і науки. Дипломи третього ступеня Чернігівського обласного Центру НТТУМ у Ігоря Нагорного, керівника судномодельного гуртка і автора методичної розробки «Виготовлення плоту Тур Хейердала «Кон – тіки», та Оксани Хорт, керівника гуртка інформатики і автора навчально-виховної програми «Думай добре, чини добре, і буде тобі добро».
За сприяння розвитку науково-технічної творчості учнівської молоді та сумлінну працю керівник гуртка радіоелектроніки Юрій Степаненко нагороджений грамотою Міністерства освіти і науки України.
Нашому Центру надають матеріально-технічну допомогу директори ТОВ «ТД Пластмас – Прилуки» Юрій Власика і ТОВ «АІР- Поліграф» Роман Стахов. Керівники гуртків і вихованці ЦНТТМ щиро дякують їм та іншим небайдужим прилучанам за підтримку.
Ігор Нагорний, методист ЦНТТМ


На фото: Вихованці судномодельного гуртка під керівництвом Ігоря Нагорного виготовляють модель моторної яхти; 
Керівник гуртка з картингу Олексій Марченко ознайомлює Богдана Халипа та Михайла Пасічника із системою керування машиною.
Фото Миколи Твердохдєбова
Просмотров: 525 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Прилукам не соромно за свого тезку (0)
Співпраця Прилуки-Меммінген (0)
На двох вандалів поменшало (0)
Удосконалено порядок призначення та надання субсидій (0)
Безрозмірна жіноча душа (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz