Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 20.04.2024, 04:46

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Прибиратимемо, доки не наведемо лад
Прибиратимемо, доки не наведемо ладЗ 18 жовтня по 12 листопада в Прилуках проходить традиційний осінній місячник по благоустрою та санітарній очистці міста. Станом на 9 листопада в місячнику взяли участь комунальники (КП «Послуга» - прибирання доріг, КП «Прилукижитлобуд» - прибирання мікрорайонів, КП «Прилукитепловодопостачання» і «Міськсвітло» - прибирання закріплених відповідно до рішення сесії територій, ТОВ «Ритуальні послуги» – вивезення листя з метою утеплення зимових секторів міських кладовищ), представники бюджетної сфери (заклади освіти й медицини) та мешканці приватного сектору. На превеликий жаль, дуже низька активність комітетів самоорганізації населення і суб’єктів підприємницької діяльності. На сьогодні закріплені та прилеглі території якісно прибирають лише м’ясокомбінат, хлібозавод, НГВУ «Чернігівнафтогаз», УБР і завод «Пластмас». 
Користуючись тим, що триває місячник по благоустрою, жителі приватних будинків усе сміття з городів та прилеглих до їхніх садиб територій зносять на проїжджу частину доріг, тим самим створюючи аварійно небезпечні ситуації на автошляхах і додаючи зайвої роботи комунальним службам. Водночас Правилами благоустрою м. Прилуки і розпорядженням міського голови про проведення місячника передбачено: мешканці приватного сектору зобов’язані не тільки прибрати свої території, а й забезпечити вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів (на період місячника сміття від населення приймається безкоштовно). 
9 листопада під головуванням заступника міського голови Олександра Сивенка відбулося чергове засідання штабу з проведення місячника, на якому кожен член штабу докладно прозвітував про виконану ним роботу. Також були чітко визначені терміни прибирання територій, до яких іще не дійшли руки відповідальних осіб. Олександр Сивенко наголосив: «Територія Прилук прибиратиметься і після 12 листопада - офіційної дати закінчення місячника, аж поки спільними зусиллями не наведемо порядок у місті. До того ж, як показала практика, якісно прибране восени місто значно зменшує обсяг робіт навесні, перед Великоднем».
Тамара Чистякова
Просмотров: 448 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Продажа недвижимости, наследственность. Что изменилось? (1)
Спортивна слава педколеджу (0)
Глас народа (0)
У Прилуках відбувся традиційний музичний проект «Дозвольте запросити» (0)
Увага! Нова Книга обліку доходів і витрат (4)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz