Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 20.04.2024, 03:18

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ
Науково-методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради 

На сьогодні науково-методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради - один із кращих в Чернігівській області. Його очолює Відмінник освіти України, лауреат обласної премії ім. Софії Русової Світлана Чернякова. 
НМЦ надає науково-методичну допомогу всім закладам освіти міста, і це приносить позитивні результати. Серед напрямків роботи НМЦ і координація участі освітян у різноманітних міжнародних та всеукраїнських конкурсах. Дві гімназії Прилук стали переможницями Всеукраїнського конкурсу "100 кращих шкіл України", а їх директори - переможцями Всеукраїнського конкурсу "100 кращих керівників ЗНЗ України"
.

Три навчальні заклади є переможцями суспільної акції "Флагман сучасної освіти України". Школа №14 перемогла у Всеукраїнському конкурсі-захисті сучасної моделі навчального закладу "Школи сприяння здоров'ю". 
Працівники НМЦ широко популяризують свій передовий педагогічний досвід на сторінках педагогічних видань, випускають власні методичні посібники, займаються розробкою навчальних програм, беруть активну участь у педагогічних всеобучах, тренінгах, що проводяться в Київському міському Будинку вчителя. З 2010 року НМЦ випускає власну газету "Здобутки Нашої Освіти". 

Галина Минка, вчитель математики гімназії №1

Галина Минка працює в гімназії №1з 1982 року. Вирізняється високим професіоналізмом, викладає математику переважно в класах з поглибленим вивченням предмету, класах математичного і фізико-математичного профілю. Рівень навчальних досягнень учнів у цих класах - 75% і більше. Велику увагу приділяє роботі з обдарованими дітьми, які завжди в числі переможців ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської предметної олімпіади з математики. Галина Володимирівна - автор та співавтор низки методичних посібників для вчителів математики, має друковані праці у журналах "Математика в школі", "Все для вчителя", газеті "Сільська школа України". Переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2000", посіла ІІ місце в обласному конкурсі-захисті педагогічних освітніх інновацій (2007 рік), перемогла в конкурсі педагогічної майстерності серед педагогів загальноосвітніх навчальних закладів Прилук за результатами 2009-2010 навчального року в номінації "Організація роботи по впровадженню передового педагогічного досвіду в рамках діяльності міського методичного об'єднання". 
Два роки поспіль очолює міське методичне об'єднання вчителів математики. 
У 2010 році четвертою серед освітян Прилук удостоєна звання лауреата обласної премії ім. Софії Русової. 

Ольга Зуб, учитель математики школи №7

Життєве кредо Ольги Зуб, учителя-методиста із 26-річним педагогічним стажем, - "Усе повинно починатися з любові". Тому навчає дітей математиці через призму любові до цього предмета, і, якби класи, де викладає Ольга Василівна, можна було розширювати до нескінченності, кількість бажаючих навчатися у них із року в рік зростала б у геометричній прогресії. Застосування технології критичного мислення допомагає вихованцям Ольги Зуб демонструвати ґрунтовні знання на ДПА та ЗНО. Серед її вихованців - учні, котрі одержали максимальні 200 балів на зовнішньому незалежному оцінюванні. Велику увагу вчитель приділяє роботі зі здібними дітьми. Вона розробила спеціальну програму, яка затверджена на науковій раді Чернігівського обласного інституту післядипломної освіти і рекомендована до друку. Залучення до участі у різних змаганнях, конкурсах, олімпіадах, робота школи олімпійського резерву дає можливість підопічним Ольги Василівни перемагати в усіх етапах всеукраїнських олімпіад юних математиків, олімпіад механіко-математичного факультету Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Зокрема, за роки своєї педагогічної діяльності Ольга Зуб підготувала 21 переможця ІІІ етапу та 3 учасників і 1 переможця ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з математики. 

Володимир Зуб, учитель математики школи №7

Педагогічне кредо Володимира Зуба, вчителя-методиста з педагогічним стажем 29 років, - "Навчити учнів усього того, що знаю і вмію сам". 
Володимир Володимирович закоханий у математику, інформатику, програмування, вдало застосовує сучасні інформаційні та інтерактивні технології при викладанні математики. Навчання дітей через створення комфортних умов, за яких кожен учень відчуває свою успішність, дає їм можливість демонструвати глибокі знання. Одна з учениць Володимира Володимировича одержала 200 балів з математики на ЗНО. Вихованці Володимира Зуба - учасники і переможці всіх етапів всеукраїнської олімпіади юних математиків та юних програмістів, інтернет-олімпіад, інших математичних турнірів та конкурсів. За роки своєї педагогічної діяльності вчитель підготував 22 переможців ІІІ етапу та 6 учасників і 1 переможця ІV етапу всеукраїнських олімпіад з математики й інформатики. Він - ініціатор та організатор відкритого математичного турніру школи, учасниками якого є учні шкіл області та Чернігова. У 2008 році видавництво "Шкільний світ" надрукувало книгу Володимира Зуба "Міські олімпіади юних математиків", яка рекомендована для вчителів математики, студентів вищих педагогічних закладів та учнів, котрі цікавляться математикою.
 

Марина Чередніченко, керівник гуртків "Витинанка" і "Бісероплетіння" Центру творчості дітей та юнацтва

Цей молодий перспективний педагог клопіткою творчою працею вміє знайти підхід до кожної дитини. Роботи її вихованців вирізняються оригінальністю композицій, тонкою технікою виконання, охайністю. Підтвердженням цього є перемоги в обласних та всеукраїнських конкурсах. Кращі учні Марини Григорівни – учасники обласної заочної школи для обдарованих дітей. 
Марина Чередніченко наполегливо підвищує свій методичний рівень, є автором посібника "Витинанки". На щорічному педагогічному фестивалі "Райдуга талантів" у рубриці "Творчий портрет педагога" презентувала матеріали з досвіду роботи, за що отримала високу оцінку від колег по роботі. 
У 2009-2010 навчальному році була учасницею Міжнародного фестивалю "Витоки культури", де впевнено виборола перемогу в номінації "Декоративно-прикладне мистецтво".
Просмотров: 5733 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/4 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
З метою захисту прав дитини комісія провела позачергове засідання (0)
"Караоке" на драбині (0)
[Новости Прилук]
Привет из Пенсильвании (0)
Афганская история (0)
ІЗ СІЧНЯ - НОВІ ПЕНСІЇ (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz