Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 20.04.2024, 07:26

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
25 вересня в Прилуках виповнюється 70 років Леоніду Борисовичу Купрійчуку

25 вересня виповнюється 70 років нашому земляку - тренеру з волейболу, колишньому директору ДЮСШ та голові спортивного комітету м. Прилуки, майстру спорту Леоніду Борисовичу Купрійчуку. Тож хочеться сказати кілька теплих слів про людину, котра дійсно любить своє місто і доклала багато зусиль, аби життя його юних мешканців було цікавішим. 

Дещо зі спортивної біографії ювіляра

З 1959 по 1962 рік Леонід Купрійчук грав за Московський округ ППО. З 1962 по 1966 рік, навчаючись у Вінницькому педагогічному інституті ім. Т.Г. Шевченка, виступав за команди педінституту, "Буревісник", профспілки на Чемпіонаті України і брав участь у Чемпіонаті СРСР серед студентів. 

Після закінчення навчання Леонід Борисович для своєї професійної діяльності обрав Прилуки. Виховав тисячі дітей! Зараз учні Купрійчука працюють за різними спеціальностями у Прилуках, Чернігові, Ніжині й інших містах України, у Росії, Білорусі, Молдові, Ізраїлі та Середній Азії, і скрізь їх поважають. 

Леонід Борисович дав путівку в життя чемпіонам СРСР серед школярів Вадиму Філіпову, Анатолію Долі та Анатолію Філоненку; чемпіонці України Олені Сич; призерам України Олександру Коцюбинському, Валерію Федоренку, Миколі Рожку, Віктору Шевченку, Олександру Гайдаю, Володимиру Бойку, Олегу Базарному, Сергію Чалому, Леоніду Ященку та багатьом-багатьом іншим. Вихованець Купрійчука Анатолій Доля став чемпіоном світу. 

Будучи головою спорткомітету, Леонід Купрійчук зробив вагомий внесок в організацію фізкультурно-масових та спортивних змагань, створення команд з різних видів спорту, які успішно виступали за Прилуки по Україні; активно сприяв будівництву спортивних споруд у місті: стадіону, ДЮСШ, лижної бази, стрілецького тиру, городошних майданчиків. 

За свою плідну діяльність Леонід Борисович відзначений численними грамотами міськвиконкому м. Прилуки, облвиконкому м. Чернігова і Міністерства фізкультури та спорту. І зараз Леонід Купрійчук повний сил та невсипущої енергії. Він невтомно працює старшим тренером ДЮСШ, передаючи підростаючому поколінню свої знання та досвід. Побажаймо ж нашому земляку і надалі залишатися у вирі життя, досягати нових висот у царині спорту! 


Людмила Царук 

За матеріалами газети "Град Прилуки" 
№ 38 від 22 вересня 2010 р.

Просмотров: 4112 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/1 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
На городских маршрутах (1)
ПРАВО на ІСТИНУ (0)
Глас народа (0)
Многоэтажки будут рассчитываться так, как и частный сектор (0)
Чорнобильці під Пенсійним (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz