Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 12:31

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
ЛЕГКА АТЛЕТИКА ЖИВЕ НА ГОЛОМУ ЕНТУЗІАЗМІ

Відбувся Чемпіонат області з легкої атлетики серед збірних міст і районів Чернігівщини, у якому змагалися юнаки й дівчата 1993-1994, 1995-1996 років народження. Чемпіонат присвячувався 65-й річниці Перемоги і проходив під гаслом "Олімпійці серед нас". 
На превеликий жаль, якби не фінансова підтримка батьків та тренерів, юні легкоатлети нашого міста залишилися б сидіти вдома і тренери збірної області так і не побачили б майбутніх прилуцьких олімпійців. 
А показати Прилукам є що. Сьогодні у нас навчаються і тренуються два члени резервної збірної України, шість членів юнацької збірної області з легкої атлетики. Вони і повели бій з переважаючими у живій силі суперниками. 
Згідно з положенням, збірна міста чи району має складатися з 20 чоловік, а Прилуки виставили лише 8. Збірна ж району виїхала на Чемпіонат не тільки у повному складі, а й зі стовідсотковою проплатою. Однак попри всі труднощі й перепони, прилуцька вісімка найліпших показала гідний результат, посівши у загальнокомандному підсумку друге місце!
Слід відмітити Олексія Позднякова (школа №3) – він виборов звання чемпіона області з бігу на 100, 400, 800 м та естафетного бігу. Олександр Третяченко (студент гуманітарно-педагогічного коледжу) став чемпіоном області з бігу на 100, 200 м та естафетного бігу. Анна Красуцька (школа №3) - чемпіонка області зі стрибків у довжину та потрійного стрибка і володарка другого місця з естафетного бігу. Анна Павловська (Республіканське училище фізичної культури) перемогла у змаганнях з бігу на 200 м і посіла друге місце в бігу на 100 м та естафетному бігу. Тарас Зінченко (школа №7) святкував перемогу в стрибках у довжину та потрійному стрибку. Богдан Черномаз (школа №6) переміг у бігу на 110 м з бар’єрами і був другим у потрійному стрибку. Звання чемпіона області з естафетного бігу та потрійного стрибка завоював і Олександр Дідур (Республіканське училище фізичної культури), у цього спортсмена також другі місця у бігу на 110 м з бар’єрами та 200 м. Студент гуманітарно-педагогічного коледжу Сергій Коваленко, який став чемпіоном з естафетного бігу, потрапив до п’ятірки найсильніших у бігу на 100 та 200 м. Сергій Кравченко, студент гуманітарно-педагогічного коледжу, - володар третього місця з бігу на 2000 м з перешкодами. 
Естафетна команда дівчат завоювала срібло, пропустивши вперед лише першу команду Чернігова. До складу прилуцької команди, окрім вищеназваних спортсменів, увійшли також Ірина Савченко (школа №14), яка посіла третє місце з бігу на 100 м, та Яна Степенко (гімназія №1). Необхідно наголосити, що Яна - наймолодша учасниця нашої команди - показала дорослі результати з бігу на 400 та 800 м, посівши четверті місця в даних видах і виконавши при цьому третій дорослий спортивний розряд. 
Загалом до складу збірної Прилук увійшли сім вихованців КДЮСШ "Спартак" і троє учнів ДЮСШ. До змагань їх готували Михайло Марченко, Руслан Салівон і Анатолій Ракетський. 
Попереду в прилуцьких легкоатлетів визначальні змагання сезону. 20-22 травня - Чемпіонат області та Молодіжні ігри Чернігівщини, на яких проходитиме відбір спортсменів до збірної області для участі у всеукраїнських змаганнях. Прилучани мають у своїх лавах члена національної збірної України з легкої атлетики, двох членів резервного складу збірної України, трьох учнів обласної школи вищої спортивної майстерності, однак питання про виїзд на згадані змагання через відсутність фінансування залишається відкритим. 
Р.S. З огляду на те, які виділяються на міські спортивні заходи, виникає питання: що більше заважає провідним легкоатлетам України гідно представити Прилуки на обласних змаганнях: реальний брак коштів чи бездарна діяльність відділу по фізичній культурі та спорту міськради?

21.05.2010Газета "Град Прилуки"
Просмотров: 4226 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Здоровая молодежь - здоровая нация (0)
Диво – гриб (0)
Задля безпечності й надійності (1)
Всеми забытые, но гордые (0)
7 листопада у пам’яті народній (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz