Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 21:14

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
І ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ВІДБУВСЯ!
27-28 лютого в Прилуках за підтримки міського голови Юрія Беркута під гаслом "Здорові діти – щаслива родина" пройшов І Всеукраїнський фестиваль бойових мистецтв, присвячений Дню захисника Вітчизни. У цьому святі молодості й здоров’я взяли участь близько 150 спортсменів і кращі танцювальні колективи з Прилук, а також гості з Києва, Чернігова й Варви.
Фестиваль відкрили секретар міської ради Володимир Папазов і директор фестивалю, Почесний працівник фізичної культури та спорту України, голова міської організації ФСТ "Спартак" Петро Дяченко. З вітальними словами до учасників і глядачів звернулися начальник відділу по фізичній культурі та спорту міської ради, заслужений майстер спорту СРСР Сергій Соколов; бронзова призерка Олімпійських ігор у Ліллехаммері, кавалер ордена княгині Ольги, Почесний громадянин м. Прилуки, заслужений майстер спорту України з біатлону Валентина Цербе-Несіна; бронзовий призер юніорського чемпіонату Європи та срібний призер чемпіонату світу 2009 року з панкратіону, майстер спорту України Віталій Самусенко; воїни-афганці – Володимир Пронін та кавалер ордена Червоної Зірки, почесної відзнаки Прилуцької міської ради "Честь і Слава", голова міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Олег Дем’яненко – і отаман окремого Прилуцького козацького полку ім. Петра Сагайдачного Олег Дурбалов.
27 лютого спортсмени демонстрували свою майстерність у 13 видах єдиноборств на сцені міського Будинку культури. Господарі й гості одержали масу позитивних емоцій та зміцнилися у прагненні й надалі вдосконалювати свою спортивну майстерність, а також висловили побажання, щоб у майбутньому Прилуцький фестиваль бойових мистецтв отримав статус міжнародного.
Наступного дня, 28 лютого, в Центрі творчості дітей та юнацтва відбувся майстер-клас з Айкідо-Айкікай.
Розпочав заняття Дмитро Єсипенко (3 дан Айкідо-Айкікай та ІІ дан Іайдо Мусо Санденрю) з Чернігова, продовжили майстер-клас тренер-викладач ЦТДЮ, голова Прилуцького міжміського СК "Торнадо" Світлана Нестерко (ІІ дан, чорний пояс) і киянин Микита Васильєв (І дан Айкідо-Айкікай).
Майстер-клас закінчився лекцією на тему "Методи реанімації та надання першої допомоги при травмах", яку підготував голова громадської організації "Аюрведа" Василь П’яткін.
Організатори фестивалю, спортсмени, тренери висловлюють велику подяку за підтримку в проведенні фестивалю начальнику управління освіти міської ради Тетяні Клименко, директору ЦТДЮ Тетяні Савченко, начальнику відділу культури та туризму міської ради Світлані Бірюзовій, директору МБК Олександру Дубовику та його колективу, начальнику НГВУ "Чернігівнафтогаз" Віталію Прозуру, головному лікарю станції швидкої медичної допомоги Віктору Талалаю, інформаційним спонсорам - газетам "Град Прилуки" та "АИР" і радіо "Планета".

04.03.2010 Газета "Град Прилуки"
Просмотров: 585 | Добавил: admin | Рейтинг: 3.0/1 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Проблеми сім’ї - проблеми країни (0)
[Новости Прилук]
Привет из Пенсильвании (0)
СТУДЕНТИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ ДВА "БАКАЛАВРА" ОДНОЧАСНО (0)
НЕ ЧЕКАЮЧИ РІЗКОГО ПОТЕПЛІННЯ (4)
ПРАВО на ПРАВДУ (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz