Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 18.04.2024, 11:44

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
ЮНІ ДОСЛІДНИКИ ПОДАЮТЬ НОВІ ІДЕЇ
У конкурсі "Intel – Техно Україна"

Сучасність ставить перед людством завдання, які вимагають творчих, професійних рішень. Майбутнє неможливе без розвитку науки і техніки. А фундамент науково-технічного прогресу – освіта. І саме юне покоління допитливих дослідників подає нові ідеї, втілює інновації в технології, що поліпшують життя.
З 19 по 21 лютого на базі Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" проводився очний етап Всеукраїнського конкурсу науково-технічних проектів "Intel - Техно Україна". У ньому взяли участь близько 100 юнаків і дівчат - членів Малої Академії наук - майже з усіх областей нашої держави.

Свою роботу "Прилад для тестування електронних компонентів" на конкурс представила (єдина з Чернігівщини) учениця 11 класу Прилуцької школи №7, вихованка гуртка "Радіоелектроніка" міського Центру науково-технічної творчості молоді Альона Степаненко. За оригінальність розробки Альона була нагороджена дипломом журі конкурсу й цінним подарунком.


Наш пошук і творчість у 2009-му

Відзначився Прилуцький ЦНТТМ і в 2009 році. В обласному огляді-конкурсі технічної творчості школярів "Наш пошук і творчість – тобі, Україно!", на який було подано 67 робіт, ми вибороли три дипломи обласного Чернігівського Центру НТТУМ. За перші місця їх удостоїлися підопічні Юрія Степаненка: колектив гуртка "Радіоелектроніка" (за експонат "Прилад для тестування електронних компонентів") і член цього гуртка Василь Северіков (за експонат "Прилад для демонстрації ємнісного опору в шкільному фізичному експерименті"). Диплом за зайняте друге місце у Тетяни Плотнікової із гуртка "Технічне моделювання" (керівник Світлана Чижик) за експонат "Метелик".
Експонат "Прилад для тестування електронних компонентів" гуртка "Радіоелектроніка" виборов перше місце і в республіканському огляді-конкурсі технічної творчості школярів "Наш пошук і творчість – тобі, Україно!". "Прилад для демонстрації ємнісного опору в шкільному фізичному експерименті" Василя Северікова на цьому етапі конкурсу був третім.

04.03.2010 Газета "Град Прилуки"
Просмотров: 584 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Боротьба з економічними злочинами стає ефективнішою (1)
Без ответа не остается никого (0)
Гадалося і сталося, або Принцип рулетки (0)
Ради безопасности. Ради жизни (0)
СНІД недаремно вважається чумою ХХ століття (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz