Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 22:47

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК НЕЗАБАРОМ
 Зима ще продовжує випробовувати нас рясними снігопадами, хуртовинами й морозами, а в школах та гімназіях Прилук уже розпочалася робота по підготовці до організованого закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації за курс молодшої школи (4 клас), основної школи (9 клас) та старшої школи (11 клас).
Відповідно до нормативно-розпорядчих документів Міністерства освіти і науки України, управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, відбулися суттєві зміни в умовах та термінах проведення державної підсумкової атестації випускників 11-х класів. У цьому навчальному році випускні екзамени для них будуть проведені з 11 по 18 травня 2010 року у формі контрольних робіт з трьох основних навчальних дисциплін:



11 травня - українська мова (переказ без додаткового творчого завдання за текстом, визначеним управлінням освіти і науки облдержадміністрації);
14 травня - математика (обов’язково для класів з поглибленим вивченням математики та класів універсального, природничо-математичного, економічного, інформаційно-технологічного профілів, у яких час, відведений на вивчення математики, становить не менше 4 годин на тиждень; завдання готують навчальний заклад та управління освіти і науки облдержадміністрації) або історія України (обов’язково для класів філологічного, суспільно-гуманітарного, художньо-естетичного та спортивного профілів).
Для учнів, які навчалися у класах технологічного профілю, підсумкові контрольні роботи проводяться з математики чи історії України за вибором учня.
18 травня – контрольна робота з предмету за вибором учнів.
У загальноосвітніх навчальних закладах з профільним навчанням обов’язково проводиться підсумкова контрольна робота з предмета за вибором відповідно до профільної підготовки.
Випускники 9-х класів складатимуть державну підсумкову атестацію з 1 по 18 червня з п’яти предметів:
1 червня – українська мова (диктант за завданнями, оголошеними Міністерством освіти і науки України);
8 червня - математика (завдання атестаційної роботи готують навчальний заклад та управління освіти і науки облдержадміністрації)
Випускники 9-х класів також складатимуть державну підсумкову атестацію з географії, біології та одного гуманітарного предмету за вибором навчального закладу. У загальноосвітніх навчальних закладах, де організовано поглиблене вивчення предметів, у спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.
Державна підсумкова атестація у 4-х класах загальноосвітніх навчальних закладів буде проведена відповідно до календарно-тематичного планування у вигляді підсумкових контрольних робіт за рік з української мови (мова і читання) та математики.
Свято останнього дзвоника в загальноосвітніх навчальних закладах Прилук розпочнеться о 8-й годині 30 хвилин 27 травня 2010 року.
Документи про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів будуть вручені 28 травня 2010 року на урочистих зборах за участю батьків, представників громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації.

18.02.2010 Газета "Град Прилуки"
Просмотров: 4593 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Помогите найти папу и маму! (0)
Як у крутому голівудському кіні (0)
Дорожче на 30 копійок (0)
Спортивна слава педколеджу (0)
Вогонь без кордонів (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz